Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton: očekuje nas period velikog napretka i razvoja (12. januar 2019.)

Horoskop - razviće se seme napretka i velikog uspeha! Evo kakvu radost donosi konjunkcija Saturn-Pluton 12. januara 2019. godine...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Konjunkcija Saturn-Pluton dogodiće se na 23. stepenu Jarca 12. januara 2020. godine. Saturn i Pluton započeće svoj novi ciklus kao deo stelliuma u Jarcu koji uključuje Jupiter, Sunce, Saturn, Pluton, Ceres i Merkur, svi zajedno u na 2. stepenu Jarca. Kao rezultat toga, januar 2020. biće neverovatno snažano period u kojem ćete posaditi seme onoga što želite razviti daleko posle Novegodine.

Povezane vesti

Kada se Saturn i Pluton sastanu, njihova blizina konstatuje period pojačane napetosti, suzdržanosti i podele u kolektivnim događajima. Dok se društvene strukture raspadaju, postoji prostor da se izgrade nove forme i temeljni elementi.

Ipak, ako želimo podneti testove Saturna i Plutona, moramo se spustiti unutar sebe kako bismo istražili svoju unutrašnju senku i nesvesne komplekse, a ne se preterano fokusirati na spoljna dostignuća.

U kombinaciji, Saturn i Pluton donose ozbiljnost i potrebna suočavanja sa kulturnim i ličnim pitanjima koja više ne možemo zamerati ili im se odupreti. Pluton pojačava kontrakciju Saturna, odvajajući ono bitno od nebitnog u smislu opstrukcije, podstičući našu svest o onome što želimo odlučno razviti s vremenom i prostorom koji nam je dostupan.

Saturn i Pluton proveli su 2019. na kraju svog ciklusa koji je počeo 1982./83. I kako su se kretali izravno i retrogradno u dometu konjunkcije, izbacili su na površinu stare obrasce kojima se treba pozabaviti, razmišljati o njima, integrisati ih ili ih raščistiti.

Kada 12. januara 2020. formiraju konjukciju na 23. stepenu Jarca, započeće novi ciklus, premeštajući naglasak na kovanje novih oblika i struktura koje podržavaju svrhu koju smo gajili.

Iskustva vezana za Saturn i Pluton nisu nimalo laka, ali katarzični intenzitet koji nas prisiljava da izdržimo pomaže u razvoju unutrašnjeg fokusa, odlučnosti i hrabrosti. Ponekad se moramo suočiti sa protivljenjem; u drugim vremenima moramo naučiti da se predamo elementima života koji su van naše kontrole i negovati osećaje tuge uzrokovane gubitkom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj