Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - tranzitna Venera u konjukciji sa Saturnom i Plutonom: prošlost se vraća, a ljubav vam zadaje iskušenja (12. i 13. decembar 2019.)

Horoskop - tranzitna Venera donosi veliku igru ljubavi i strasti! Saznajte šta vas očekuje 12. i 13. decembra...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Venera je planeta zadužena za uživanje, ljubav, udvaranje, poklone i generalno u ženskom horoskopu predstavlja samu devojku do trenutka kada se ne uda, a muškom horoskopu profil partnerke koju želi i koja mu se sviđa. Međutim, za Veneru u znaku Jarca kažemo da je peregrina, nema dostojanstvo, a samim tim ona luta, ali šta se dešava kada ovakva Venera napravi savez (konjunkciju) sa svojim dispozitorom Saturnom u znaku Jarca, a potom i sa Plutonom?

Ukoliko je neko od vas na bilo koji način već od 27. novembra 2019. godine pogođen emotivnom prošlošću ili ste možda na neki način pomislili na partnera koji je nekada igrao važnu ulogu u vašem životu i da ste vrlo verovatno na trenutak pomislili da je to ono što ste dugo čekali i dočekali, sada dolazi vreme retrospekcije zbog čega će velika većina dobiti želju, a neki način i priliku da se vrate na nešto što na bilo koji način je povezano sa istrajnošću u vremenu.

Povezane vesti

Konjunkcija Venere i Saturna u natalnom horoskopu pokazuje suženu potrebu za uživanjem, izostanak empatije, zabave, pa se život često čini težak, bez ovozemaljskih hedonističkih nastupa. Ukoliko se u natalu upravo ova konjunkcija odigrava u znaku Jarca, onda je to i čist red, rad i disciplina, slika svih devojaka koje su morale da sazru u najranijem detinjstvu i da preuzmu ozbiljne uloge.

Venera u konjunkciji sa Saturnom je i ona žena koja vas na neki način gleda sa visine, jer je ona to koja je sigurno korak ispred vas, verujući da je strpljenje- spasenje. Neretko sa ovim aspektom, u muškom horoskopu za partnerke biramo starije žene, uključujuči i poziciju Meseca u znaku Jarca, ali on je taj koji sigurno ne ume da pokaže emocije adekvatno, niti ih zapravo pokazuje, a i ne traži ih zauzvrat.

Ovde je dovoljno to što vreme ne nagriza činjenicu da je on sa njom i dalje, a samim tim ako je odabrao nju, on je siguran da je to ona do kraja života. Ipak, ovo nije partner koji vas vodi na ukusnu i obilnu večeru ili u avanturistički park, a još manje na mesta koja su popularna ili gde svi drugi izlaze. Venera u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu je muzej. Lepota koja odoleva vremenu i koja na svojoj vrednosti dobija kako vreme prolazi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj