Nedeljni horoskop od 13. do 20. januara 2020. godine!

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao Vaš vladalac Mars pod uticajem je mnoštva planeta iz desete astrološke kuće, što može da prolongira poslovne aktivnosti rođenih u drugoj i trećoj dekadi. U vreme prve Mesečeve četvrti blizu Urana, planete neočekivanih okolnosti, 14. januara trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Ljubav Konjunkcija Venere i Jupitera, vladalaca kuća partnerskih odnosa i kontakta sa strancima, odgovara slobodnim Ovnovima rođenim u drugoj dekadi, koji na putu ili predavanju mogu da upoznaju umetnika ili sportistu. Zbog pozicije Sunca, koje upravlja kućom ljubavi, voljena osoba će krajem nedelje pokušati da vam nametne svoje mišljenje.

Zdravlje Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Izazovan aspekt između Merkura i Urana, vladalaca astroloških polja posla i karijere, upozorava da u drugoj polovini perioda budete oprezniji prilikom ugovaranja novih poslova, kao i potpisivanja ugovora. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, odložite dogovore sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja poljem ljubavi, sredinom nedelje donosi vam strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, blizu Jupitera, a u kvadratu sa Neptunom, u drugoj polovini perioda nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje Izbegavajte konzervisane namirnice.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao Aspekti Marsa upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 14. januara, predstavnike vašeg znaka rođene u trećoj dekadi očekuju finansijski dobici, preko saradnje sa ženama. Naglašen znak Jarca, u drugoj polovini nedelje, odgovara majskim Blizancima koji će realizovati neke poslovne ciljeve.

Ljubav Venera, planete ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom komunikacija, donosi vam mogućnost poznanstva sa mlađom, atraktivnom osobom, preko neke društvene mreže. Ukoliko ste zauzeti, ponašanje voljene osobe podstiče vašu sumnju u njenu vernost.

Zdravlje Pazite se za volanom.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 20. januara 2020. godine: Mars i Venera - kada se sudare ljubav i strast
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-20-januara-2020-godine-mars-i-venera-kada-se-sudare-ljubav-i-strast2333

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao Izbegavajte nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita u vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, kada se formira kvadrat između vašeg vladaoca Meseca i Sunca koje upravlja astrološkim poljem posla. Aspekti Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prevara, opominju da u drugoj polovini perioda povedete više računa kako vas neko ne bi obmanuo.

Ljubav Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, tokom ovog perioda donosi vam strastveni susret sa nekim ko nije u potpunosti iskren prema vama. Zbog naglašenog znaka Jarca, partner želi da vam nametne svoje mišljenje, što sredinom perioda može da izazove konflikt i raspravu s njim.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u astrološkim kućama posla i inostranstva, početkom nedelje, upozorava da prolongirate dogovore sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje. U drugoj polovini perioda trebalo bi da povedete više računa o dokumentima i vrednim sitnicama, karticama, ključevima, telefonima, dokumentima.

Ljubav Napet aspekt između Urana, planete više sile koja upravlja kućom partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Sunca, može da dovede do raskida ili razdvajanja od voljene osobe, uglavnom zbog njenog iznenadnog odlaska na put. Moguć je ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, ukoliko ste rođeni u drugoj dekadi.

Zdravlje Mogući bolovi u leđima.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, opominje da u vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, izbegavate konflikte sa saradnicima, kao i da opreznije pristupate potpisivanju ugovora. Sredinom perioda, pozicije Venere, Jupitera i Marsa, simbola posla, inostranstva i akcije, donosi priliv novca privatnim preduzetnicima.

Ljubav U prvoj polovini nedelje možete da uđete u romansu sa osobom koja od trenutka upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Zauzeti predstavnici vašeg znaka moraće da se potrude da izađu u susret partnerovim željama, koji može postati veoma zahtevan, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

Zdravlje Podložnost povredama.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 20. januara 2020. godine: Mars i Venera - kada se sudare ljubav i strast
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-20-januara-2020-godine-mars-i-venera-kada-se-sudare-ljubav-i-strast2

VAGA (23. 9 - 22.10)

Posao Saradnja sa strancima donosi vam finansijske dobitke, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Naglašen znak Jarca upozorava da povedete više računa o svojim izjavama, ukoliko ste prisutni u javnosti zbog posla. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, klonite se rasprava sa mlađim saradnicima, ali i sa nadređenima.

Ljubav Zbog konjunkcije vašeg vladaoca Venere i Jupitera, pod uticajem Marsa iz kuće partnerskih odnosa, početkom nedelje može da vam se udvara neko čije zanimanje podrazumeva uniformu. U drugoj polovini perioda voljena osoba vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom ili vatrenom znaku.

Zdravlje Ojačajte imunitet.

ŠKORPIJA (22. 10 – 22.11)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, kada su vaši vladaoci Mars i Pluton u napetom aspektu, ne bi trebalo da insistirate na predlozima koji nailaze na otpor saradnika. Pozicija Venere, planete novca, u drugoj polovini perioda donosi vam finansijske dobitke preko saradnje sa strancima. Obratite pažnju na vredne sitnice.

Ljubav Naglašena astrološka polja emocija u vaš život mogu doneti nekoga zbog koga ćete biti spremni na velike promene, što vam neće teško pasti. U prvoj polovini nedelje, zauzete Škorpije trebalo bi da izbegavaju rasprave sa voljenom osobom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom ili vodenom znaku.

Zdravlje Pazite se povreda u kući.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, izbegavajte poslove u vezi sa kupoprodajom nekretnina. Podrška Marsa iz Ovna, u prvoj polovini nedelje, donosi profesionalnu i materijalnu satisfakciju umetnicima i sportistima rođenim u drugoj dekadi. Krajem nedelje klonite se nepotrebnih troškova, kao i podizanja kredita.

Ljubav Sa vašim vladaocem Jupiterom blizu Venere u astrološkoj kući ličnosti, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola, čemu doprinosi i kvadrat sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa. Aspekti Merkura, vladaoca kuće partnerstva, u drugoj polovini perioda, opominju da se klonite rasprava sa voljenom osobom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 20. januara 2020. godine: Mars i Venera - kada se sudare ljubav i strast
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-20-januara-2020-godine-mars-i-venera-kada-se-sudare-ljubav-i-strast5

JARAC (22. 12 - 29.1)

Posao Mnoštvo planeta u vašem znaku, u napetom aspektu sa Marsom, planetom akcije i sukoba, upozorava da budete strpljivi, ali i efikasni kada situacija na poslu to zahteva. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, klonite se nepotrebnih troškova kao i rizičnih finansijskih transakcija, što se posebno odnosi na privatne preduzetnike rođene u vašem znaku.

Ljubav Uticaj Marsa iz Ovna na konjunkciju Venere i Jupitera u astrološkom polju tajni, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa Rakom. Krajem perioda, Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, što utiče na porast tenzije između vas i voljene osobe.

Zdravlje Problemi sa zubima.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Uranom, izbegavajte rizične finansijske transakcije, naročito ako sarađujete sa strancima. Pozicija drugog vladaoca vašeg znaka, Saturna, planete trajnosti u 12. astrološkom polju u kojoj je i Pluton, može da vam osigura nov izvor prihoda.

Ljubav Merkur, simbol komunikacija, pod uticajem Marsa, planete sukoba i impulsivnosti, nepovoljno utiče na vašu moć zaključivanja, zbog čega možete u afektu da kažete nešto što niste zaista mislili. Naglašen znak Jarca, krajem perioda, budi vaše interesovanje za atraktivnu, mladoliku osoba, ukoliko ste muškarac.

Zdravlje Moguće su reumatske tegobe.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, umetnicima i sportistima rođenim u trećoj dekadi mogu se ukazati nove prilike za zaradu, preko saradnje sa strancima. Imaćete podršku osoba na položaju, budući da Uran u direktnom hodu tranzitira vašom astrološkom kućom novca, a Saturn i Pluton, planete ambicije i moći, borave u 11. kući.

Ljubav Kvadrat između vašeg vladaoca Neptuna i "spoja" Venere i Jupitera, planeta ljubavi i ekspanzije, nagoveštava ulazak u romansu sa zauzetom osobom. Ojačana pozicija Marsa, planete erotike koja prelazi preko kuće ljubavi, može da vam donese susret sa nekim koga poznajete preko posla.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

Izvor: Novosti