OVAN

Savet za 2020. godinu: Usporite, čuvajte energiju i praktikujte metode opuštanja poput meditacije i joge. Sada je vreme da razradite i realizujete ideje o kojima razmišljate već neko vreme i da učvrstite odnose s ljudima koji su vam bitni. Možete očekivati mnogo mirniju i plodonosniju godinu jer je haotični Uran nakon sedam godina napustio vaš znak.

Najbolja odluka: Biti strpljiv.

Najsrećniji broj: 9

BIK

Savet za 2020. godinu: Izbegavajte sklonost opsesivnom ponašanju i naučite nove načine kako da se opustite, kuvajte iz ostataka, uzgajajte začinsko bilje i povrće; pročistite svoj prostor. Ne zatrpavajte um s trivijalnostima – pokušajte ga pročistiti zapisujući misli na papir. Kako je Uran ušao u vaš znak, možete očekivati želju za novim projektima, svežim idejama pa možda i promenu posla.

Najbolja odluka: Izaći iz zone komfora.

Najsrećniji broj: 6

BLIZANCI

Savet za 2020. godinu: Pokušajte da živite život u trenutku, izbegavajte upuštanje u rasprave s ljudima s lošom energijom, budite dobri prema sebi i u potrazi za novim načinima učenja kako biste svoj um negovali znanjem. Život koji se temelji na istini u ovoj godini će vam biti jedna od najvažnijih stvari. Ne budite previše kritični prema sebi – pre svega, volite sebe.

Najbolja odluka: Umereno koristiti društvene mreže.

Najsrećniji broj: 5

RAK

Savet za 2020. godinu: Budite zahvalni na svemu što ste postigli, na svemu što imate i što jeste. Pokušajte negativnosti preokrenuti u pozitivnosti i verujte u dobrotu ljudi. Napokon ćete dobiti priliku da pročistite prošlu karmu menjajući toksične navike. Ove godine “nemilosrodni” Saturn nakon tri godine napustiće vaš znak što će vam vratiti optimizam.

Najbolja odluka: Biti glasan i jasan.

Najsrećniji broj: 1

PageBreak

Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godini
Foto: Shutterstock najvazniji-savet-za-svaki-horoskopski-znak-evo-sta-treba-da-uradite-u-2020-godini2

LAV

Savet za 2020. godinu: Dajte ljubav sebi i drugima bez očekivanja jer tako ćete izbeći nevolje. Igrajte, svirajte i kroz pokret pustite energiju srca da teče. Pokušajte da svoj ego stavite u drugi plan. U ovoj godini bićete osnaženi energijom vama suprotnog znaka, humanitarca Vodolije. Što više date drugima bez da išta očekujete zauzvrat, to ćete biti srećniji.

Najbolja odluka: Štedeti novac.

Najsrećniji broj: 1

DEVICA

Savet za 2020. godinu: Zapitajte se “je li ovo zaista važno?” pre nego što počnete previše da analizirate i paničite. Opustite se i unesite u svoj život više smeha i sreće. Ovo je dobra godina da ostvarite ciljeve i projekte o kojima već dugo razmišljate. Zemljani znakovi biće posebno aktivni u 2020. godini, što će i vas pokrenuti, sve dok ne dopuštate da vas strah od kritike i preterana potreba za kontrolom ne ograničavaju.

Najbolja odluka: Zauzeti stav.

VAGA

Savet za 2020. godinu: Radite na tome da vam svi aspekti života budu u ravnoteži, izbegavajte zanemarivanje ličnih potreba i samosvesti i usvajajte zdrave načine života. Važno je da razrešite bilo kakve razmirice s drugima i izbegavate situacije koje vas energetski i podsvesno iscrpljuju. Usmerite svoju energiju na to da oko vas, i kod kuće i na poslu, vlada mirno okruženje i fer kompromis.

Najbolja odluka: Više vežbati i biti fit.

Najsrećniji broj: 6

ŠKORPIJA

Savet za 2020. godinu: Otpustite ono što zamerate drugima i pomognite onima koji to ne mogu da urade sami, budite empatični, ostavite prošlost u prošlosti i krenite dalje. Bićete osnaženi energijom Marsa, planete privlačnosti, a naročito naglašena biće vaša sposobnost intuicije na koju se u ovoj godini i te kako možete osloniti. Još bolje ćete funkcionisati uz praktikovanje metoda meditacije i mirnog sedenja.

Najbolja odluka: Više se koristiti rečima.

Najsrećniji broj: 9

STRELAC

Savet za 2020. godinu: Suočavajući se sa samima sobom, život vam je dao priliku da rastete. To će osnažiti vašu dušu i osiguraće da budete na pravom putu na dubljem niovu. Izbegavajte preterano uživanje i prigrlite umerenost. Ulazak Marsa u vaš znak u januaru biće prilika da se ponovo povežete s dubljim aspektima vaše naravi i da pažljivije osluškujete svoje srce.

Najbolja odluka: Puniti se energijom.

Najsrećniji broj: 3

PageBreak

Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godini
Foto: Shutterstock najvazniji-savet-za-svaki-horoskopski-znak-evo-sta-treba-da-uradite-u-2020-godini

JARAC

Savet za 2020. godinu: Fizička aktivnost i izleti u prirodu daleko od vreve i zahteva svakodnevnog života pomoći će vam da održavate visok nivo serotonina. Proteklih nekoliko godina bile su prilično izazovne, a u 2020. naučićete da prihvatite prošle događaje i krenućete dalje zahvaljujući i Jupiteru, planeti sreće, koji će čitavu godinu biti u vašem znaku. Lakše ćete pronaći unutrašnji mir i zadovoljstvo.

Najbolja odluka: Isprobati novi hobi.

Najsrećniji broj: 8

VODOLIJA

Savet za 2020. godinu: Neka vaša spavaća soba bude vaše utočište u kojem ćete pronaći spokoj nakon svakodnevnih obaveza. Stvorite u njoj mirno i opuštajuće okruženje, isključite mobilni telefon i negujte svoj um pomoću meditacije, muzike i umetnosti. U 2020. ulazimo u novo doba Vodolije, kakvo nismo imali od 1960-ih pa možete očekivati velike i uzbudljive životne promene. Pazite da od tolikog uzbuđenja ne izgorite – naučite da prepoznate kada vam je potreban odmor, povucite se i napravite pauzu.

Najbolja odluka: Izbegavati preterano kritikovanje.

Najsrećniji broj: 8

RIBE

Savet za 2020. godinu:Pazite na to da redovno hranite svoj duh i izražavate svoja osećanja kroz kreativne medije poput umetnosti i muzike, izbegavajte eskapističko ponašanje i praktikujte duhovnost kao oblik samosvesnosti. U 2020. moći ćete u potpunosti da budete svoji i to će biti fantastično.

Otvaraju vam se mogućnosti da ostvarite neverovatne stvari, ovo je godina u kojoj će vaša sanjalačka priroda slaviti jer ćete shvatiti da snovi nikada nisu preveliki.

Najbolja odluka: Otpustiti zameranja.

Najsrećniji broj: 3

Izvor: Zadovoljna