Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - šta možete očekivati od punog Meseca u Vagi: više sile utiču na svaki znak Zodijaka (od 7. aprila 2020.)

Šta nam donosi pun Mesec u harmoničnoj Vagi - mnoge stvari u našem životu biće preokrenute!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Iako Vaga teži harmoniji ovaj pun Mesec će biti i super Mesec jer će sijati velikim sjajem. Uoči punog Meseca dan ranije Mars iz Vodolije će praviti kvadrat sa Uranom iz Bika što nam može doneti ludilo rušenje svih granica i barijera. Mnoge osobe koje ne budu pronašle neku kreativnu zanimaciju sada mogu napraviti pravu pobunu . Dramatični događaji mogu da izazovu i masovne pobune . Kada je lični plan u pitanju onda mnoge osobe mogu shvatiti da su ojačali svoje stavove i da mogu shodno situaciji brzo reagovati. Jupiter će biti još uvek u konjukciji sa Plutonom što će doneti na globalnom nivou pokrenuti altruističke stavove dok na ličnom se mogu dešavati razne transformacije i uvođenje pravila postupanja do zacrtanog cilja.

Povezane vesti

Mnoge osobe žele da postanu moćne i ostvare svoje ciljeve dok se mogu ispoljavati ljubomora ,zavist,pohlepa,arogantnost , sebičnost itd. Svakako da ovaj pun Mesec će težiti da uspostavi harmoniju osećanja sa jedne strane dok sa druge može razmišljati o potrebama drugih ljudi. Promene su neminovne ako ih prihvatite. Više sile su umešale svoje prste i vode nas na nove evolucijske puteve koji će vam doneti nove životne tokove. Ceo mesec april će biti dosta osetljiv i nastavlja se tema o korona virusu što će nas još dodatno zbuniti i uplašiti. Već 11. aprila Merkur izlazi iz Riba što će u Ovnu doneti sukobe dveju strana ako bude provokacija i sukoba među moćnicima.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAĆNI ZNACI?

OVAN kod vas dragi Ovnovi ovaj pun Mesec se dešava u vašem sedmom polju što je polje partnerskih odnosa . Dosta balansa na tom polju treba da unesete i pod izlivom emocija da ne donosite nikakve odluke . Prosto pazite da ne nastupite ishitreno.

BIK kod vas se dragi Bikovi ovaj pun Mesec dešava u vašoj šestoj kući svakodnevnice,posla,zdravlja . Kako je vaša planeta Venera u Blizancima vašoj drugoj kući onda će biti promena i priča o poslu i finansijama. Pojedini Bikovi mogu preko posla da upoznaju svoju srodnu dušu.

BLIZANAC kod vas dragi Blizanci ovaj pun Mesec se dešava u vašem petom polju koje je vezano ua ljubav, decu ,zabavu ,sport pa se na tom polju pokreće usklađivanje harmonije i preokreta koji bi mogli biti dosta nejasni jer je vaša planeta Merkur još u Ribama što joj daje nejasnoće.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj