Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2020. godine)

Horoskop - saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi vladavina Ovna do 20. aprila 2020. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za vladavinu Ovna od 20. marta do 20. aprila 2020. godine!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Trenutak je da svoju brzopletost i dinamičnost svedete na minimum i ovo vreme iskoristite za odmor. Očekuje vas mnogo komunikacije i interakcije s ljudima iz okruženja, a najpre sa prijateljima s kojima sarađujete. Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to jedini način da dosegnete cilj koji ste zacrtali. Budite oprezni i dvaput proverite svaku informaciju kako ne biste skliznuli izvan zakona. Nekima od vas, u ovom periodu, prete kazne i problemi sa zvaničnim licima, a možda i iskušenje da se izložite bespotrebnom riziku misleći da se sve dešava nekom drugom.

Odnosi u porodici su napeti. Glavni razlog tome je to što ste primorani da čekate, a najgore od svega je što ne znate do kada i šta. Da biste izdržali ovaj drastični pad životnog tempa i izbegli napade nervoze i besa neophodno je da osmislite na koji način ćete fizički izbacivati višak energije, pa makar to bilo udaranje pesnicama u jastuk.

Pojačajte imunitet redovnim i kvalitetnim snom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Situacija u kojoj ste se našli navodi vas da sve intenzivnije razmišljate o tome da li je za vas bolje da život uzmete u svoje ruke i da karijeru nastavite samostalno. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se veoma ponositi svojom pozicijom. Bez obzira na to na kom ste položaju, da li ste primorani da radite ili ste se povukli u izolaciju, postoje obaveze koje samo na vas čekaju. Možda imate u okruženju stare ljude kojima ste neophodni ili nekog ko je iznemogao. Povoljna astrološka slika ukazuje na to da ovih dana imate dara da s osmehom na licu delite ne samo pomoć, već i optimizam, i to svakome kome je neophodan.

Sve ovo ne znači da je preporučljivo da se nesmotreno izložite zdravstvenom riziku. Doduše, vi i niste neracionalna osoba, pa je ovakav savet za vas važan samo u smislu da iz najboljih namera, nehotice, ne ugrozite osetljive ljude iz okruženja.

Imunitet vam je na zavidnom nivou, naročito ako ste psihološki spokojni, a to je sigurno jedino ako su frižider i novčanik puni.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Za vas situacija u kojoj smo se našli postaje nesnosna. Pod velikim ste pritiskom, osećate se preopterećeno. Obuzima vas velika pospanost i malaksalost, pa vas to plaši. Vodite računa, nalazite se u periodu koji je za vas prilično rizičan, ali ne samo na zdravstvenom planu. Prvenstveno je neophodno da se usporite, primirite i kvalitetno odmorite. Brzopletost može da vas košta, naročito ako se prepustite mračnim mislima i pesimizmu. Ukoliko ste u izolaciji, vreme ćete najlakše "ubiti" čitanjem laganih sadržaja i komunikacijom preko društvenih mreža. Ipak, sačuvajte zdrav razum, jer vas teorije o zakulisnim radnjama i velikim zaverama mogu značajno poremetiti. Drugim rečima, skloni ste iluzijama i pogrešnom zaključivanju, pa je za vas najpametnije da ovaj period na neki način prespavate i pažljivo izaberete s kakvim ćete osobama kontaktirati.

Što se tiče zdravlja i imuniteta, pored vitamina, ishrane i suplemenata, neophodno je da vam je duša socijalno uključena i nikako usamljena.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vi tekuća dešavanja doživljavate dramtično, skoro kao apokalipsu. Vaši strahovi mogu biti preuveličani, naročito ako su vam ruke vezane. Ukoliko se nalazite u izolaciji, u krugu porodice, moguće je da ćete sve svoje oscilacije raspoloženja lečiti kuhinjom, hranom i besomučnim ribanjem. Vaša priroda je takva da želite da pomognete ljudima, a nemogućnost da uradite nešto više može da proizvede ozbiljne zdravstvene tegobe, kako na psihičkom, tako i na fizičkom planu. To za rezultat može da ima pad imuniteta, a zna se da je to uvek, a naročito u ovom periodu, veoma nepoželjno.

Ako ste od onih Rakova čiji je životni poziv vezan za negu i pomoć ljudima, ovo je vreme tokom koga se nekritički možete angažovati i sebe žrtvovati. Svoju empatiju morate da kontrolišete i da jasno odredite prioritete. Možda ćete doći u situaciju da procenjujete šta vam je važnije, lični život ili opšti interes. Da biste sačuvali punu kondiciju, neophodno je da unosite što više tečnosti i koliko-toliko sebi obezbedite kvalitetan san.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj