Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - očekuju nas godine teških izazova: evo šta nam do 2023. godine donosi Saturn u Vodoliji

Horoskop - naredne tri godine donose određene teškože, a najviše za ova 3 znaka Zodijaka!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Od 23. marta Saturn ulazi u Vodoliju. U ovom znaku će se, privremeno, zadržati do jula ove godine. Potom će se, još jednom, vratiti u Jarca da bi iz njega, definitivno, izašao polovinom decembra ove godine. U Vodoliji će ostati sve do 2023. godine.

Šta nam donosi ovaj važan planetarni tranzit?

Mnogi veruju da je Saturn loša planeta koja simboliše muku, nevolju i nesreću. Zovu ga planetom karme i sudbine. Tamo gde se on nalazi, u našem natalnom horoskopu, tu je pozornica naših prepreka i stradanja. Međutim, često se zanemaruje da je on, zapravo, veliki učitelj, ali onaj koji nam deli bolne lekcije, nekad i nebrojeno puta iznova i iznova, sve dok ne savladamo zadatak. Onda kada uvidimo šta je to što je potrebno da promenimo i uradimo na drugi način, često neprijatan, sledi rezultat koji može da bude u vidu ogromne nagrade. Jednom rečju, Saturn je planeta čije se tumačenje zasniva na sistemu setve i žetve, pa se može reći da je njegova filozofija utkana u svaki delić našeg bića, jer, čovekovo bitisanje na zemlji je satkano u kvalitetu interakcije između njegove i kosmičke (božanske) svesti.

Povezane vesti

Pošto ova planeta ledi i koči svako polje i astrološkiznak na koji naiđe, većina ljubitelja ove nauke veruje da je pred Vodolijama crni period. Međutim, nije baš tako. Dejstvo Saturna pre svega zavisi od prirode znaka u kome boravi. Ako se nađe u znaku čija je osnovna simbolika u koliziji sa zahtevima koje Saturn diktira, onda o ovoj planeti možemo da govorimo kao o zloćudnoj. Ali, ako on prolazi kroz znak koji poseduje energiju kompatibilnu sa njegovim osnovnim principima, onda o ovoj planeti ne možemo govoriti kao o zloslutnom vesniku crne sudbine.

Saturn se u znaku Vodolije oseća kao na svom terenu. Prirodan spoj humanosti (Vodolija) i pravednosti (Saturn) podariće pripadnicima ovog znaka šansu da realizuju sve što su posejali, kao i da revidiraju svoje stavove i težnje. Ovo je sudbinski period za njih. Svi koji su rođeni u znaku Vodolije, kao i oni kojima je ovaj znak u natalnom horoskopu naglašen, u naredne tri godine prolaziće kroz niz iskušenja i testova koji neće biti laki. Od umerenosti i strpljivosti (Saturn) zavisi ishod njegovog prolaza. Svakom problemu je potrebno pristupiti s radošću, jer Saturn daje šansu da se zasluži nagrada koja menja život.

Ukoliko spremno i mudro dočekaju ovu planetu, Vodolije mogu pobrati najslađe plodove svog strpljenja i truda. Često se zanemaruje činjenica da je najveća nagrada koju dejstvo neke planete može da donese upravo pod uticajem Saturna. Efekti njegovog dejstva uvek kasne, pa otud i izreka "pravda je spora, ali dostižna", koja najslikovitije opisuje prirodu ove planete.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj