Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - danas je mlad Mesec u znaku Vodolije: počeće da se ostvaruju nove životne vizije (24. januar 2020.)

Horoskop za mlad Mesec u Vodoliji - otkrijte šta vam danas donosi njegova čudesna energija!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prvi mlad Mesec ove godine, u Vodoliji, obeležava pomalo napet odnos među planetima. Mesec je u konjunkciji sa Suncem i oboje su u kvadratu sa Uranom, "koji je moderan vladar toga nekonvencionalnog, progresivnog znaka Zodijaka", objašnjava Kimberly Peta Dewhirst i dodaje: "Drevni vladar Vodolije je Saturn, koji je sad čvrsto isprepleten s Plutonom."

Venera je pak u Neptunovu zagrljaju u Ribama, u skladu sa velikodušnim Jupiterom, ali i u sukobu sa Marsom u Strelcu. Sve to, smatra astrološkinja, upućuje na nezavršen posao. "Mlad Mesec je vreme novih početaka: sa oduševljenjem se gleda napred, sija novo seme uvodeći sveže ideje i misli."

Kao da smo dugo stajali na crvenom i sada se pali zeleno

Pritom sekstil Marsa i Merkura "obećava motivaciju u našem razmišljanju". Ipak, i dalje je jasan naglasak na nužnosti da se nastavi pročišćavanje i odbacivanje onog što nam nije potrebno, da se obavi posao na koji je uputio stelijum u Jarcu.

Povezane vesti

Ovo je prvi mlad mesec što sledi egzaktnu konjunkciju Saturna i Plutona koja označava početak novog 38-godišnjeg ciklusa, kaže Sol W Jonassen. "Sad, naročito sa ovim mladim Mesecom u revolucionarnom znaku Vodolije, biće kao da smo vrlo dugo stajali na crvenom svetlu (možda misleći da je semafor pokvaren), koje se sada menja u zeleno."

Kako će delovati globalno...

Započinjući nov ciklus dug mesec dana, ovaj mlad Mesec upućuje na buntovničko uzdrmavanje "establišmenta" i izražavanje novih ideja, inovacija i udruživanja. "Ovo je sjajan mesec za pridruživanje ili započinjanje novih veza, organizacija ili grupa sa namerom donošenja nove paradigme."

Globalno bi se to moglo manifestovati kao društveni nemiri i javni prosvedi protiv moćnika koji žele ograničiti mogućnost izražavanja pojedinaca i grupa, na šta upućuje kvadrat Sunca i Meseca sa Uranom.

... a kako na ličnom nivou

U ličnim životima "ovo će biti sjajan mesec za eksperimentisanje, iskorak iz svoje zone sigurnosti, širenje naše realnosti u nepoznata područja kako bismo zamislili budućnost i stvorili prijateljstva koja će nam pomoći ostvariti te nove vizije". Posezanje u ta nova područja ili nove planove uključivaće i raskidanje nekih ograničavajućih veza, društvenih uloga, uverenja i sl.

"Savet je da učinite ono što je potrebno učiniti (i kažete ono što je potrebno reći) kako biste se potpuno izrazili na najnježniji, najljubazniji i način pun ljubavi." Tokom ovog ciklusa nesumnjivo će biti iznenadnih, ekstremnih i nepredvidivih zbivanja pa ne morate dodatno otežavati situaciju.

Vreme da budete neustrašivi

"Ovo je vreme da budete neustrašivi. Ovo je vreme da pitate: 'Zašto ne?' Zašto ne promena, zašto ne revidirati ono što sam mislio/la da znam?" naglašava Ren E.T. To ne znači da nismo uspeli primiti ili da gubimo ono što imamo – "zapravo, iznenadne promene koje donesi Vodolija uvek nam donose više srećnihokolnosti nego one koje možemo sami stvoriti ili zamisliti".

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj