Približavamo se periodu vladavine Ovna, odnosno trenutku kada Sunce ulazi u prvi znak Zodijaka 19. marta i u njemu boravi sve do 20. aprila 2020. godine, piše Lovesensa.

Sunce ulazi u Ovna u istom trenutku kada nastaje prolećna ravnodnevica - tada nastaje period u kojem se izjednačava trajanje dana i noći. Ovo je idealan trenutak da privučemo sjajnu energiju kosmosa.

Pojavljuje se energija novog početka i novih mogućnosti, a snaga Univerzuma podstiče nas da se ostvarimo u velikim planovima.

Vreme je da započnete nove projkete, sledite svoje snove i ambicije i pronađete stvari koje vas inspirišu i motivišu. Mnoge stvari podižemo na viši nivo i otpuštamo strahove iz prošlosti.

Sada je trenutak da napravite retrospektivu svih stvari koje ste preživeli tokom života - sve strahove, ograničenja i odstupanja od svojih želja.

Osvestite sve situacije koje su vam donele važne lekcije. Neka iskustva su nam bila potrebna kkao bismo ojačali i podigli svest.

Tokom vladavine Ovna imamo nula retrogradnih planeta snažnu kardinalnuenergiju. To znači da treba odstupiti iz zone komfora i krenuti pravo ka ostvarenju ciljeva.

Ovo je zaista moćna pokretačka energija koja nas usmerava da napredujemo na svkom polju, a početkom proleća imamo i veliku zaštitu Univerzuma.

PageBreak

Horoskop - vladavina Ovna donosi jedna od najlepših perioda u 2020. godini: evo kada kosmos počinje da nam ostvaruje želje
Foto: Shutterstock horoskop-vladavina-ovna-donosi-jedna-od-najlepsih-perioda-u-2020-godini-evo-kada-kosmos-pocinje-da-nam-ostvaruje-zelje

Ako želite da pokrenete novi poslovni projekat, promenite posao, upišete neki kurs, usvojite nove zdrave navike, oprostite nekome, spustite zidove i otvorite svoju dušu - period Ovna će učiniti da vam sve lakše pođe za rukom.

Ovo nije vreme sanjarenja, maštanja i pričanja o planovima, vćć period kada treba napraviti prve korake ka ostvarenju ličnih želja.

Takođe, period Ovna može biti stanje kada istražujemo unutrašnje biće, učimo nešto novo o sebi i pokušavamao da uspostavimo balans sa svojim egom.

Budite otvoreni za znakove koje šalje Univerzum, slušajte unutrašnji glas, intuciju i pokušajte da pronađete pravu istinu o sebi.

Još jedno iznenađenje planete pripremaju kada pored vladavine Ovna, Saturn uđe u znak Vodolije. Tada se otvara karmički ciklus u kojem se svako delo naplaćuje ili nagrađuje.

Kao simbolo novog početka, 24. marta pojavljuje se i mladMesec koji donosi savršenu energiju za manifestovanje, ostvarenje želja i napredovanje.

Izvor: Lovesensa