Horoskop za vikend od 28. februara do 1. marta 2020. godine!

Ljubav je glavna žrtva ovog petka. Misteriozni aspekt Venera i Plutona kreira jedan neverovatan spoj koji nas podseća na sve fatalneljubavi. Negativne situacije koje ugrožavaju ljubav pojaviće se iznenada i poljuljaće mnoge emotivne odnose, piše Lovesensa.

Kvadrat Venere i Plutona donosi velike strasti, ljubomoru i želju za totalnom kontrolom partnera. Ovog petka slobodna srca neće imati veliku naklonost zvezda, jer ovo nikako nije povoljan period za nove susrete.

Ovaj dan je idealan za preispitivanje. Koliko god istina o vašoj ljubavnoj situaciji bila bolna, sada treba da je prihvatite. Rešite se starih emocija koje vas pritiskaju i ne daju vam mogućnost razvoja - zamenite ih novim, svežim emocijama, pa makar vas to koštalo prekida odnosa.

Sekstil Merkura i Urana u subotu donosi dan balansa i sinhroniteta. Otvaraju se mnoge mogućnosti, imamo širu sliku i percepciju stvarnosti i vidimo više nego što smo ikada imali priliku. Intucija je pojačana i treba je maksimalno iskoristiti. Ovo je odličan period za karijeru jer vas unutrašnji glas vodi na pravi put.

Očekuju vas divni susreti i provod sa prijateljima, kao i prijatni telefonski razgovori.

U nedelju ćemo napokon moći da se opustimo, jer magični Mesec prolazi kroz znak Bika. Priredite sebi neko zadovoljstvo, uživajte u ukusnoj hrani, u nekom spa centru, čitajte dobru knjigu, meditirajte i potpuno se opustite.

Uveče Mesec polako prelazi u znak Blizanaca. Komunikacija i želja za druženjem biće naglašene, pa ćemo se provesti bolje nego štpo smo planirali.

Uživajte u životu jer je neverovatno lep i dragocen.

Izvor: Lovesensa