Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za februar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj

Devetku očekuje dinamičan mesec i puno flerta, a Petica ostvaruje velike planove...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečna numerologija za februar 2020. godine!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Imate potrebu da uradite nešto veliko i da sklopite nove poslove a da pri tom niko ne trpi, ni porodica ni kolege a ni vaše zdravlje. Ovo je mesec velikih planova ali ne realno i neke velike realizacije osim ako ste već na pola puta da posao završite. Projekti u vezi sa inostranstvom biće u drugom planu iako biste vi najradije tome dali prioritet. Potrudite se da pokažete inicijativu, budite ono što ste, nemojte glumiti ono što mislite da okolina od vas očekuje da budete. Ne možete pobeći od sebe i svog temperameta. Lako vas je isprovocirati, posebno ćete biti skloni da se raspravljate sa onima koji su ispod vašeg nivoa ili sa kojima nemate dodirnih tačaka. Vreme je da se bavite praktičnim problemima, da sredite dom, i rešite probleme u vezi sa nekretninama. U ljubavi možete biti veoma zahtevni i prilično nestrpljivi.

Povezane vesti

DVOJKA

Bežanje od stvarnosti može biti vaša omiljena disciplina. Ako ste žena koristite emocije kao oružje pred kojim mnogi dižu ruke jer vaše potoke suza teško da bilo ko može da izdrži. I muški predstavnici ovog broja mogu igrati na kartu emocija. Preterana sklonost ka dramatizaciji svega što vam se dešava u životu a čega ste u većini slučajeva vi vinovnik, biće od koristi samo umetnicima. Tajne ljubavi su na pomolu, posebno ćete biti skloni da kod partnera stvarate osećaj nesigurnosti i da se poigravate njegovim osećanjima da biste saznali koliko mu je stalo do vas. Sa novcem ne umete da rukujete pa ga možete i izgubiti ili se možete odati stilu života koji prevazilazi vaše finansijske mogućnosti. Ako igrate igre na sreću, mogući su dobici. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga preko mlađe žene iz porodice.

TROJKA

Odlično komunicirate sa okolinom ali to vam neće biti plus u ovom periodu jer ćete biti prilično lakomisleni, naivni i preuzećete na sebe obaveze koje će vam teško pasti. Sve što obećate trudićete se da ispunite što će biti dodatni stres. Pred vama je naporan period u toku koga ćete morati da rešavate brojne praktične probleme od finansijskih do onih koje se tiču vaših ličnih stvari, poreza, stambenog prostora. Ako ste u zrelim godinama, saradnici će vas posebno iritiriati sporošću i insistiranjem na nebitnim pitanjima koja mogu sami da reše. Studenti i đaci će biti prilično u panici da ništa ne znaju a moguć je odličan uspeh. Ako se bavite sportom, stalno ste u žurbi, pazite da se ne povredite. U saobraćaju otvorite četvore oči. Oni koji rade u medijima ili traže posao, naći će ga u marketinškoj agenciji ili u sportskom društvu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj