Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020. GODINE: Raka očekuje karmička ljubav, a Jarčeve samopouzdanje ia ambicije

Mesečni horoskop za maj - astro prognoza za svaki znak Zodijaka!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za maj 2020. godine!

OVAN

POSAO

Mars u Biku, simbol ambicije i incijative, impulsivnosti, samopuzdanja i odlučnosti nalazi se u znaku svog izgona. Šta ovo znači za Ovnove? Znači da postajete usporeniji i pasivniji. Imate problem da tokom maja ostvarite ciljeve. Pada vam inicijativa i radna energija. Postajete sputani što bi moglo dovesti do nezadovoljstva, a time i do pojave osećaja agresivnosti. Reagujete sporo i trudite se da ostanete mirni, ali ćete biti vrlo svojeglavi. Sada gomilate u sebi sve ono što ne možete da ispoljite. Kada dođe vreme za ispoljavanje to će biti u vidu eksplozije. Zato nađite meru i redovno se oslobađajte negativnih emocija. Mars je u opoziciji sa Saturnom preko ose 2/8 i Bik/Škorpion. Upozorava na oprez sa novcem, pozajmicama i kreditima. Ako ste već opterećeni kreditom, tada morate pronaći solomonsko rešenje jer izgleda da ćete se naći u situaciji koja zahteva veliku veštinu da se prevaziđe.

LJUBAV

Ovo je vreme u kome je eros naglašen pa je eros i sila koja pomiruje. Ako ste bili sa partnerom u svađi, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi ako sami ne budete tražili probleme. Ovo je vreme kada možete srušiti ograde i uraditi sve za ljubav iz strasti. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali. Sada nije moguće razumno razmišljati, ali je moguće postaviti podsetnike kao što je Cezara podsećao sluga kada je ušao u Rim rečenicom koju mu je stalno ponavljao:“Seti se, ti si samo ljudsko biće“. Ovnovi koji su u braku imaće podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rešenja za nastale situacije prepustite njemu.

Povezane vesti

ZDRAVLJE

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ovog meseca od pomoći vam je muzika za opuštanje.

BIK

POSAO

Stelijum planeta u vašem znaku ističe vas i dovodi u centar pažnje. Ambiciozni ste, odlučni i spremni da, ako treba, idete i glavom kroz zid. Istina, vi ste i tvrdoglavi, ali nema potrebe da radite bilo šta „na mišiće“ jer umete da upotrebite i mnogo suptilnije metode. Diplomatija, strpljenje i čekanje daće dobre rezultate. Imaćete problem sa Marsom koji je sve drugo samo ne strpljiv. Neki će biti spremni i da zarate da bi srušili birokratski sistem i totalitarnost. Imajte na umu da je svemu potrebna struktura pa prvo svojim planovima dajte formu, a nakon toga delujte. Sada ćete imati problem sa redom i disciplinom, sa kašnjenjem i ponavljanjem, sa odgovornošću i uslovljavanjem. Možete biti opterećeni što će izazivati osećaj frustracije. Mogli biste se osećati potlačenim, a ovo dovodi do besa koji sada ima tendenciju da bude i destruktivan. Većina Bikova će se izboriti za svoj status i delovati odlučno u realizaciji planova. Rasteretićete se nepotrebnih ograničenja i zrelo preuzeti kormilo svoga života u sopstvene ruke.

LJUBAV

Mars i Venera u Biku stavljaju akcenat na seksualnu energiju. Odbacite tugu, krivicu i žalost. Dozvolite sebi da izgubite kontrolu, da se zabavite i date srcu oduška. Saturn vam donosi suzbijanje, krutost i ogranjičenja. Traži čekanje i prihvatanje i donosi umor, patnju i bol. Za sve postoji vreme, pa i za radost i tugu. Svakako nećete izbeći odgovornost, ali ako patnja traje, a nemate kanal da uhvatite ravnotežu, razbolećete se . Ako ste u braku, predstoji vam period koji će iskušavati snagu volje i strpljenje. Ako u brak ulazite, trebaće vam dosta mudrosti u budućnosti. Ako se ulazak u brak odlaže, postoji nešto što je od vas pametnije, što vas štiti i čuva od nevolja koje biste da sami sebi natovarite. Mlađe osobe su pred realizacijom veze koja se idealizuje. Očaranost može postati razočaranost.

ZDRAVLJE

Stres, nervoza, napetost, bes, ljutnja i ostale negativne emocije uzrok su problema na planu fiziologije.

Veliki mesečni horoskop za april: Jednom znaku su sve zvezde naklonjene!

BLIZANCI

POSAO

Postoji tendencija da se iscrpljujete, pogotovu ako radite posao u pokretu. Pozitivan stav vam može pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Potrebno je da se koncentrišete i uskladite sve svoje aktivnosti na polje brige o zdravlju, dnevnih rutinskih poslova i karijere. Ne treba se previše opterećivati nego akciju preduzeti samo u meri koja će dovesti do generalnog poboljšanja. U vezi sa dnevnom rutinom organizujte se tako da budete što efikasniji rasčiščavajući najpre probleme koji vas ometaju i koje je neophodno da se odrade. Lako se može desiti da se osećate teško i da imate previše obaveza, da ne znate šta biste pre i da onda jednostavno pobegnete u sanjaranje. Planovi sada nailaze na objektivne prepreke kroz svakodnevne okolnosti. Između 16. i 30. maja nalazite se u top formi. Ovo je vreme kada ćete realizovati ciljeve, a do tada budite stpljivi.

LJUBAV

Merkur i Venera će se sresti u drugoj polovini meseca. Do tada postoji tendencija ka osećaju neshvaćenosti i nesigurnosti kao i ka maštanju ili žrtvovanju za neke ideale. Mogli biste delovati tajenstveno ili neshvatljivo ili biti zatvoreni ili nedostupni što će dovesti do nesporazuma. Ako je došlo do prekida jer ste bili previše ponosni, ako vam je srce ranjeno, setite se da ste možda reagovali prenaglašeno i da postoji i druga strana novčića. Najčešće vidite jednu stranu i svim srcem u nju verujete. Nakon nekog vremena situacija se potpuno izmeni i verujete u nešto što je potpuno suprotno ne primećujući da ste ušli u potpunu kontradiktornost. Sve što ima tendenciju da ide u krajnjost kad tad će ući u svoju suprtnost. Jedino što je sasvim sigurno jeste da vas tajna veza ne može usrećiti. Sva sreća pa nećete dugo patiti. Vrlo brzo doći će do novih kontakata, raskršća i novih puteva. Pametni ste, otvoreni i pokretljivi. Iskoristite svoje prednosti od polovine maja, a prošlost ostavite iza sebe.

ZDRAVLJE

„Samo danas ću nastojati da proživim dan ne nastojeći da rešim probleme svog života odjednom“.

RAK

POSAO

Veliki planovi moraju se svesti na realnu meru. Opozicija Saturna daje pečat celom mesecu iako neće trajati duže od par dana. Prihvatićete previše obaveza, a nećete moći da postignete ono što preuzimate na sebe. Naročito povedite računa o onome što izgovarate kao i na davanje ili prihvatanje obećanja. U vama ima dovoljno strasti, ambicije i aktivnosti u ovom periodu, ali biste mogli imati i problema preko nečega što sami proklamujete. Iskoristite dobre aspekte da napravite temelj za promenu od jula. Konfiguracija zmaja koja će se dogoditi sa ulaskom Jupitera u vaš znak smatra se izuzetno moćnom. Ovo je period kada ćete imati priliku da nešto radikalno izmenite u svom životu. Do tada razmislite na koji segment bi to moglo da se odslika u vašem životu i tu sferu života intenzivirajte. Finasije se stabilizuju. Očekuju vas troškovi koje ste odlagali, ali će biti i priliva iz izvora koji su za sada samo vama poznati. Ovo je dobar period za umetnike, farmaceute i lekare.

LJUBAV

Saturn u prirodnom petom polju može dovesti do pesimizma, usamljenosti, depresije i ograničenja koja se održavaju na emotivnom planu. Imaćete teškoće da se opustite i razonodite. Saturn može doneti staru ljubav u vaš život, ali i ponavljanje lekcija koja niste savladali. Duže veze su na ispitu, a ako ste sami, doneće karmičkog partnera. Bračni partneri će rešiti nesporazume koji traju dugo ako se jedno ka drugom više otvore. Emocije koje su uzdržane i hladne mogu sada postati toplije, a odnos bliskiji. Ipak, većina će se osećati nesigurno i neshvaćeno tragajući za idealom. Ovo vreme traži mnogo strpljenja i razumevanja.

ZDRAVLJE

Većina planeta je u dobrom aspektu sa vašim Suncem pa ćete biti bolje nego inače.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj