Nedeljni ljubavni horoskop od 21. do 28. januara 2020. godine!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje osećati naglašenu strast, pa u odnosu sa partnerom mogu pokazivati ljubomoru i posesivnost. Ipak mnogi će biti u stanju da postignu kompromis. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i mogu imati značajne kontakte.

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu imati više trzavica, ali će i u emotivnom odosu strasti biti veoma naglašene. Ljubomora i posesivnost biće glavni izvor problema. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube i započnu uzbudljivu emotivnu vezu.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu biti otvoreniji za nova poznanstva, više druženja i novih kontakata moglo bi im u život doneti i osobu koj će ih emotivno privući. Zauzeti pripdanici znaka sa partnerom će imati pozitivan odnos sa više pažnje i razmevanja.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu imati neko uzbudljivo poznanstvo, neka osoba mogla bi ih veoma privući, pa će se neki ozbiljno zaljubiti. Strasti mogu biti jako naglašene, pa u emotivnim vezama može doći i do trzavica uzrokovanih ljubomorom.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu upoznati osobu koja u njima može probuditi uspavane strasti. Neki bi mogli prilično da se zaljube. Zauzeti pripadnici znaka biće pod uticaje partnera koji želi da unese više strasti u njihov odnos, čemu će teško moći da odole.

DEVICA

Device će ove nedelje lakše komunicirati sa partnerom i početi da vode glavnu reč u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu imati više novih poznanstava, uglavnom preko prijatelja. Moguć je neki uzbudljiv susret koji ih neće ostaviti ravnodušnima.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: Blizanci očekuje novo poznanstvo, a vagu očekuju pojačane strasti i ljubomora (do 28. januara 2020.)
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-blizanci-ocekuje-novo-poznanstvo-a-vagu-ocekuju-pojacane-strasti-i-ljubomora-do-28-januara-20203

VAGA

Vage će ove nedelje biti pod uticajem partnera koji će želeti da unese više uzbuđenja u njihovu vezu. Strasti će biti naglašene, ali i ljubomora i posesivnost. Slobodni pripadnici znaka imaće više novih poznanstava, naročtio ako budu na putovanju.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu dožveti neki izuzetno uzbudljiv emotivni susret koji će razbuditi strasti u njima. Zauzeti pripadnici znaka osećaće intenzivne emocije i mogu biti posesivni i ljubomorni, te tako ni trzavice u odnosu sa partnerom nisu isključene.

STRELAC

Strelčevi sa partnerom ove nedelje mogu ostvariti dobre odnose, biće tolerantnije i spremniji na kompromis. Slobodni pripadnici znaka će imati više novih kontatkata, a neki susret će na njih ostaviti jak utisak. Šanse za nove veze će se povećati.br>

JARAC

Jarčevi će ove nedelje sa partnerom imati odnos sa više razumevanja, a međusobna komunikacija će se popraviti. Slobodni pripadnici znaka će imati više uzbuđenja na emotivnom planu, neki bi mogli da se upuste u strasnu ljubavnu avanturu.

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje težiti skladnim odnsima u vezi, ali nije isključeno da će ipak biti nekih trzavica, što može biti i zbog nerazumevanja sa partnerom. Moguće je uzbudljiv ljubavni susret, oni koji ne mogu da odole, mogli bi da završe u tajnoj vezi.

RIBE

Ribe će ove nedelje osećati više razumevanja od strane partnera, ali oni sami mogu priželjkivati više uzbuđenja u svojoj vezi. Slobodni pripadnici znaka više novih poznanstava imaće ako budu putovanju. Neki susret može na njih ostaviti jak utisak.

Izvor: Conoplja news