Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAN, BIK I BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVAC

Godišnji horoskop za posao i novac za 2020. godinu - evo šta na polju karijere i finansija očekuje Ovna, Bika i Blizance!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji poslovni i finansijski horoskop za 2020. godinu - Ovan, Bik i Blizanci!

OVAN

Ovan će uspeti da osvoji neka visoka dostignuća u kreativnom polju, kao i da potpuno odbaci ono što je nekada sprečavalo njegovu karijeru. Na proleće ćete dobiti sve što ste želeli početkom zime. Čak i manji rizik i avantura biće prebrođeni, ako postupite pažljivo. Ne odustajte od novih projekata, budite sigurni, dozvolite sebi malo više nego ranije. Vidite svetlo na kraju tunela, zašto da ne. Ovo je stvarnost, a ne fikcija.
Ovnovima se savetuje da u 2020. godinu uđu oprezno. Treba dobro da razmislite o kolegama sa posla i klijentima u koje imate poverenja. Do 6. januara razumevanje tuđih motiva biće blagoslov za vas. Do 21. januara trebalo bi da ćutite na sastancima. Jasnoću u vezi vaših sopstvenih strategija omogućeno vam je da vidite kroz strategije drugih.

U februaru vam prijaju rizici vaših ličnih projekata kao i nekih grupnih odluka. Identifikujete se sa svojom kompanijom i da li volite svoj posao ili ne, ne bi trebalo da bude važno posle 20-og. Na kraju zime i februara, Ovan će sebi dozvoliti ne samo ugodnu, već i korisnu kupovinu u smislu nekih nabavki. Artikle možete kupiti sa značajnim popustom.

Početkom marta dobićete zanimljive ponude od prijatelja koji su dugo držali posao za sebe. Suprotno očekivanju, Ovnovi će dozvoliti da promene principe i potpišu unosan ugovor. Nemate problema sa finansijama, pa možete tumarati okolo. Oko 21. marta otvaraju vam se mogućnosti, podstičući vaš istinski potencijal. Nagrade i dugo očekivane promene u karijeri vam dolaze na put, budite spremni da ih uzmete. Uradite sve što možete tokom aprila, ostavljajući vam na raspolaganju kritične odluke koje samo vi možete da donesete. Možda ćete naići na neku vrstu otpora 19. ili 20. aprila, ali tako će biti i sa svima drugima.

Prihodi vam dolaze između 17. i 21. maja. Razmislite više o ulaganju a manje o trošenju. Očekujte kadrovske smene kada dužnosti na poslu budu redefinisani u drugoj nedelji juna. Zvezde vas u 2020. godini upozoravaju na rizične poduhvate u koje možete da uključite neke autsajdere. Potpuno ćete se naći na udaru pohlepe i lakovernosti, što će dovesti do gubitka ne samo sredstava, već i poslovnih veza. Uzmite u obzir da ako izgubite korak u maju ili junu, niko vam ne može pomoći. Čak ni prijatelji i kolege sa kojima dugo godina sarađujete.

Stvari idu gotovo predobro u leto. Lična osećanja vam ometaju racionalne odluke između kraja juna i sredine jula. Do 23. jula skupite svoje resurse i nastavite napred. U leto 2020. godine Ovan će pokazati neviđenu velikodušnost prema prijateljima ili rođacima. To je lepo, ali može negativno uticati na finansijsku situaciju do kraja godine.

Žalbe i nezadovoljstvo vaših radnika kao i konkurencija možda vam u početku nisu važni, ali industrija i javno mišljenje imaju sve veću težinu krajem avgusta. Oni koji ne mogu sebi da priušte svoja pravila moraju da igraju kako knjiga kaže. Računovođe i savetnici izdaju svoja upozorenja u septembru, pa ih pažljivo saslušajte. Budite osoba koja ima smisla za neki rad za opšte dobro, zarad poslovne karme svih.

Odbacite sve svađe nakon 23. septembra, pošto su u pitanju vaš napredak i profit. Nalet iznenadne inspiracije u vezi karijere i posla dolazi vam oko 14. oktobra vodeći vas kroz inače teška vremena. Možda ćete raditi sami do sredine novembra, ali to ne znači da ste bez saveznika. Udaljeni saradnici priskače vam u pomoć krajem novembra, još jednom dokazujući snagu vašeg položaja.

Ne budite previše uznemireni ako neki ugovor potkraj novembra 2020. krene nadole. Vaša individualnost i snalažljivost sjaje kroz ludilo koje donosi sezona praznika koja jako utiče na poslovni svet.

Kada je novac u pitanju, savetuje vam se da se držite štednje, kao i da jasno planiranog budžeta. Ne bi trebalo doći do toga da se suzdržavate od nekih elementarnih stvari kao i da oodustajete od užitaka ali nepotrebno trošenje neće vam dati poverenje u budućnost. Neočekivani profit u jesenjem periodu može značajno ojačati vašu materijalnu situaciju. Ovo može biti neko nasledstvo ili neki veliki dobitak. Samo ne zaboravite da pomognete starijim rođacima, kao i da sebi postavite ostvarive ciljeve. Kao i deca, trošićete više nego što vam treba, ali dobrobit onih koje volite je najdragocenija.

Zvezde vam obećavaju dostojan profit krajem jeseni, ali bolje je da ga odložite za praznike. Ne pokušavajte da pozajmite i uzmete zajam. Preporučljivo je zaobići sve ćorsokake i opasne situacije kako ne biste bili zavisni od dobrostojećih pojedinaca i banaka.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj