Nedeljni horoskop od 9. do 15. decembra 2019. godine!

U drugoj decembarskoj sedmici najveće šanse za sreću i uspeh imaju osobe rođene u znaku Lava, Strelca i Device. Saznajte šta vas očekuje u ovom periodu na svim životnim poljima u nedeljnom horoskopu!

OVAN

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav doneće vam neke ljubavne bodove. Partner će to ceniti i razumeće vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi stvarati prepreke. Sad ćete saznati šta je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete raditi kvalitetnije. Rešenja su blizu.

ZDRAVLJE&SAVET: Omogućite sebi više sna i više odmora.

BIK

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.

KARIJERA: Mogli biste da se zategnete u situaciji da nešto treba da pustite da ide kako ide ili da borbe za angažaman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobedu. Kako god bude ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Usporite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne propuštajte relaksaciju.

BLIZANCI

LJUBAV: Izgledno je da će se pojaviti prilike za kvalitetniji emotivni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslediti i prilike za nova poznanstva. Oni u vezi će isto biti bolje.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život biće i dalje bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će biti tiše, ali zadovoljstvo neće izostati. Činiće vam se da tek sad ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Samci će uspešno zavoditi.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba, makar vam to bilo čudno, i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Odgovori će doći.

ZDRAVLJE&SAVET: Pozabavite se svojim hobijima.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Bik je sve bliže pravoj ljubavi, a Lav rešava sve dileme na poslu (do 16. decembra 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-bik-je-sve-blize-pravoj-ljubavi-a-lav-resava-sve-dileme-na-poslu-do-16-decembra-20192

LAV

LJUBAV: Ovih dana zaista će zasijati svetlo na vašem ljubavnom nebu. Bićete prijatno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa predstavljanjem i hvaljenjem sebe drugima.

KARIJERA: Rešićete sve veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne sumnjate u sebe.

DEVICA

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, ovih dana osećaćete se poput ribe u vodi. Otvorenost drugih prema vama, ali i obratno, učiniće da će brzina kojom ćete delovati ponekad bude zapanjujuća. Biće potrebno da usporite radi druge strane.

KARIJERA: Možete videti daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidi. Ipak, neke informacije će početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili kuda treba.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

VAGA

LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi ćete postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer ćete želeti da postignete sve. Polako.

KARIJERA: Dolazi vreme kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte vratni deo kičme.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode. Radost i provod su dobri, ali bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiće vam horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno pregledavajte mailove.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Bik je sve bliže pravoj ljubavi, a Lav rešava sve dileme na poslu (do 16. decembra 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-bik-je-sve-blize-pravoj-ljubavi-a-lav-resava-sve-dileme-na-poslu-do-16-decembra-20194


LJUBAV: Neki bi povremeno mogli da se osećaju usamljeno. Najbolje je da se primirite i povučete u tišinu i meditaciju. Svoje očekivanja formiraćete prema trenutnom stanju, pa će ona biti skromna. Ipak, biće i lepih događaja. Zato se više otvorite.STRELAC

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte duboko disanje za opuštanje.

JARAC

LJUBAV: Pojaviće se niz pitanja povezanih s vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi trebalo zaustaviti se i malo pričekati. Najviše zato jer će odgovori s vremenom doći sami od sebe. Zato budite strpljiviji i pažljiviji.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado ćete pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste uradili, nego i kako bi oni mogli da urade više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVET: Dopustite sebi da se malo opustite.

VODOLIJA

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo sigurne opcije.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko zasad ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Videćete da ima izlaza.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zamarajte se brigama. Radije se proveselite.

RIBE

LJUBAV: Iz dana u dan biće sve više događaja u vašem emotivnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvatiti. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživaćete.

KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje treba da obavljate, a s tim će ići i veći napori. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da uspešno odradite sve što treba. Samo se dobro organizujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pobedite stres relaksacijom.

Izvor: Astro sudbina