Proleće je vreme buđenja, unutrašnje svesti, romantičnih iskri i najdivnijih mirisa u celom kosmosu, piše Lovesensa.

Priroda nas nežno i lagano budi tokom proleća i čini nam se kao da u tom periodu imamo njenu najveću podršku. Tada smo sjedninjeni i zajedno priživljavamo tu lepotu zajedničkog buđenja.

Bez obzira da li je vaše srce slobodno ili ste već zaljubljeni, proleće je period osveženja za polje ljubavi. Mnogi znakovi će baš ovog proleća doživati pravu romantičnu bajku.

Ipak, proleće ima i svoju tamnu stranu... Kod nekih dolazi do melanholije, umora i iscerpljenosti. Moguće je da pod poletom napravimo loše ustupke i donesemo brzo plete odluke.

Evo kakva je astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proleće 2020. godine:

Ovan

Proleće će početi na jedan zanimljiv način za vas, sa nekoliko iznenađenja. Ovo je vaš period u godini i osećate se energično i pozitivno. Ipak, morate biti pažljivi tokom marta zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura. Mnogi Ovnovi doživeće neuspeh zbog mračnog uticaja ove planete. Najbolje ćete se snaći ako se prisetite lekcija koje ste naučili u prethodnoj godini. Svaku teškoću podnosite sa puno hrabrosti i nećete dozvoliti da vam ovog proleća ništa ukrade osmeh sa lica.

PageBreak

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCI
Foto: Shutterstock horoskop-za-prolece-2020-godine-ovan-bik-blizanci2

Bik

Ovog proleća trebaće vam neverovatna odlučnost jer ćete proći kroz velike promene. Moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge stvari koje se dogode kod kuće, na poslu ili u ljubavnom odnosu. Od vas se zahteva da donesete vrlo teške odluke. Ukoliko ste nezadovoljni, sada je pravi trenutak da promenite sve što vas sputava i zadaje brige. Sreća će se pojaviti kada se malo više posvetite sebi.

Blizanci

Finansijski problemi vas sputavaju da ovog proleća uradite sve što ste želeli, ali ne dozvolite da vas to slomi i udalji od važnih ciljeva. Dragi Bliznci, imate neverovatnu moć prilagođavanja, pa ćete lako pronaći solucije i rešenja za probleme. Tokom maja meseca zvezde vam pripremaju divna iznenađenja i srećnije životne okolnosti. Iskoristite ovaj period maksimalno.

Izvor: Lovesensa