Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za decembar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj

Četvroka stvara lepu budućnost, a Devetku očekuje veliko ljuabvno iskušenje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološkeprognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Tokom ovog meseca bićete veoma angažovani na poslovima koji će vam doneti najverovatnije uvećanje prihoda. Jedinica ima potrebu da materijalizuje svoje ideje. Nemojte biti previše popustljivi jer može se desiti da budete opsednuti potrebama vaših bližnjih ili ako se zaljubite, što se lako može dogoditi, potrebama vašeg partnera. Ako ste slobodni, može vam se svideti neko ko je vaša potuna suprotnost. Partner može pozitivno delovati na transformaciju vaše ličnosti. Tokom ovog perioda možete biti skloni nekim manjim zdravstvenim tegobama usled iscrpljenosti, odmorite malo. Bićete naizmenično vredni i lenji, umetnički nastrojeni i veoma požrtvovani. Mnogi će primetiti veliku promenu na vama, moguće da ćete učiniti nešto i u pogledu svog izgleda što će okolina pozitino komentarisati.

Povezane vesti

DVOJKA

Ovo bi mogao biti mesec prepun raznih iznenađenja ali se nećete uvek snalaziti u situacijama koje će zahtevati od vas da budete originalni, spremni da rizikujete. Dvojke mogu biti prilično opterećeni poslom, posebno ako rade sa strancima i moraju često da putuju. Zarada će im biti na prvom mestu. Moguća ekscentričnost, zaljubljivost i nesmoterno trošenje novca. Mnogo toga neočekivanog može se dogoditi, kako prijatnog tako i nečeg što vas može iznervirati. Bićete skloni pojačanim strahovima ali bi trebalo da svoje preosetljivo psihičko stanje iskoristite na najbolji mogući način, npr. da se bavite nekim kreativnim poslom, kao što je umetnost.

TROJKA

Vaša prava priroda neće doći do izražaja. Bićete prilično uzdržani, tajanstveni ali i mnogo saosećajniji i uviđavniji, naročito prema onima koji po vašem mišljenju to zaslužuju. Postajete mnogo praktičniji i spremniji da se bavite poslovima koji bi mogli da vam donesu poveće svote novca. Ako ste ikada želeli da zaradite mnogo novca, to se može dogoditi ne samo preko igara na sreću već i razmišljanjem o nekom privatnom poslu koji bi bio prilično rentabilan. Vodićete razgovore sa mudrim i sposobnim saradnicima koji će vam prenositi svoje iskustvo. Bićete na nekoj vrsti probe. Sami ćete sebe stavljati u situacije koje su na granici izdržljivosti. Moguće da ćete krenuti da redovno bavite rekreacijom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj