Nedeljni horoskop od 16. do 23. marta 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Biće poziva za zabave, ali sa površnim odnosima.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Slobodno se izrazite.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite poneku brigu.

BIK

LJUBAV: Bićete privlačni i poslužiti se erotskom energijom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato ćutite i jednostavno volite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sada ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. To ćete se i više angažovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pomozite nekom detetu.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno ostati kod kuće sa voljenom osobom ili poći na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Trebaćete da reagujete u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Drugi će vas podržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

RAK

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi želeli sarađivati sa vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kada to napravite, trebaće još razraditi neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

LAV

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevici.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onome što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite preskromni.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Lav pronalazi ljubav na poslu, a Ribe napreduju u finansijama (do 23. marta 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-lav-pronalazi-ljubav-na-poslu-a-ribe-napreduju-u-finansijama-do-23-marta-2020

DEVICA

LJUBAV: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima, te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner će biti sklon više se vezati za vas. Samci će često izlaziti.

KARIJERA: Kako sedmica bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ova spoznaja podstaciće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave sa nadređenima.

VAGA

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga upoznati. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, bit će zadovoljni.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dva put više vremena za obaviti stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizirati sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš ljubavni život nastaviće se razvijati dobro. Bićete zadovoljni postignutim. Oni koji su još sami izlaziće bez pritiska da se nešto mora dogoditi. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u atmosferi vlastitog doma. Jedan opuštena privatna nedelja.

KARIJERA: Radna sedmica biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, ali sa druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili ih odlaganje. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoju intuiciju.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Lav pronalazi ljubav na poslu, a Ribe napreduju u finansijama (do 23. marta 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-lav-pronalazi-ljubav-na-poslu-a-ribe-napreduju-u-finansijama-do-23-marta-20203


STRELAC

LJUBAV: Nećete biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustriano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne predetaljno.

KARIJERA: Pred vama je sedmica povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Proverite stanje svog auta.

JARAC

LJUBAV: Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imati povjerenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na pre postavljena pitanja verovatno će stići. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

ZDRAVLJE&SAVET: Potreban je oprez u prometu.

VODOLIJA

LJUBAV: Verovatno ćete imati potrebu malo se distancirati od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ali jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

KARIJERA: Bićete učinkoviti u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije reči. Mogle bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili pogrešno shvate. Zato se potrudite biti što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kao baš ne morate. Radite po pravilima.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni u saobraćaju.

RIBE

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati o odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati prijatno sa korisnim.

KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete graditi dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće spremniji na određene rizike.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite koji vam sport odgovara.

Najsrećniji znakovi sledeće nedelje: Vaga, Škorpija, Ribe

Izvor: Ehoroskop