Ljupka romantična planeta Venera ušla je u Blizance 3. aprila i nadamo se da ste spremni da flertujete jer ćemo svi osetiti novi osećaj lakoće u našim ljubavnimživotima.

Venera je planeta vrednosti – ona diktira kako volimo, flertujemo i pokazujemo naklonost. Takođe vlada stvarima poput lepote, estetike i luksuza. Venera u Blizancima će uticati na ljubavni život svih horoskopskih znakova – i to će učiniti dvostruko duže nego inače ove godine, jer će se retrogradna Venera desiti u maju, što znači da planeta neće napustiti Blizance do avgusta. To znači da ćemo dugo biti zadržani sa ovim vibracijama, pa ćemo se možda i naviknuti na energiju koja će uticati na naš romantični život u bliskoj budućnosti.

Blizanci su brbljivi, energični i horoskopski znak koji brzo misli, pa kada je Venera ovde, voli da flertuje. Duhoviti razgovori biće obavezni tokom ovog tranzita – i koristićemo mnogo reči kako bismo iskazali svoju naklonost, a pametan razgovor biće jedan od naših glavnih preokreta.

Venera u Blizancima donosi zabavnu i živahnu energiju u naše ljubavne živote što je samo protivotrov koji nam je potreban za izlečenje ovog prolećnog bluza.

Proverite kako će Venera u Blizancima od sada do avgusta uticati na vaš ljubavniživot na osnovu vašeg horoskopskogznaka.

Ovan

Navikli ste na odvažne izraze ljubavi, ali moglo bi se desiti da budete malo rečitiji u odeljenju za romantiku u narednih nekoliko meseci. Izražavate nežniju stranu svojih osećanja slatkim flertom. Rečima prigrlite svoj trenutni dar i naglas izgovorite svoja osećanja.

Bik

Pokloni su vaš omiljeni jezik u narednih nekoliko meseci, zato napravite listu želja i budite sigurni da ćete je dobiti od svog prijatelja ili partnera. Sada je vreme da pokažete kako se osećate uz lepe materijalne znakove ljubavi poput čokolade ili cveća.

Blizanci

Kad je Venera zaveštala vaš znak za produženu turneju ove godine, možete se kladiti da ćete se osećati kao najseksepilnija, najskromnija, najluksuznija verzija zaljubljenih. Pripremite se da budete u centru pažnje.

Rak

Ovo je vreme razmišljanja u vašem ljubavnom životu, tako da, iako se možda nećete osećati kao najdosadnija verzija sebe kada je u pitanju romansa, učinićete mnogo unutrašnjeg rasta i isceljenja. Možda ste suviše stidljivi da biste se izrazili, ali vaša prava osećanja su poznata. Iskoristite ovo vreme da dublje upoznate svoje vrednosti.

Lav

Ne kažemo vam da treba da ogovarate, ali kažemo vam da bi vam preispitivanje stvari koje se događaju u vašem ljubavnom životu sa prijateljima, zapravo moglo pomoći da lakše rešavate stvari i steknete dragocenu perspektivu. Nemojte se ustručavati da svojim prijateljima kažete sve jezive detalje iz vašeg ljubavnog života.

PageBreak

Ljubavni horoskop do 7. avgusta 2020. godine: saznajte šta vašem znaku donosi ljupka Venera u Blizancima
Foto: Shutterstock ljubavni-horoskop-do-7-avgusta-2020-godine-saznajte-sta-vasem-znaku-donosi-ljupka-venera-u-blizancima3

Devica

Device su tako uzbuđene da jednostavno to ne mogu sakriti – zato se razbuktajte! Spremni ste da kažete svetu kako se osećate zbog čega će vam srce poskočiti od radosti. Obično ste diskretniji, ali upravo su javni prikazi naklonosti upravo ono što vam ide.

Vaga

Intenzitet vaših romantičnih veza mogao bi da se preokrene tokom narednih meseci, ali to znači i da tenzije takođe mogu rasti. Neophodno je izbeći dramu. Morati raditi na tome da intenzivna osećanja držite pod kontrolom. Venera u Blizancima voli raznolikost, ali to se dvostruko odnosi na vaš znak. Privlače vas ljudi koji su potpuno različiti od bilo koga s kim ste ikada ranije bili. Izuzetno ste zainteresovani za nekoga iz daleke zemlje ili nekoga ko je mnogo drugačiji od vas. Došlo je vreme za internet druženje pa izvadite telefon, otvorite svoje omiljene aplikacije za druženje i počnite!

Škorpija

Naredni meseci su vreme da počnete da komunicirate o svojim potrebama i ograničenjima kada je u pitanju ljubav i romantika. Odredite neke granice sada. Možda ćete početi da shvatate načine na koje ćete to iskoristiti, ali ovo je vreme kada treba preuzeti odgovornost i razgovarati sa partnerom.

Strelac

Drama u vašim partnerstvima biću prvom planu tokom narednih nekoliko meseci – ali iskreno, ponekad vas takva dramatika može ojačati. Vaša veza je možda trenutno na probnoj vožnji, ali ljubav je uvek razlog zašto kupujete kartu. Oslonite se na svoju intuiciju i verujte svom srcu pre nego što donesete konačne odluke o svojoj vezi.

Jarac

Ovaj tranzit vam pomaže da se otvorite za zadovoljstvo i romantiku na potpuno nov način tokom narednih meseci. Ova luda sitnica koja se zove ljubav učiniće da se više otvorite u svom životu. Ne stidite se da postanete malo ranjivi kada je reč o ljubavi.

Vodolija

Kvalitetno vreme je ono što vaš romantični život zahteva od vas narednih meseci, Vodolije. Nađite vremena za svog partnera. Organizujte piknik u krevetu ili kupanje da se povežete dublje. Jačanje veze sa vašim romantičnim partnerom je upravo ono što je ljubavni lekar naredio.

Ribe

Samo želite da sedite kod kuće uz Netfliks, ali setite se svoje tendencije da upadnete u svet mašte, Ribe. Ako ublažite svoje fantazije zdravom dozom stvarnosti, provući ćete se.

Izvor: Ženski magazin