Prvi dan u vladaviniOvna 19. mart označava početak astrološke nove godine, a tri znaka Zodijaka imaće najviše sreće, piše Lovesensa.

Početak proleća možemo smatrati drugom novom godinom. Ono što ovo proleće u astrolođkom smislu čini jedinstvenim jeste to što će Saturn preći u buntovnu Vodoliju 21. marta u 23:58 časova. U tom znaku ostaće u svojoj retrogradnoj fazi do maja, a ponovo će ući u Jarca kasnije u julu. Ovo će biti vrlo zanimljiv period.

Ovan: Proslavite svoj solarni povratak i novi početak

Srecan rođendan, Ovnovi. Očekuje vas još jedno čarobno putovanje oko Sunca. Iza vas je jedna vrlo zanimljiva godina, a tokom vaše vladavine uspećete da obuzdate strahove i pronađete mir. Tokom vaše sezone očekuje se stelijum Jarca koji se odvija na nebu. Vi i Jarac ste kardinalni horoskopski znakovi, tako da će se vaše Sunce boriti više protiv Jupitera i Plutona. Međutim, s obzirom na trenutno pozicioniranje ovih nebeskih tela - u vašoj ambicioznoj 10. kući karijere. Bićete spremni za predstojeće promene - bez obzira da li se odlučujete na promene na poslu ili ljubavnom planu. Saturnov prelazak u Vodoliju mogao bi na početku biti vrlo čudan, posebno u pogledu vaših društvenih sfera i osećaja pripradnosti.

PageBreak

Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-ova-3-znaka-ocekuje-radost-i-dobre-promene-u-vladavini-ovna-do-20-aprila-2020

Lav: fokusirajte se na ljubav

Trebalo bi da budete ponosni na sebe dragi Lave. Sunce se nalazi u vašoj devetoj kući obrazovanja i istraživanja. Želite nove informacije. Koristite vreme kod kuće da upišete neki kurs i unapredite sebe. Ovan je vatreni znak, pa sada može doći do pojačane impulsivnosti. Ali vi ćete se lako sa tim izboriti. Mars i Saturn su se prebacili u Vodoliji, što donosi promene u vašem partnerskom sektoru, tako da ste spremni da se bavite poslom.

Mars i Saturn su se prebacili u Vodoliju, što znači promene u vašem partnerskom sektoru, tako da se nadam da ste spremni da se fokusirate na ljubav. Ako ste zainteresovani, učinite to zvanično; ako dugo niste u njemu, vreme je da krenete dalje.

Strelac: Osećate se strasno i nadahnuto

Dragi Strelčevi, period Ovna vam donosi romantiku, kreativnost, porodicu, umetničku inspiraciju i opšte priznanje. Sunce je u vašoj petoj kući i doneće vam sreću u ljubavnom životu.

Kada se Mars i Saturn našu u Vodoliji dolazi do znatiželje, misaonog procese i želje za zajednicom. Očekuju vas snažne promene i spremni ste da ih prihvatite.

Izvor: Lovesensa