Mesečni horoskop za februar 2020. godine!

U ovaj mesec ulatimo sa konjukcijom Meseca i Urana u Biku što bi moglo doneti dosta nervoze, a kada Mesec napravi kvadrat sa Suncem iz Vodolije onda može doći i do nekih emotivni pobuna među partnerima. Ovaj Mesec će biti dosta nestabilan pa se treba potruditi da ne napravimo pogrešne dogovore i poteze. Merkur već od 3. ulazi u Ribe gde će biti i retrogradan od 17. februara do 10. marta pa treba dosta paziti posebno promenjivi znaci kao što su Ribe, Devica, Strelac i Blizanci.

Pojedini znaci mogu imati i koristi od retrogradnog Merkura samo da malo pripaze i budu skoncentrisani u mislima i delima. Venera u večernjim satima 7 menja znak i ulazi u ovna što pokreće kod mnogih osoba akciju strast pa se mnoge osobe mogu radovati danu zaljubljenih. Mars menja znak 16. gde ulazi u Jarca i pravi trigon sa Uranom iz Bika što mnogim znacima može doneti iznenadne poslovne i finansijske prilike. Pojedine osobe mogu iznenada promeniti položaj na poslu gde im kreće mnogo bolje. Ceo mesec Jupiter i Neptun će biti u sekstilu što je dosta dobro za duhovnost, idealogiju, umetnost, savetovanje... Humanitarni pokreti se šire u svetu dok se ispoljava mistično i okultno.

Sredinom meseca Sunce i Mars će praviti sekstil što je dosta dobro da napunite baterije energetski pa možete sve postići šta ste naumili. Sa ovim aspektom se donose brze i radikalne promene posebno kada je sport, pravda i rukovođenje u pitanju. Moguće su sportske i političke trke. Generalno gledano ovaj mesec ima 29. dana jer je prestupna godina i može se dosta postići i uraditi u njemu.

Saznajte šta februar donosi vašem znaku Zodijaka:

OVAN dragi Ovnovi kod vas početak meseca kreće dosta dinamično. Mnogo vremena trošite na druge i nikako da se malo posvetite i sebi što vas može odvesti do neprijatnost. Ako ste planirali da ulažete u poslove onda to uradite do 17. februara dok Merkur ne krene retrogradno. Emotivno i u porodici se trebate od sredine meseca posvetiti i uraditi nešto novo jer je sve prešlo u rutinu. Vreme je da se posvetite intimi i vašem partneru. Pojedini Ovnovi koji su bili udaljeni od svoje dece sada bi trebali da ih više posećuju pa čak i kućnog ljubimca mazite i pazite. Kada je zdravlje u pitanju onda može biti problem sa glavoboljama i u drugoj polovini meseca sa kostima i zubima. Čuvajte se gripa i ojačajte imunitet.

BIK dragi Bikovi ovo je za vas dosta nestrpljiv mesec jer isčekujete neke poslove i finansije pa će biti potrebno da se naoružate strpljenjem. Pojedini Bikovi mogu u ovom mesecu da budu u minusu ali ipak krediti i pozajmice se ne preporučuju. Oslonite se na svoju intuiciju i svoje sposobnosti. Već od 17. februara kod vas se otvaraju poslovna vrata pa bi neka osoba mogla da vam predloži neki posao koji je honoraran van vašeg stalnog posla pa vi odlučite da li vam se to isplati i da li ima svrhe da prihvatite. Povoljni su aspekti pa bi trebali iskoristiti. Emotivno zbog jurnjave vi ste zapustili partnera pa bi trebali malo vremena odvojiti za uživanje sa partnerom . Neki prijatelji koji su vam vrlo bliski sada mogu nešto da se pobune . Kada je zdravlje u pitanju gledajte da izbacite masnu i kaloričnu hranu, slatkiše, a pojačajte unos vlakana, voća i povrća.

BLIZANCI dragi Blizanci kod vas ovaj mesec je dosta aktivan pa je moguć i veći priliv novca posebno ako sarađujete sa inostranstvom ili stranom firmom i svi koji rade sa internetom. Mnogi Blizanci su jako svesni svojih sposobnosti šta mogu, a šta ne mogu uraditi. Sredinom meseca je dosta povoljan period čak možete dobiti i neku novu ponudu za posao. Mnogi uspesi će isključivo zavisiti od vaše sposobnosti pa se potrudite i dajte maksimum od sebe. Kako je vaša planeta Merkur retrogradna može se desiti da se premišljate kada su odluke u pitanju što sada nije dobro. Emotivno kako je do sredine meseca Mars u vašem polju partnera onda postoje i neke neprijatne situacije koje se ne rešavaju same od sebe. Potrebno je da se obostrano potrudite jer može doći i do teških reči i loše komunikacije gde je potrebno razumevanje i kompromis. Kada je zdravlje u pitanju mnogi Blizanci su iscrpljeni i nemaju snage pa bi trebali da povrate svoju fizičku kondiciju. Moguć je pad imuniteta pa unosite vitamine i minerale.

PageBreak

Škorpija olako rešava sve probleme, a Jarac će zasijati u punom sjaju: evo šta svakom znaku Zodijaka donosi februar 2020. godine
Foto: Shutterstock skorpija-olako-resava-sve-probleme-a-jarac-ce-zasijati-u-punom-sjaju-evo-sta-svakom-znaku-zodijaka-donosi-februar-2020-godine54

RAK kod vas se dragi Rakovi u ovom mesecu sa nestrpljenjem očekuju plodovi vašeg rada pa već oko 7. imate priliv malo većeg novca. Prava prilika za posao i zaradu se pokreće od sredine meseca posebno ako je vaš posao vezan za inostranstvo ,strance ili inostrane firme. Onda možete očekivati lepu svotu novca. Pojedini Rakovi već u drugoj polovini meseca mogu da dobiju dobre vesti za unapređenje na poslu ili promenu posla na viši stepen unutar kolektiva. Moguće je da neke stvari zapostavite što će vas nervirati. Emotivno ako ste u partnerskim odnosima nisu prikazani neki problemi sve teče dosta mirno . Slobodni Rakovi bi mogli da imaju iskušenje sa svojim starim partnerom što je opet do vas da li želite ponovo obnoviti staru ljubav. Kada je zdravlje u pitanju potrebna je fizička aktivnost ili samo šetnja. Hronični bolesnici mogu imati svoje boljke. Još ništa nije zabrinjavajuće .

LAV kod vas dragi Lavovi u ovom mesecu može već samim početkom biti nezadovoljavajuće kako ste vi očekivali . Neka povišica koja je trebala doći i to se nekako prolongira pa čak može biti izostavljena. Dosta težak mesec posebno sredinom meseca kada Mars uđe u vaše polje posla i donese borbu i konflikte. Vaše konfuzno stanje i konflikti mogu biti izazvani nepažnjom i vašim rečima. Možda bi bilo najbolje da se odmarate i to vreme potrošite na sebe. Poslednje nedelje meseca stanje se smiruje pa iz tog mira trebate bolje planirati saradnju sa partnerima. Emotivno su dosta lepše energije pa mnogi Lavovi plene sa svojim šarmom gde mogu slobodni čak i da uđu u vezu. Kada je zdravlje u pitanju pojedine osobe mogu imati problema sa vratom, mišićima, kičmom, pritiskom i srcem.

DEVICA kod vas drage Device ovaj mesec donosi turbulentan sa početka meseca tj. u prvoj polovini. Moguće je da vam se čini da vas mna poslu ne cene dovoljno a i ne plaćaju. Sa kolegama takođe nije sjajna situacija i vi uviđate da već dugo trpite pa želite da menjate posao. U poslednjoj nedelji meseca ipak se situacija stišava. Emotivno je dosta nezadovoljavajući period čak i sa prijateljima su emocije u disbalansu, a kod vas se budi misao niže vrednosti od pojedini osoba. Osobe koje su u braku ili dužim vezama mogu usled svog nezadovoljstva i depresivnog stanja da dosta iznerviraju partnera pa se setite lepih stvari sa partnerom. Menjajte raspoloženje i nastup dok nije kasno. Kada je zdravlje u pitanju bilo bi dobro da za početak uradite neki kontrolni pregled.

PageBreak

Škorpija olako rešava sve probleme, a Jarac će zasijati u punom sjaju: evo šta svakom znaku Zodijaka donosi februar 2020. godine
Foto: Shutterstock skorpija-olako-resava-sve-probleme-a-jarac-ce-zasijati-u-punom-sjaju-evo-sta-svakom-znaku-zodijaka-donosi-februar-2020-godine3

VAGA kod vas drage Vage ovaj mesec ima previše posla i obaveza što možete dosta postići jer ste fizički spremni ali vaše psihičko stanje je iscrpljeno. Trebali bi malo da imate predaha i mira. Već oko sredine meseca situacija se mirnija što vama ide na ruku. Vi dobro znate da uz vaš trud i planiranje postižete sve što ste isplanirali. Emotivno osobe koje su u vezi ili braku sada mogu biti na teškom iskušenju jer se pojavljuje osoba iz prošlosti a vi zaslepljeni libidom i željom za ljubavlju možete podleći iskušenju. Slobodne Vage mogu imati udvaranja od osobe koja je već zauzeta. Svakako je na vama izbor i odluka pa ipak budite svesni posledice. Kada je zdravlje u pitanju mnoge Vage imju dobro zdravlje dok pojedine mogu imati nekih problema sa kožom i zubima. Čak su i alergije moguće.

ŠKORPIJA kod vas drage Škorpije ovaj mesec će krenuti sa nekim manjim problemima ali vi to rešavate. Lepi poslovi i poslovne saradnje vas pokreću bez obzira šta drugi misle o vama vi terate po svome. Sve nadolazeće poslove rešavate bez nekih problema kao od šale. Kako ste vi puni samopouzdanja i u svom elementu neke osobe mogu biti ljute na vas pa čak i ljubomorne. Emotivno osobe koje su u vezi one bi mogle zapostaviti svog partnera što bi moglo probuditi ljubomoru u njimmu pa će biti priče šta su prioriteti u životu, a na kom mestu je ljubomora.Kada je zdravlje u pitanju vi ste dosta jaki ali zbog iscrpljenosti i nespavanja ipak se odmarajte i pojačajte imunitet.

STRELAC kod vas dragi Strelčevi ovaj mesec je dosta usmeren na komunikaciju i svi prihodi idu preko komunikacije. U drugoj polovini meseca vi bi trebali da povedete računa o vašim troškovima i lakim poklonima. Potrebno je malo štednje da posle ne ostanete uskraćeni sa novce koji će vam nedostajati. Emotivno ako ste u vezi onda bi trebali da se malo aktivirate nešto ste se ulenjili. Partner se neće buniti ako vi nešto poduzmete i pokrenete žar ispod pepela. Kada je zdravlje u pitanju, većina Strelaca imaju dobro zdravlje samo malo da se pokrenu fizički dok hronični bolesnici se trebaju čuvati načina ishrane i virusa.

PageBreak

Škorpija olako rešava sve probleme, a Jarac će zasijati u punom sjaju: evo šta svakom znaku Zodijaka donosi februar 2020. godine
Foto: Shutterstock skorpija-olako-resava-sve-probleme-a-jarac-ce-zasijati-u-punom-sjaju-evo-sta-svakom-znaku-zodijaka-donosi-februar-2020-godine

JARAC kod vas dragi Jarčevi je sve u vašim duhovnim i emotivnim tokovima. Mentalna snaga će biti naglašena i sve što vi osmislite i želite da sprovedete biće povezano sa emotivnim sklopom. Mnoge planete u vašem znaku će vam davati ogromno samopouzdanje i snagu da sve što pomislite vi možete uraditi . Sredinom meseca ulazi i Mars u vaš znak što će vam dati još dodatnu energiju i snagu da se izborite i ispunite svoje želje. Emotivno vi volite sve što je trajno i stabilno pa bi bilo dobro kada se pruži prilika za takvu vezu da ne birate slobodu i samoću. Naravno da ne treba prihvatiti površnu vezu i nešto što nema budućnost. Kod vas mnogi uspesi u ljubavi i poslu zavise isključivo od vaših emocija. Kada je zdravlje u pitanju onda treba usporiti malo i priuštiti odmor, zdravo se hraniti i uzimati dodatne vitamine.

VODOLIJA kod vas drage Vodolije u ovom mesecu dok je vaša vladavina ide sve jednim lepim tokom.Vaš optimizam i pozitiva utiče na sve ljude oko vas pa se potrudite da tako ostane do kraja meseca. Moguće je zbog obimnog posla da trpe vaša porodica i bliski prijatelji pa im objasnite šta se dešava. Pokušajte ipak malo vremena da izdvojite za svoje bliže jer krajem meseca će biti još više posla. Emotivno polje za osobe koje imaju partnere sve će biti u redu harmoniji i ljubavi punoj razmeni osećanja. Pojedine Vodolije koje su slobodne mogu ovaj mesec da flertuju sa više osoba i na kraju da ostanu opet same i slobodne. Kada je zdravlje u pitanju vama nedostaje fizička aktivnost i vežbe a sve ostalo je dosta dobro.

RIBE kod vas drage Ribe ovaj mesec može da krene bez nekih problema jer su oni ostali u prošlosti i ne vraćajte se na njih. Što se tiče posla i finansija sada za neke šopinge i nepotrebne troškove nije vreme jer je novčanik poluprazan. Sada nije vreme ni da ulažete u neki posao ako nije zagarantovan da će doneti prihod. Sada je vreme da malo štedite .Emotivno posle dugog usamljenog puta nešto vam je pokrenulo potrebu da budete voljeni maženi i paženi u toplom zagrljaju. Sve to je izvodljivo ako već imate partnera a ako ste slobodni onda dozvolite osobi koja vas voli da uđe u vaš život. Kada je zdravlje u pitanju trebalo bi povesti računa o ishrani jer se mogu javiti stomačni problemi i gojaznost. Zdravo se hranite.

Astrolog: Željka Knežević