Horoskop za vikend od 31. januara do 3. februara 2020. godine!

Sam početak vikenda donosi šanse za nove poslovn i životne poduhvate, zato se pripremite da date sve od sebe kako biste iskoristili blagonaklonost planeta ove subote i nedelje, piše Lovesensa.

U petak se Mesec nalazi u znaku Ovna, što znači da nam svemir na tacni nudi bezbroj mogućnosti. Bićete neverovatno inspirisani. Ovu energiju najpre treba usmeriti na potrebne i korisne promene, a zatim na izgradnju nekog novog segmenta života. Svaka promena je zahtevna, vodi u neizvesnost i teška je, ali shvatite to kao temelj srećnijeg života koji gradite.

Samopouzdanje vam je ovog petka jača strana. Želećete što više da se aktivirate i žudite za uspehom. Vaše želje i ambicije baš od danas mogu postati deo stvarnosti, samo preuzmite stvar u svoje ruke.

Subota je dan za udobnost, prijatnost i maksimalno uživanje. Mesec u Biku ove subote donosi finansijske dobrobiti. Ne morate sve uštedeti, već investirajte u najvažniji projekat - ljubav prema sebi. Danas je idealna prilika da sebi udovoljite i malo uživate. Pruištite neku masažu, izlazak, ukusno jelo ili druženje sa prijateljima. Na trenutak zaboravite na sve obaveze i resetujte svoju energiju. Povežite se sa prirodom jer je ona savršen pokretač dobrih emocija.

Venera je planeta komfora, lakoće, mira i ljubavi. Zato počnite da živite svoju Veneru. U nedelju ova erotična i zavodljiva planeta kreira sekstil sa Plutonom i usmerava nas na odbacivanje svih stvari koje nas sputavaju da ostvarimo svoje želje i planove.

Iako se Plutonu često pripisuje negativan uticaj, slavna Venera sada samo koristi njegovu moć kako bi nas podstakla da se osllobodimo negativnosti.

Za Veneru ljubav predstavlja isceliteljsku silu. Zato je važno da pokrenete talas ljubav i usmerite je na isceljenje sopstvene duše. Iako je okruženje surovo, užurbani svet zahteva brze rezultate, a životni problemi "melje" energiju, vi u nedelju treba da stvorite svoje carstvo ljubavi.

Ta veličanstvena LJUBAV ispuniće vaš svet jednom novom čarolijom. Kada ljubav zaživi shvatićete koliko je život lep. Baš u toj misiji pomoći će vam sekstil Venere i Plutona.

Izvor: Lovesensa