Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAK, LAV I DEVICA - VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu - evo šta očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Device!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji ljubavni horoskop za Raka, Lava i Devicu!

RAK

Neka viša sila vodi vaš ljubavni život ove godine i bićete potpuno ispunjeni. Za samce, ležerna ljubav je nezadovoljavajuća. Postoji potreba da se oseti da odnos je na neki način predodređen. Čak i ako je veza na neki način prokleta, osećate se bolje zbog toga jer je to deo vaše sudbine. Čak i beznadežni odnosi služe svrsi ako su u skladu sa vašom sudbinom, jer oni vas uče važnimlekcijama i pripremaju vas za dobar odnos koji predstoji.

Dan zaljubljenih 2020. trebalo bi da bude poseban, posebno ako niste opterećeni tradicijom, i umesto toga da iskažete svoju ljubav na vrlo poseban način. Mart donosi priliv većeg nivoa energije i pravu želju za zabavom.

Povezane vesti

Do 17. aprila stvari će da se usmere ravno prema vašim romantičnim ciljevima. Nove i dublje obaveze su na horizontu, stižući sa ponosnim osećajem stvarnog dostignuća. Izbacite višak emocionalnog tereta koji vas pritiska početkom maja. Vaš cilj bi sada trebao biti da otklonite probleme umesto da se bavite njima. Ovo prolećno čišćenje vašeg srca doneće vam novu fleksibilnost za kojom ste dugo čeznuli.

Rakovi koji nisu u vezi, ove godine pronalaze ljubav na raznim mestima. Do 20. aprila to je u okvoiru nekih organizacija ili grupnih aktivnosti. Prijatelji su često ti koji organizuju romantične sastanke. Ali nakon 20. aprila ljubav vas pronalazi i kada idete na neka duhovna predavanja ili psihičke seanse, ili u dobrotvornim aktivnostima. Ako odlazite u barove, noćne klubove ili diskoteke da bi našli ljubav, onda trošite i vreme i novac.

Zvezde prognoziraju da će leto da počne zadovoljavajuće i sve će ići na bolje. Do kraja juna ste na vrhu sveta, pa pozovite svog partnera da sa vama podeli slavlje. Upotrebite svoju energiju u julu 2020. godine jer će vašem partneru trebati vaša podrška.

Rakovi koji nisu u vezi mogu biti uhvaćeni u mrežu onoga što je zbog intenziteta onoga što trebalo da izgleda samo kao obićmno muvanje. Na kraju, svi ovi izazovi samo će vam doneti sreću u avgustu. Komunikacija sa voljenim osobama je jasna i direktna, što vam omogućava da se osećate potpuno sigurno i zaista voljeno.

Između 23. septembra i 16. oktobra, možda će vas prekinuti ljubomorna scena za koju ste mislili da je daleko od vas. Vazduh će se očistiti početkom novembra, kada parovi mogu osvežiti ljubav prepuštajući se nostalgiji, a oni koji su sami mogu očekivati novu uzbudljivu aferu upotpunjenu iskustvima koja šire um.

Ljubav i socijalna pitanja nisu veliki prioriteti za vas u 2020. godini. Vaša 7. kuća nije kuća moći. Ovo pokazuje veliku slobodu i širinu ovde, ali manje interese. To je stanje kakvo je i dosad bilo. Samci će uglavnom ostati sami, a oni u braku će tako i ostati ostati. Stvari su onakve kakve vi želite da budu i ne osećate potrebu da im dajete nepotrebnu pažnju.

Pomračenje Meseca 5. jula može poljuljati sadašnju vezu, ali kada se prašina slegne, stvari bi trebalo da budu bolje nego ranije. Sve prljavštine iz vašeg odnosa treba da izađu napolje kako bi se mogli nositi sa njima.

Saturn je vaša ljubavna planeta. Ona 20. aprila prelazi iz vaše 11. sunčeve kuće u vašu 12. i to je veoma značajno, jer pokazuje dugoročne promene kada su u pitanju vaši ljubavni stavovi i vaše potrebe u ljubavi. Prethodne dve godine ste želeli pored sebe i prijatelja i ljubavnog partnera. Prijateljstvo je bilo veliko pitanje. Želeli ste nekoga ko je zaista bio na vašoj strani, ko je vam želeo isto ono što i sebi. Ali vi ste želeli slobodu i manje privrženosti.

Ovaj trend se nastavlja do 20. aprila. Ali Saturn, vaša ljubavna planeta u 12. kući čini vas idealističnijima u ljubavi. Želite savršenstvo, transcendentnu ljubav. Ne želite nikakve prepreke između vas i vaše voljene, a ovo nije vaš uobičajeni temperament. Duhovna kompatibilnost postaje jednako važna, možda još važnija, kao i sve ostale kompatibilnosti koje ljudi traže kod svog partnera. Iako postoji velika fizička hemija između vas, ako nedostaje onaj duhovni element, tada veza neće uspeti, jer ne ispunjava vaše potrebe.

Rezultujuća energije za sve lako će vas dovesti u sezonu zimskih praznika. Završite godinu istraživanjem područja između vaših potreba i vaših želja. Ko zna koja vas sve iznenađenja čekaju.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj