Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 26. novembra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje neće biti naročito uspešni kada je ljubavni život u pitanju. Oni koji su u svežim vezama ozbiljno će shvatiti svoju ulogu, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da imaju susrete sa nekim ko im je značio u prošlosti, pa se neke veze možda i obnove.

BIK

Bikovi ove nedelje neće biti tako zainteresirani za emotivnu stranu života, što partneru može zasmetati, pa se odnosi mogu zakomplikovati. Više opuštenosti u emotivnim odnosima moguće je krajem nedelje. Slobodni će imati više sreće i mogu nekoga upoznati.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu imati susret sa osobom koja im je značila u prošlosti, a sa kojom mogu obnoviti vezu. Mnogi emotivni odnosi postaće intenzivniji, a zauzeti pripadnici znaka mogli bi da donesu važne odluke vezane za svoj partnerski odnos i ljubavni život.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu biti pod većim partnerovim uticajem, pa će se ponašati tako da mu udovolje i sačuvaj mirne odnose u vezi. Slobodne bi mogla da privuče neka osoba koju mogu upoznati preko posla, a sa kojom će poželeti ozbiljniji kontakt.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: Blizancima se vraća ljubavna karma, a Jarac ulazi u tajnu vezu (do 26. novembra 2019.)
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-blizancima-se-vraca-ljubavna-karma-a-jarac-ulazi-u-tajnu-vezu-do-26-novembra-2019

LAV

Ove nedelje kod Lavova je u ljubavnom životu prisutna stagncija. Oni koji su u dužoj vezi želeće da ona postane još ozbiljnija, dok slobodne mogu prtivlačiti osobe koje mogu biti dosta starije ili delovati ozbiljnije. Moguće je susret sa osobom koja im je pre značila.

DEVICA

Device ove nedelje mogu biti više okrenute4 dešavanjima u svojoj porodici, mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, dok se odnos sa partnerom može poboljšati. Slobodni pripadnici znaka od sredine nedelje postaju mnogo aktivniji i imaće više novih poznanstava.

VAGA

Vage ove nedelje mogu imati naglašen društveni život, mnogo konatakata sa starim i novim osobama može nekima u život da donese ponovo osobu koja im je značila u prošlosti. Odnos sa partnerom biće sa više razumevanja, a moguće je i neka važna emotivna odluka.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu biti nezadovoljne razvojem emotivne situacije ali to može biti zato što će imati veća očekivanja od onog što se može ostvariti. Slobodni mogu naići na odlaganje planova, dok će zauzeti pokazivati manje spremosti za kompromis.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: Blizancima se vraća ljubavna karma, a Jarac ulazi u tajnu vezu (do 26. novembra 2019.)
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-blizancima-se-vraca-ljubavna-karma-a-jarac-ulazi-u-tajnu-vezu-do-26-novembra-20193

STRELAC

Strelčevi ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme, a od sredine nedelje međusobni odnosi postaće dinamičniji, ali i nervozniji. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, a sa kojom neki mogu obnoviti vezu.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu biti skloni razmišljanju o budućnosti svoje emotivne veze, a neki bi mogli doneti i veoma važnu odluku u svom životu. Neke Jarčeve mogla bi da privuče zauzeta osoba sa kojom je moguća samo tajna veza, pa bi im se upravo to moglo i dogoditi.

VODOLIJA

Vodolije ove nedelje ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici biće skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose. Više uzbuđenja može biti od sredine nedelje, kada slobodne Vodolije mogu imati više novih poznanstava i susreta.

RIBE

Ribe će u prvoj polovini nedlej delovati preozbiljno, dok od sredine nedelje mogu ponovo živnuti i baciti se u akciju da zadovolje svoje emotivne potrebe. Pred mnogima su nova poznanstva, ali i veze. Zauzeti pripadnici znaka će preuzeti inicijativu u odnosu sa partnerom.

Izvor: Conoplja news