Kratak horoskop za januar 2020. godine!

OVAN

Oni koji još traže srodnu dušu neka dobro pogledaju na ljude koje sreću preko posla. Tu bi moglo doći do fatalne privlačnosti. Oni u vezama uživaće u svakodnevici koju će oplemeniti na vešt i kreativan način. Mnogi će OVOG mesecA shvatiti da ne rade slučajno svoj posao i da u njemu zapravo uživaju.

BIK

Oni u stabilnim vezama shvatiće da za ljubav ne treba publika i atrakcija, nego da život čine male stvari. To će biti dokaz zrelosti njihove veze. Na radnom mestu će uživati u prijatnoj atmosferi, a posla će biti više nego inače. Možda neće biti senzacionalan, ali biće kvalitetan. Ne odgovarajte na provokacije niti na kritike. Zanemarite ih.

BLIZANCI

Bez obzira na vaše dobre namere i optimizam, svako malo dolaziće do neslaganja u odnosima. Ne trudite se previše jer će proći samo od sebe. Uživajte na način realista i smanjite svoja očekivanja. Naći ćete prostor za zadovoljstvo. Za neke poslove izborićete se svojim uverenjima, ali ćete morati da budete diplomata.

RAK

Mnoge će mučiti čežnja i osećaj usamljenosti. Ljubavne planete neće vam još ići na ruku. Zato se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Ako već jeste u vezi, mirom održavajte status quo. Na poslu ćete morati pristati na neke kompromise, ali oni su prolaznog karaktera. Zato ne pravite buku i čuvajte svoje živce.

LAV

Najviše iskušenja i problema ovaj ćete mesec imati sa autoritetima i svakim onim koji pokušava dominirati, bilo u nekom odnosu, bilo u poslu. Ponekad ćete to biti vi sami. Zato je važno da pre svega dobro sagledate ko je ko i koja je vaša prava uloga u svemu. Imajte to na pameti i sve će se odvijati lakše. Ništa ne forsirajte.

DEVICA

Dok vi budete izlazili i zabavljali se, u srcu ćete osećati da je ljubav ipak negde daleko od vas. Moguće je da ćete stvoriti niz površnih odnosa. Uglavnom, biće dobre zabave, a samo neki će ostvariti dublji odnos. Na poslu ćete imati priliku da pokažete koliko ste kreativni, pa ćete na taj način oplemeniti ono što radite.

PageBreak

Kratak horoskop za januar 2020. godine: Raku su nepovoljne ljubavne planete, a Ovna očekuje fatalna privlačnost
Foto: Shutterstock kratak-horoskop-za-januar-2020-godine-raku-su-nepovoljneljubavne-planete-a-ovna-ocekuje-fatalna-privlacnost

VAGA

Dobro ćete kormilariti većinu ovog meseca. Proširićete svoje horizonte, usavršiti stručna znanja, pokrenuti novu saradnju. Neki će putovati zbog posla. Lični odnosi biće pod kontrolom, više ćete se davati, nego primati, ali to nije ni važno. Biće malih frustracija, ali vi ćete imati i snage za dvoje. Sve ćete izdržati.

ŠKORPIJA

Bićete osoba kojoj se mnogi udvaraju. Ponekad će vam toga biti i dosta. Ipak, biće vam i drago, a ako ste sami, pronaći ćete društvo. Već vezani biće zaista raspoloženi za ljubav i biće im lepo. Zbog spomenutog na poslu će vam biti zanimljivo, ali i naporno. Odvojite posao i privatnost koliko god možete.

STRELAC

Pokrenuće se novi napredak, a vaš angažman će biti veći nego pre. Zavisno od vrste posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi ipak uspevati da glume da rade za dvoje. Istovremeno će u vašoj vezi zavladati blaga distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Izdržite. Uz malo humora biće dobro.

JARAC

Ceo mesec bićete vrlo aktivni. Povremeno ćete osećati veliku snagu, a već naredni trenutak iscrpljenost jer ćete retko odmarati. Baš te male pauze bile bi potrebne kako bi ostali punih baterija i delovali efektno. Radićete bez predaha, novca ćete imati. Lični odnosi biće bolji u prvom delu meseca, ali i u nastavku neće biti loše.

VODOLIJA

Verovatno ćete se malo udaljiti jedno od drugog. Drugi deo meseca donosi poboljšanje, ali ne i bajku u ljubavi, ali i to je nešto. Sva ostala područja života ići će vam od ruke, pa ako radite, gledaćete da što bolje iskoristite prilike pred sobom. U tome ćete biti uspešni. Neki će čak menjati kolegu koji je na bolovanju i raditi više.

RIBE

U prvom delu meseca obavljaćete niz priprema za poslovne aktivnosti koje će se razviti u drugom delu meseca. Biće tu niz zahteva, a kako ste vi dosledni, tražiće vas na sve strane. Bićete na usluzi svima i u svakaom trenutku znaćete šta treba. Za ljubav je povoljnija druga polovina meseca.

Izvor: Ehoroskop