Horoskop za vikend od 14. do 17. februara 2020. godine!

Nebo donosi magičan talas promena u životu svakog znaka Zodijaka - budite spremni da prihvatite transformaciju, piše Lovesensa.

U petak, 14. februara, na Dan zaljubljenih, Mesec ulazi u znak misteriozne Škorpije i podstiče nas da tragamo za istinom. Vreme je da u svakom aspektu svog života zavirite ispod površine i zaigrate igru života otvorenih karata. Skinite sa svoje duše negativne slojeve obmana, pretvaranja, laži, nesigurnosti i odbacite ih zauvek. Kada pronađete i zaista prihvatite istinu, osećaćate se oslobođeno, preporođeno i napokon će se u vaš život useliti dubok mir.

Takođe, u petak Mesec stvara trigon sa Merkurom što nas podstiče da integrišemo i razumemo sve svoje misli i emocije. Mesečeva magija pojačava intuciju i donosi određenu dozu životne lakoće.

U subotu nas očekuje novi životnipreokret. Nakon čišćenja od nakupljenih negativnih emocija i uspomena - pravo je vreme da počnemo ispočetka. Sada poznajemo dubine svog život i neće nam biti teško da otplovimo ka nekim novim počecima i iskustvima. Lepi aspekti Meseca pomažu da prebrodite strahove i prihvatite promene.

Nedelja je dan za velike poduhvate i ostvarenje snova, ali važno je da u svemu što radite pronađete svrhu i radost. Mesec u znaku poletnog Strelca zahteva da vizualizujete svoje želje i rizikujete kako bi se one ostvarile.

Neće sve biti takolako, jer u nedelju Mars ulazi u znak Jarca i u njemu će se zadržati sve do 30. marta. Mars u Jarcu daje ravnotežu i mir, ali zahteva i veliku posvećenost, rad i odgovornost. Otvaraju se velika vrata uspeha, ali od vas se očekuje samo rad, trud i disciplina. Svaka greška donećs duple posledice, a svaki trud biće troduplo nagrađen.

Ovo je period kada se ostvaruju snažne ambicije i imate velike mogućnosti da materijalizujete svoje planove. Sve zavisi od vas! Sudbina je u vašim rukama...

Izvor: Lovesensa