Mesečna numerologija za mart 2020. godine!

Kako biste pročitali svoju numerološku prognozu za mart 2020. godine, potrebno je da prvo izračunate svoj bioritamski broj, piše Lovesensa.

Na primer, ako ste rođeni 21.9.1985, saberite brojeve 2+1+9 = 12. Broj 12 svedite na jednocifren broj sabiranjem brojeva 1+2 = 3. taj brpoj podleže promenama u smislu numerološke prognoze iz dana u dan, iz meseca u mesec, a evo šta nam donosi u martu 2020. godine.

JEDAN

U martu se najviše fokusirate na finansije, ali će problem nastati kada počnete da rasipate energiju na više stvari. Pokušajte da se fokusirate na glavni cilj i ne opterećujte se stvarima koje su se dogodile u prošlosti. neke greške su bile tu samo kao lekcija za bolju budućnost. najviše uspeha u karijeri očekuje one koji sarađuju sa inostranstvom. U ljubavi ste vrlo strastveni, flertujete i prepuštate se emocijama. Moguće je da ćete ostvariti vezu dsa jednom Dvojkom. Ovo nije povoljan period za ulazak u ozbiljnu vezu, jer će na pomolu biti razne avanture koje vas mogu dovesti u zabludu.

DVA

Imate neverovatnu želju da ostvarite tajnu ljubavnu avanturu. Slobodne Dvojke očekuje pravi tajasntvenui lavirint ljubavi iz kojeg neće lako moći da se izvuku. Privlači vas zabranjena ljubav, strast i novi doživljj romanse. Pojačana erotska energija može vas navesti da napravite nepromišljene i pogrešne poteze. Iako je ljubav turbulentna, u martu se ostvaruju poslovne ambicije. Ovo je savršen period da započnete posao o kojem odavno sanjate. Budite oprezni pri potpisivanjuu ugovora i ne pravite rizične poteze kada su u pitanju finansije.

TRI

Vrlo ste impulsivni i pred vama je jedan napet period. nećete znati na pravi način da odgovorite na kritike i polje komunikacije vam je jako loše. Pokušajte da budete tolerantniji prema partneru i otvoreno recite sve što vam smeta, ali na lep način. Svaka vaša nepromišljena reč može biti okidač za tok sudbine koji ne želite da se dogodi. Vrlo ste energični na poslu i to se vašim partneroima i šefovima strašno dopada. Moguće je unapređenje ili nova saradnja. Pazite kako trošite novac.

PageBreak

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock mesecna-numerologija-za-mart-2020-godine-prognoze-za-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj5

ČETIRI

Ovaj mart vam donosi šansu iz snova - zato pazite da je nikako ne propustite. Očekuje vas veliak sreća na polju finansija, a naročito uspeha će imati oni koji rade u privatnim firmama, imaju privatan posao ili sarađuju sa inostranim partnerima. Vreme je da razmotrite svoje dugove i tuđe dugove prema vama. Napravite plan trošenja novca i sredite svoje polje finansija maksimalno kako biste imali još više šansi za prosperitet. Moguć je i iznenadan dobitak ili nasleđe. Neko iz kruga vašeih prijatelja želeće da vam otkrije oromantična osećanja koja dugo gaji prema vama. Ne dpropuštajte prilike zbog svojih strahova i nedostatka samopouzdanja, jer jue ovo sjajan m,esec za početak nove veze.

PET

Period uzburkanih ljubavnih i porodičnih odnosa! Ne možete očekivati da svako deli isto mišljenje sa vama, jer će u ovom periodu takav stav uneti razdor u porodični odnos. Poslušajte ssavete, kritike i otvoreno recite ono što vam je na duši. Mnoge situacije svatićete dramatičnije nego što one to zaista jesu. Budite svesni da svojih grešaka. Mnogi će u martu želeti da započnu privatni biznis, ali nećete puno postići bez podrške bitnih ljudi. Krizu u braku ili romantičnoj vezi možete ublažiti zajedničkim aktivnostima ili putovnajem.

ŠESTICA

Naporan mesec, posebno za one koji su nesigurni koji put treba da izaberu. Da ostanu tu gde su, pa šta bude ili da se suoče sa novim poslovnim izazovima koji imaju nekakve veze sa inostranstvom. Ipak, sve vas vuče da ostanete tu gde ste pa da polako opipavate teren. Najbolje je da tokom ovog meseca ne donosite važne odluke ni u jednom segmentu života samo zato što vam se čini da okolina to od vas očekuje a vi se intimno još uvek ne osećate spremnim za bilo kakvu promenu. Oni koji prelaze u državnu službu, koji žele da se suoče sa novim poslovnim izazovima biće nosioci novih ideja i promena. Potrebno je da pokažete veliku dozu razumevanja i fleksibilnosti bilo da se radi o poslovnom ili ljubavnom problemu. Bilo bi dobro da pripazite na zdravlje, da izbegavate naporne fizičke vežbe.

PageBreak

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock mesecna-numerologija-za-mart-2020-godine-prognoze-za-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj6

SEDAM

Ako nameravate da napravite neku vrstu zaokreta na poslu, morate ostati dosledni sebi ali istovremeno i pokušati da se trgnete iz letargije i da budete inicijator promena. Takođe, trebalo bi da budete otvoreni za svaku vrstu saradnje, čak i sa onima koji su vam se možda nekada zamerili, sa kojima nemate sjajno iskustvo a ipak sada žele da sa vama sarađuju. Mnoge će iznenaditi vaša upornost i želja za avanturama, spremnost na poslovne izazove, na rizik. U ljubavi možete biti previše naivni uvereni da ste sposobni da izađete nakraj sa izazovima. Ako vam se dopane neko ko je veoma autoritativan, šarmantan, duhovit, dobro razmislite pre nego što se upustite u romansu. Žene Sedmice mogu olako ući u vezu sa partnerom koji nije slobodan a muškarci Sedmice mogu biti privučeni privlačnošću žene koja je preduzimljiva, ambiciozna i moguće na višem položaju od njih.

OSAM

Pitanja u vezi se novcem biće u prvom planu. Moraćete da se priviknete na neke nove uslove rada ili će vam neko saopštiti nešto u vezi sa novcem što vas može nepotrebno opteretiti, informacija ne mora da bude tačna. Preveliki izdaci znače za vas prilično opterećenje, posebno ako su neplanirani. Moguće je da će vam jedna Trojka učiniti neku vrstu usluge koju biste vi rado odbili. Ipak, pružiće se prilika da mu je uzvratite istom merom. Ne potcenjujte sebe i odbacite, odvratan, bezrazložni, osećaj krivice, koji vas sputava i ne dozvoljava da poletite i dostignete visine o kojima sanjate. Kada je zdravlje u pitanju, uvedite nov režim ishrane i fizičke rekreacije.

DEVET

Dobro razmislite ne samo o prioritetima nego i o svojoj kondiciji, kako fizičkoj tako i psihičkoj. Gotovo u svim sferama života možete biti suočeni sa nekakvim ograničenjima. Prepreke na sve strane, gde kod se okrenete, nemate utisak da imate sigurnu luku u koju biste uplovili. Tako da biste morali da pristanete na ono što vam se nudi. Ta vas to znači da možete biti u procepu između dva poslodavca A to nije malo – stabilizacija situacije i na poslu i u domu. Ne ulazite u konflikte. Budite kooperativni i pokažiste razumevanje, saosećajnost, pošto vas mnogi doživljavaju kao komadanta dajte na znanje da je i vama potrebno rame za plakanje. Ne očekujete od ljubavnog partnera ono što znate da nije spreman ni sposoban da vam pruži.

Izvor: Lovesensa