Nedeljni ljubavni horoskop od 14. do 21. aprila 2020. godine!

OVAN

Samostalni ste i svesni svojih kvaliteta, ali još uvek se u vašem životu ne pojavljuje ljubav koja je vredna vaše pažnje. možda biste trebali da ne uspostavljate previsoke kriterijume i da obratite pažnju na osobu iz vašeg okruženja.

BIK

Uskoro počinje vladavina Bika i bliži se vaš rođendan. Sada je najpovoljniji period za ljubav i za usamljena i slobodna srca. Oni koji su u vezi ponovo će osetiti jaku povezanost sa partnerom.

BLIZANCI

Tolerancija je ključna za rešenje problema u vašoj vezi. Umesto da kontrirate partneru u svakoj njegovoj ideju, pružite mu priliku i pokažite da mu verujete. Venera u znaku Blizancima slobodnim pripadnicima znaka donosi romantična poziv.

RAK

Usamljenost vam trenutno ne prija i potrebna vam je podrška u izazovnim vremenima. Razgovarajte sa prijateljima o emotivnim problemima. Rakovi u vezi nailaze na nesuglasice sa partnerom.

LAV

Preuveličan ego je vaš glavni neprijatelj. Sada je trenutak kada je potrebno da spustite loptu i pokažete partneru da ste spremni da se borite za vašu ljubav. Usmaljeni Lavovi žele da se vrate starim ljubavima.

DEVICA

Partner od vas očekuje malo više optimizma i pozitivan stav. vaša tmurna strana sada može biti razlog za brojne konflikte. Probudite u sebi leptiriće mašte i radosti. Slobodne Device maštaju i planiraju nove ljubavne poduhvate.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: Vodoliju očekuje poletna ljubavna energija, a Škorpija ima nove simpatije
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-vodoliju-ocekuje-poletna-ljubavna-energija-a-skorpija-ima-nove-simpatije

VAGA

Udaljenost od partnera vam donosi dozu melanholije, ali svakodnevnim pozivima i lepim rečima možete održati ljubav. Slobodne Vage uživaju u svojoj slobodi i posvećuju se svojim željama i potrebama.

ŠKORPIJA

Osoba koju ste nedavno upoznali želi sa vama da uspostavi dubok emotivni odnos. Ne ponašajte se hladno i budite spremni da pokažete svoju emotivnu i romantičnu stranu.

STRELAC

Pronalazite zabavu u svemu, pa i ljubavi. Ali ovo može biti test na tankom ledu. Pazite da ne povredite osećanja druge strane jer vam karma to može vratiti iznenada.

JARAC

Stara ljubav još uvek zauzima važno mesto u vašoj duši, ali je trenutak da prošlost ostavite iza sebe. Sačuvajte lepe uspomene i budite spremni da se prepustite novom izvoru ljubavi. Zauzeti počinju bolje da upoznaju partnera.

VODOLIJA

Poletna energija donosi nove ljubavne želje koje ćete poželeti da vizualizujete i ostavite. Zauzeti iznova uviđaju lepotu duše svog partnera. Zvezde ljubavi su na vašoj strani.

RIBE

Negativne emocije su pojačane. Stres zbog krizne situacije negativno se odražava i na vaš ljubavni život. Pokušajte da pronađete balans i unutrašnji mir.

Izvor: Lovesensa