Uprkos tome kako predivan punMesec izgleda kada svetluca na noćnom nebu, iskustva koja donosi često mogu biti neprijatna, piše Lovesensa.

Astrološki gledano, pun Mesec je trenutak pojačanih vibracija i emocionalnog intenziteta. Mesec je vladar podsvesti, i kada dostigne svoje najčvršće stanje, maska se spušta i na površinu se iznose razna istinskaosećanja.

Na neke znakove Zodijaka pun ružičasti Mesec imaće negativanuticaj. Ipak, to ne znači da će vam se dogoditi neke negativne stvari, već da ćete imati povećan pritisak i napetost na koju niste navikli. Koliko god izgledalo zastrašujuće, prolazak kroz takvo iskustvo može biti vrlo koristan.

Pun ružičasti Mesec - koji će biti najveći Supermesec u 2020. godini - izdiže se u divnim, harmoničnim i partnerskim orijentisanim Vagama, fokusirajući se na način na koji sarađujete i funkcionišete u vezama. Takođe, skrenuće pažnju na načine na koje dovodite ravnotežu u svoj život.

Formirajući trigon u strastvenom Marsu i romantičnoj Veneri, ovaj pun Mesec naglašen je osnažujućom i luksuznom energijom, jačajući vas kroz iskustvo. Međutim, sa ambicioznim Marsom i sprečavanjem da se Saturn osveti, možda ćete se osećati kao da ste se zaglavili između važne odluke i velike prepreke. Srećom, Vaga je kardinalni znak i sve je u trudu i prolasku kroz čak i najneophodnije situacije.

Ova 3 horoskopska znaka očekuju teškoće i velike dileme tokom Ružičastog punog Meseca u Vagi:

Rak: Može biti nelagodnosti oko porodičnog života

Kao da svi sukobi kod kuće nastaju iznenada. Ovaj pun Mesec vas možda podstiče da se suočite sa onim što nedostaje u vašem kućnom okruženju. To vas takođe ohrabruje da rešite probleme koji su zaostali u vašoj porodičnoj dinamici. Verovatno žudite za osećajem prijatnosti i sigurnosti, a ako vam sadašnjost ne pruža dovoljno, možda je vreme da je sami menjate. Ako ste tražili način da umirite i negujete svoje srce, ovaj pun Mesec definitivno je sjajna prilika za to.

PageBreak

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće i prepreke tokom Ružičastog punog Meseca (od 7. aprila)
Foto: Shutterstock horoskop-ova-3-znaka-ocekuju-teskoce-i-prepreke-tokom-ruzicastog-punog-meseca-od-7-aprila3

Škorpija: Preplavljeni emocijama

Vaša podsvest je neverovatno moćna pod energijom punog Meseca, drage Škorpije. Međutim, iako je moćna, moguće je da ćete osećati da ste pod pritiskom. Možda će vam biti teško da se koncentrišete na činjenice, jer vaše pojačane emocije utiču na stvarnost. Ovo je sjajan period da se prizemite, nekoliko puta duboko udahnete i meditirate. Iako vaši strahovi i zabrinutosti mogu da se vraćaju, imate svu snagu da ih savladate pozitivnošću. Vaše misli stvaraju vašu stvarnost i ovaj pun Mesec to dokazuje.

Ribe: nešto što vam je važno može se završiti

Nikada nije lako odvojiti se od nečega što ne želite da pustite. Bilo da je to loša navika, nepovoljan posao ili veza koja je izgubila istinsku vrednost. Pun Mesec želi da pregledate svoj život i osigurate da vam se dopada put kojim idete. Ako se zbog nečega ne osećate dobro; ako se pitate zašto ste zarobljeni u ciklusu stagnacije, ovaj pun Mesec je udar sudbine koji vam je potreban da biste konačno negativnosti stali na kraj. Međutim, o transformaciji je lakše pričati nego je prihvatiti. Zahteva od vas da nekim životnim stvarima i situacijama kažete zbogom.

Izvor: Lovesensa