Mesečni horoskop za april 2020. godine!

Na početku aprila i dalje ćemo osećati uticaj pomračenjaSunca od 20. marta, kao i uticaj energične prolećne ravnodnevice, piše Lovesensa.

Mnogim ljudima početak proleća, pa i sama april otkriva skrivene želje ili potisnute brige. Kao što Sunce tokom proleća intezivnije pokazuje svoj sjaj i "otkriva se", tako se tokom aprila otkriva sve što smo sakrili u prethodnom periodu.

Ispitajte te svoje impulse, osećaje i lekcije - Svo iskustvo koje je stečeno, sada ćete moći najboljhe da iskoristite.

Evo šta u aprilu 2020. godine očekuje osobe rođene u znaku Raka, Lava i Device:

RAK

Društevni status i komunikacija biće u centru pažnje ovog meseca. Zabavljaćete se i bićete okruženi sjajnim ljudima - moguća su nova prijateljstva.

Očekuju vas i korisne i zanimljive aktivnosti u okviru porodičnog doma, kao i velike promene i neka sasvim nova i lepa iskustva.

Intucija je u ovom periodu vaš najbolji prijatelj: zato verujte sebi i donećete najbolje moguće odluke.

PageBreak

RAK, LAV I DEVICA - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINE
Foto: Shutterstock rak-lav-i-devica-horoskop-za-april-2020-godine2

LAV

Očekuje vas pomalo filozofski pogled na život ovog meseca. Razmišljaćete o svim uzrocima i posledicama raznih situacija koje ste proživeli. To će vam pomoći da preduzmete važne korake u aprilu.

Očekuju vas manje turbulencije sa partnerom, ali neće se dogoditi ništa značajno što nećete moći da ispravite.

Na poslu vas očekuje obećavajuća ponuda, ali ne zaboravite da sve što sija nije zlato. Dobro se raspitajte o svim detaljima pre nego što nešto potpišete.

DEVICA

Očekuju vas dobre vesti, naročito na ljubavnom planu. Ne dozvoljavate da vam spoljašnji faktori ugroze romantičan odnos i uživajte u ljubavi potpuno.

U svakoj negativnoj situaciji slušate intuiciju, a vaša odgovornost ukazuje da će sve ići po planu.

Na polju karijere ostvarujete dobru komunikaciju i sjajne dogovore. Aktivirali ste se i spremni ste da se zauzmete za svoje ciljeve. Uspeh je blizu.

Izvor: Lovesensa