Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu - evo šta očekuje rođene u znaku vage, Škorpije i Strelca!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji ljubavni horoskop za vagu, Škorpiju i Strelca!

VAGA

Zvezde vam za 2020. savetuju da ne forsirate sebe da krenete u budućnost, jer prošlost može biti jedno jako ugodno mesto. Sentimentalno srce Vaga nije za prekomerno naprezanje do 10. januara, kada ste napokon spremni zaviriti malo napred. Do 21-og, vaše tajno pohotno 'ja' daje vam potpunu ljubav u romantičnim poduhvatima.

Vaše dobro vreme traje neprekidno do 14. februara, do dana zaljubljenih i treba da ste srećni zbog toga. Planirajte posebno veče prepuno cveća i raznih srca za kojim žudite. Ako ste sami, učinite sve još boljim pa pozovite sve svoje prijatelje da podele zabavu sa vama.
Možda je neko od tih prijatelja vaša tajna simpatija. Proleće vam pronalazi put do vašeg romantičnog odredišta, ali to ne znači da će sve da se desi slučajno. Oko 21. aprila vaši napori počinju lepo da se isplaćuju. Za parove, nagrada bi mogla biti dublja veza ili poboljšana komunikacija, dok bi oni koj isu sami možda konačno sreli nekoga vrlo posebnog.

Povezane vesti

Sredinom maja neka stara pitanja ponovo dolaze u fokus, ali nemojte se obeshrabriti ako nemožete odmah to da rešite. Umesto toga, odbacite bilo kakva društvena ograničenja. Dobili ste solidan mesec da budete vrlo efekasni ako budete igrali kao buntovnik sa nekim ciljem.

Oko 30. juna, ljubav postaje iznenađujuća i možda nećete biti u dobrom raspoloženju da uživate u tome, ali svako sa tako snažnim osećajem za pravdu može biti borac kad je to potrebno.

Tokom jula 2020. godine oko onih koji su u vezi vrteće se problemi oko posesivnosti i slobode. Avgust započinje žestokom odlučnošću i jasnim gledištem koje kaže da je kompromis nemoguć sve dok se strasti ne ohlade.

Na kraju godine, obaspite svog ljubavnika poklonima svog velikodušnog srca i umirite bilo kakve divlje zveri u vama svojom poznatom i obnovljenom spremnošću i odlučnošću. Okupite svoje najmilije oko vas za vreme praznika.

Oženjeni ili oni koji su umešani u ozbiljnu vezu imaju mnogo složeniji i komplikovaniji ljubavni život. Zanimljivo je da vas ništa od toga ne uključuje direktno. Problemi u ljubavi, oluje, usponi i padovi, uključuju vašeg partnera koji je emocionalno kolebljiv.

Možda je umešan u borbu za vlast sa braćom i sestrama ili komšijama. Vaš partner može biti umešan u neku vrstu sukoba. Vi izgledate da ste u dobrim odnosima sa svima i pod indirektnim ste uticajem situacije. Vaš zadatak je da unesete malo smirenosti i ljubavi u tu situaciju, i da ne uzimate stvari sasvim lično.

Vaš partner ili supružnik izgleda jednodušno, gotovo fanatično, u svojim željama i prohtevima i moraćete biti još veći diplomata nego uobičajeno da biste to rešili.
Vaš partner ili supružnik je veći deo godine uključen u vaš finansijski život i finansije mogu biti uključene u ovaj sukob. Do septembra bi trebalo da se vrati mir. Vaš partner takođe možda će promeniti imidž i na poslovnom i na ličnom nivou i vi se slažete sa ovim. Vaš supružnik ili partner takođe može biti umešan u neku religioznu transformaciju, u neko iskustvo ponovnog rođenja. Ovo takođe može stvoriti nestabilnost i visoke strasti. Samo ostanite smireni i stvari će se rešiti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj