Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVAC

Godišnji horoskop za posao i novac za 2020. godinu - evo šta na polju karijere i finansija očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji poslovni i finansijski horoskop za 2020. godinu - Vaga, Škorpija i Strelac!

VAGA

Zvezde vam savetuje da pronađete još jedan posao uz ovaj kojim se bavite, čisto da bi uravnotežili prihode i gubitke. Budžet će vam s vremena na vreme biti labav, ali vi ćete nastavite da plutate. Može biti neka velika potrošnja na kuću i porodicu. Ova 2020. godina neće biti jako stabilna u finansijskoj sferi, ali to nije razlog da se odreknete onoga što je već počelo. Nezavisno rešite sve probleme, otplatite dugove i odmerite sve prednosti i nedostatke.

Ako vaši planovi na početku 2020. godine uključuju promenu karijere, ozbiljno razmislite tokom prve tri nedelje januara. Pregledajte dobro planove, ostavite one koji se mogu realizovati i odbacite sve one kojima nedostaju detalji.

Povezane vesti

Budite spremni da to odradite do 21. januara, a ako se vaša trenutna situacija naglo poboljša, to je još jedan dobar znak. Ponosni ste na svoju poslovnu inteligenciju, dok oko 20. februara ne budete imali neki manjak samopouzdanja. Nakon 7. marta vraćate se procedurama koje su tako dobro funkcionisale pre dva meseca. Oprez čini dobro, a strpljenje je vrlina.

Poslovni svet vas podržava, bez obzira da li vidi mudrost vaših ciljeva ili ne. Do 17. maja rešavate kadrovski spor i utrljavate put za skladniji mesec. Posle 10. juna, vaša sredstva su lepo usmerena na projekat koji želite. Mentorstvo, provera ili prekvalifikacija oblikuje vašu profesionalnu sferu u poslednjoj nedelji juna.

Vaši saradnici se trude da nauče od vas ili da razumeju jedni druge dok čitav program ne dođe na svje mesto 23. jula. Imate dobru poziciju za manevrisanje u sferi menadžmenta tokom avgusta 2020. godine. Kreativne snage i ideje stižu vam do 30. septembra. Poštujte tradiciju u septembru, čak i ako pokrenete neki potpuno drugačiji posao. Vaš naporan rad isplatiće se svima oko 23. septembra, a vi možete da se opustite uz neki dobrotvorni rad.

Timski igrači izbegavaće borbe oko vlasti i oko pitanja rukovodstva oko 14. oktobra. Ako se ovo ponovi između 24. i 28. oktobra, to je samo zato što ljudi iz tima slično razmišljaju. Vaši stari rivali žele da rade za vas ili da se ujedine u poslu sa vama oko sredine novembra. Niste sigurni šta da mislite, ali moglo bi uspeti.

Tradicionalni poslovni savezi se menjaju posle 30. novembra i ovo može biti iscrpljujuće za vas kada biste radije da se bavite prazničnom stmosferom. Poklonite sebi slobodan dar krajem decembra.

Ova 2020. je dobra finansijska godina za žene Vage. Finansijska situacija će biti izbalansirana, nećete biti bez novca, ali nećete moći ni reći da ne znate kud ćete sa njim. Postoje šanse da napravite planove koji će vam doneti uspeh u poslu.

Takođe postoje indikacije koje predviđaju neočekivani dobitak u 2020. godini. Čak će i Vage koje nisu mogle naći posao napokon uspeti da pronađu jedan koji će se pokazati zadovoljavajućim. Međutim, između juna i jula, moguće je naići na neke poteškoće i probleme u poslu, kada ćete možda morati i da promenite posao.

Posebnu pažnju vodite koliko trošite jer postoje šanse da budete u iskušenju da potrošite više nego što zarađujete. Ako ne obratite pažnju na to, novac će vam jednostavno kliznuti kroz prste, što može uništiti neke vaše važne planove. Ipak, povoljan položaj Saturna ukazuje na to da ćete držati situaciju pod kontrolom.

U leto Vaga mora biti strpljiva da ne bi paničarila zbog svake potrošene pare. Nije isključena finansijska pomoć bliskog prijatelja ili rođaka, kao ni značajan bonus koji možete ostvariti na poslu. Povoljna ponuda će 2020. godine doći od jedne uticajne osobe sa kojom se nekad radili na nekom projektu. Otvaranje vlastitog biznisa nije lako, ali ako želite da se bavite time, ne odustajte od takvog poduhvata.

Zvezde vam takođe savetuje da 2020. godine zaboravite na kockanje i prevare. Malo je verovatno da ćete uspeti da pobedite one koji su učestvovali u takvim akcijama duže od jedne godine, pa se držite pod kontrolom. Planove trebate pažljivo isplanirati. Svaki pogrešan korak može vam smanjiti samopoštovanje i dovesti do ozbiljnih gubitaka u 2020. godini.

Ova 2020. za Vage obećava dobar period u poslu. Konačno, sve što ste ranije planirali počeće da se ostvaruje. Sve će biti preciznije ostvareno, zahvaljujući vašoj marljivosti i kompetentnom ulaganju finansija. Mnogo odgovornosti će pasti na vaša ramena u proleće, ako preuzmete mesto šefa. Ali to su privremene poteškoće koje će proći, ali karijera i finansijska situacija će se poboljšati vremenom. Ako na vašem putu uspeha postoje prepreke, to je samo psihološke prirode.

U jesen i zimu 2020. godine naći će se osoba s kojom ćete odlučiti da povežete sudbinu. Ali, to nisu samo osećanja, već i poslovni odnosi. Savršeno ćete se razumeti, verovati i zajedno stvarati zanimljive projekte.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj