Ljubavni mesečni horoskop za februar 2020. godine!

OVAN

U mesecu februaru Ovnove očekuje miran i staložen period ljubavi sa partnerom. Konačno ste izgladili odnose i možete malo da se opustite. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje, pa ako imate prilike za to nešto, iskoristite to. Sada je vreme da rasplamsate stare strasti i da uživate u zajedničkom vremenu. Ostavite probleme po strani i pokušajte da se fokusirate na partnerove dobre strane. Mnoge Ovnove mučiće problemi iz prošlosti, ali krajem meseca, mnoge stvari će se iskristalizati i konačno rešiti. Slobodni Ovnovi imaće priliku da upoznaju osobu koja radi ili živi u inostrastvu. Ako ste spremni na vezu na daljinu, pružite šansu.

BIK

Bikove u februaru očekuje period pun iznenađenja na ljubavnom planu. Zauzeti Bikovi posvetiće puno pažnje partneru i njegovim potrebama, i učiniće sve da partner bude zadovoljan. Ipak, ni to neće biti dovoljno, jer će biti svađa bar jednom nedeljno. Ako ne rešite probleme iz prošlosti, vaša veza može da bude u krizi. Ma koliko pokušavali, nećete naići na razumevanje od strane partnera. Pred kraj meseca, situacija se može stabilizovati, ali samo pod uslovom da redovno razgovarate o onome što vas muči i da izbegavate duboke rasprave. Slobodni Bikovi uživaće u izlascima sa prijateljima, ali još uvek nisu spremni za ozbiljnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci u februaru imaće priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje venčanja ili početak zajedničkog života. sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite da udovoljite partneru. Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu. Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite da proširite porodicu. Mnogi Blizanci će u februaru želeti da porade i na odnosima sa porodicom i prijateljima. Imaćete više vremena za njih i sada je pravo vreme da svi budete na okupu. Slobodni Blizanci ući će u romantični odnos sa osobom koju su davno upoznali. Veze započete u februaru mogu da budu duge i kvalitetne.

RAK

Zauzeti Rakovi su u februaru fokusirani na sebe, mnogo više nego na partnera, što može dovesti do zahlađenja odnosa i do distanciranja. Važno je da partneru objasnite zbog čega ponekad želite da se osamite i zašto vam je potrebno da budete van kuće.Ipak, neće svi naići na razumevanje. Moguće su česte svađe i optužbe da nešto krijete ili pogrešno radite. Iako vam je u ovom trenutku potreban mir, morate da raspravite sa partnerom o tome šta vas zapravo muči i da pokušate da izgladite odnose. Slobodni Rakovi još uvek nisu spremni da uđu u ozbiljnu vezu, ali se polovinom meseca pojavljuje osoba koja će im se mnogo svideti.

PageBreak

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020. GODINE: Bika očekuje romantična kriza zbog prošlosti, a Škorpiji nova ljubav menja život
Foto: Shutterstock mesecni-ljubavni-horoskop-za-februar-2020-godine-bika-ocekuje-romanticna-kriza-zbog-proslosti-a-skorpiji-nova-ljubav-menja-zivot2

LAV

Biće ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osećate se dobro, što će doprineti boljoj atmosferi u domu. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru ništa vam neće delovati nemoguće. Idealno je vreme ako želite da radite zajedničke stvari ili poslove. U ovom mesecu moraćete da pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica. Lavovi će imati prilike da više izlaze i da više vremena provedu sa porodicom i sa prijateljima, a to će vam baš prijati. Bićete zadovoljni i opušteni. Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.

DEVICA

Zauzete Device će u februaru imati priliku da porade na odnosu sa partnerom. Ima mnogo nerazjašnjenih pitanja i sada je vreme da razjasnite neke stvari. Problemi iz prošlosti neće nestati sami od sebe. Budite iskreni prema sebi i prema partneru i pokušajte da nađete pozitivnu stranu svake rasprave i da se potrudite da izgladite ono što ne valja. Ostanite smireni, jer ružne reči i svađe neće situaciju promeniti na bolje. Dobro razmislite da li vaša veza ima budućnost. Krajem meseca biće vam sasvim jasno da li treba da ostanete u vezi ili da nastavite dalje sami. Slobodne Device ući će u vezu sa osobom koju su upoznale na putovanju ili preko društvenih mreža.

VAGA

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka sa partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada možete da se opustite i da uživate u lepim i spokojnim trenucima sa voljenom osobom. Mnoge Vage će u ovom mesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i sa porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite šta sve možete da uradite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam novi hobi ili nova zanimacija. Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako se mogu javiti simpatije između vas.

ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije će imati prilike da sa svojim partnerom razgovaraju o budućim planovima. Mnogi od vas će razmišljati o proširenju porodice, ili o zajedničkom poslovnom poduhvatu. Ovo je idealno vreme da učvrstite vezu sa partnerom, pa i ako započnete realizaciju neke zajedničke ideje, to će imati uspešan ishod. Pored toga, biće i više druženja i izlazaka, gde ćete moći da se opustite i proveselite. Shvatili ste i sami da samo iskren razgovor dovodi do stabilnog i kvalitetnog odnosa, i zato nemojte ništa da tajite. Slobodne Škorpije, i pored svih udvaranja, ne mogu da pronađu srodnu dušu. Ipak, stvari se menjaju krajem meseca kada u vaš život ulazi osoba koja će promeniti vaše čvrste stavove.

PageBreak

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020. GODINE: Bika očekuje romantična kriza zbog prošlosti, a Škorpiji nova ljubav menja život
Foto: Shutterstock mesecni-ljubavni-horoskop-za-februar-2020-godine-bika-ocekuje-romanticna-kriza-zbog-proslosti-a-skorpiji-nova-ljubav-menja-zivot

STRELAC

Strelčevi koji pored sebe imaju partera ovog meseca treba da obrate pažnju na udvaranja sa strane, jer se to vašem partneru nikako neće dopasti. Da veza ne bi došla u krizu, najbolje je da se povučete i da ne pristajete na flert. Moguće su svađe u domu, i to pogotovu oko finansija. Lako ćete se ljutiti, ali je važno da probleme rešavate kada ste smireni i staloženi. Nekada je u redu da prihvatite da grešite i da pokušate da promenite šta možete. Slobodni Strelčevi će u ovom mesecu verovatno ući u romantičnu vezu i to sa osobom koju poznaju već duže vreme. To može biti osoba iz radnog okruženja, teretane ili nekog drugog mesta gde redovno odlazite.

JARAC

Jarčevi koji su u braku ili u vezi u ovom mesecu mogu da se suoče sa problemima sa partnerom. Nemate dovoljno razumevanja, što može dovesti do čestih nesuglasica. Nekad nećete da priznate da grešite i da jednostavno niste u pravu. Ipak, treba da pristanete na kompromis i da spustite loptu, kako bi vaša veza ponovo bila puna strasti i ljubavi. Pokušajte da smirenim tonom izgladite probleme i da saslušate partnera. Jedino tako ćete uspeti da prebrodite probleme u ovom periodu. Slobodni Jarčevi polovinom meseca mogu da upoznaju veoma interesantnu osobu koja će privući njihovu pažnju. Očekuju vas zanimljivi sastanci i izlasci.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije su ovog meseca fokusirane na porodicu i na dom. Partner vam pruža mnogo podrške i razumevanja, a najbolje od svega je što uvek u njemu pronalazite prijatelja i dobijate iskrene savete. Bilo bi dobro da budete potpuno otvoreni u tom odnosu, jer nema više mesta za tajne. I pored svega toga, osetićete napetost, jer ne želite da otkrijete baš sve svoje tajne. Mnoge Vodolije krajem meseca neće biti sigurne u svoje emocije, pa to može da poljulja vaš odnos sa partnerom, ali stvari će rešiti za kratko vreme, samo što više razgovarajte. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju različite osobe, a moguće je da će im jedna biti baš po meri.

RIBE

Zauzete Ribe u februaru neće naići na podršku partnera kakvu očekuju. Biće dosta ljubomornih scena, svađa i razmirica. Ipak, polovinom meseca, to će se dovesti u red. Osetljiviji ste nego inače, i burno reagujete. Ostanite staloženi, kako ne biste produbljivali napete odnose. Partner ne razume vaše ponašanje, pa je najbolje da o svemu iskreno popričate i da ne krijete ništa od partnera. Jedino tako ćete izgladiti odnose. Slobodne Ribe ovog meseca ući će u romanični odnos sa osobom koju ne poznaju dugo. To može biti mač sa dve oštrice, pa može doći do još jednog razočarenja na polju ljubavi.

Prilagođeno sa: Mogu ja to sama