Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24. marta 2020. godine!

OVAN

Uspešno prevazilazite izazove i prepreke na emotivnom planu. Imate bolju komunikaciju sa partnerom i mnogo se bolje slažete nego ranije. Slobodna srca očekuje interesantno poznantsvo - ljubav je na pomolu.

BIK

Bikove očekuje mir i harmonija u vezi. Partner će vam biti vrlo posvećen. Slobodna srca očekuje ispunjenje romantične želje. Moguće je da ćete dobiti poziv od simpatije.

BLIZANCI

U vezi nestaje napetost i ponovo se sve vraća u ravnotežu. Sukobi sa partnerom su prošlost i spremni ste da zaboravite stare greške i oprostite. Slobodne Blizance privlači osoba rođena u znaku Raka.

RAK

Ako ste nedavno započeli vezu, iznenadićete se koliko vaš odnos počinje brzo da se razvija. Shvatićete da ste napokon pronašli pravu osobu za sebe. Oni koji su dugo u vezi, imaće stailan i iskren odnos sa partnerom. Kod slobodnih Rakova nema velikih promena.

LAV

Žudite za ljubavnim avanturama. Imate osećaj da niste spremni za ozbiljnu ljubavnu vezu, ali vam nedostaje malo strasti i romantike. Ako ste u vezi, želećete da udovoljite partneru i izbegnete rasprave zbog sukoba mišljenja.

DEVICA

Maštate o tajnoj, zabranjenoj ljubavi, a to vas samo još više odvlači od srećne romantične priče. Osvestite da je ta osoba nedostupna za vaše srce i umesto što iznova pronalazite načine da je privučete, više se posvetite sebi. Sve Device u vezi očekuje strastven odnos sa partnerom.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop do 24. marta 2020. godine: strast je pojačana, a svaka LJUBAV je na velikom testu
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-do-24-marta-2020-godine-strast-je-pojacana-a-svaka-ljubav-je-na-velikom-testu

VAGA

Sa partnerom se mimoilazite u stavovima, ali to su samo sitne rasprave koje ćete lako rešiti. Slobodne Vage su komunikativne i otvorene za novu ljubav, a moguće je da će ih osvojiti osoba rođena u znaku Lava.

ŠKORPIJA

Škorpije ulaze u nepromišljene ljubavne situacije. Imaćete tajna osećanja prema zauzetoj osobi. Dobro razmislite pre svako koraka, jer vas takva romansa može dovesti u nepovoljan položaj. Partner vas i dalje privlači kao prvog dana.

STRELAC

Strelčevi će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko društvenimh mreža. Iako imate slična interesovanja, to ne znači da će sve tako biti bajno kada se sretnete. Zauzete u vezi očekuje velika strast, ali moguća je i manja napetost zbog neiskrenosti.

JARAC

Dolazi do problema u vezi jer nećete razumeti partnerove planove i potrebe. Pokušajte da pronađete balans u svakoj situaciji. Razumevanje je ključ dobrog ljubavnog odnosa. Usamljeni Jarčevi mogu imati poznanstvo koje će prevazići u dublji odnos.

VODOLIJA

Prolazni problemi u vezi, najpre zbog novca i suprotstavljenih ciljeva. Sve ovo je prolaznog tipa i ako se postavite na pravi način, ponovo će sve biti u savršenom redu. Jedan osmeh vam se lako može useliti u srce.

RIBE

Raspoloženi ste za nova poznanstva, ali još uvek niste spremni da potpuno otvorite srce. Ne pružate partneru dovoljno ljubavi i nežnosti, pa je moguće da se udaljite. Priredite neko romantično iznenađebnje, podsetite partnera na to koliko ga volite i ponovo će ljubav procvetati.

Izvor: Lovesensa