Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - šta nas očekuje u MAJU 2020. godine: Blizance očekuje uspeh i nove finansije, a Device zahlađenje u ljubavi

Mesečni horoskop za maj 2020. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Astro prognoze za maj 2020: Prvi maj kreće sa konjukcijom Merkura i Urana u Biku na šestom stepenu što će kod mnogih osoba doneti maksimalno korišćenje raznih okolnosti, brze akcije i odluke. Iznenadni preokreti i neki rezultati mogu biti fascinantni. Mnoge osobe mogu biti prosto hipnotisane nekim dešavanjima i spoznajama koje su ogromne moći. Pluton se kreće retrogradno od 25. aprila i biće ceo maj retrogradan u Jarcu što nam može dati prikrivenu duhovnusnagu, neku unutrašnju moć, strogost razuma i učvršćivanja birokratije.

Mesečevi čvorovi menjaju znake pa iz Raka-Jarca 0d 5. maja ulaze u Blizance-Strelca što će kod mnogih osoba izazvati potrebu za slobodom, kretanjem, razumevanjem, učenjem, primenom znanja. Problemi se mogu sagledavati iz više uglova, može doći do raznih pobuna, neobuzdanosti, divljeg ponašanja i svašta treba da se iskusi da bi se stiglo do još veće mudrosti. Saturn iz Vodolije kreće retrogradno 11. maja i daje nam šansu da još dobro utvrdimo gradivo. Zatim Jupiter kreće retrogradno u Jarcu od 14. maja da bi sačuvao svoju vlast, sproveo dogmatične dužnosti i naučio prave realne vrednosti. Venera kreće retrogradno u Blizancima od 13. maja što će kod mnogih osoba dati površnost, lepršavost, šarm, egzibicije, ljubaznost koja je hladna a emocije su dosta površne i nisu trajne, brzo prođu i zasite se.

Povezane vesti

Vladavina Blizanaca kreće od 20. maja gde se sve nekako pokreće. Mars izlazi iz Vodolije 13. maja i ulazi u znak Riba gde se može osećati izolovano i dosta konfuzno. Pun Mesec je 7. maja i u znaku Škorpije gde će doći do velikih transformacija. Mlad Mesec će biti 22. maja u Blizancima gde se pokreću novi počeci intelektualnih mišljenja i osećanja. Generalno gledano, velike promene nas čekaju u ovom mesecu na svim životnim poljima.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se mogu javiti lepe ideje za posao i novi vid zarade koja može biti na duži vremenski period. Kako se konjukcija Merkura i Urana dešava u vašem drugom polju tj. Biku, onda se možete baviti trgovinom svih namirnica i stvari koje su potrebne i neophodne za život.

Ako ste zaposleni onda očekujte oko sredine meseca razrešenje nekih nesporazuma dok u drugoj polovini meseca može biti sporosti u poslu zbog retrogradnosti nekih planeta. Početkom meseca imate neslaganja sa partnerom a već od 13. maja, kada Venera krene retrogradno, vi se udaljavate pa na kraju ipak zbližavate.

Slobodni Ovnovi bi mogli ući u neku tajnu vezu koja neće potrajati ili će vam se neko svideti a posle ćete saznati da je ta osoba zauzeta. Kada je zdravlje u pitanju, moguć je 

BIK

Dragi Bikovi, za vaše nove ideje kada je posao u pitanju može doći do ograničenja usled nedostatka finansijskih sredstava da se vaši ciljevi sprovedu u delo. Pojedini Bikovi mogu imati uspešnu saradnju sa nekim ko je na položaju. Dosta planeta i aspekata je povoljno kada je posao u pitanju pa vam je ostalo da se samo vi uskladite sa svim situacijama, pa ako možete i da ih unapredite.

Potrudite se da dosta stvari realizujete u prvoj polovini meseca jer posle ima planeta koje menjaju znak ili kreću retrogradno pa će biti malo usporeno do zacrtanih ciljeva. Ipak, sam kraj meseca vam donosi dobar rezultat. Nezaposleni Bikovi bi mogli da se zaposle u svim vrstama usluga, menadžmenta i upravljanja finansijama. Kod zauzetih Bikova dosta je dobar sklad u odnosu, a u drugoj polovini meseca, usled poslovnih obaveza, imate manje vremena za sebe.

Slobodni bi mogli putem interneta i mnogih poznanstava odabrati odgovarajućeg partnera. Moguće je poznanstvo i preko prijatelja pa se možete kroz razgovore još više zbližiti. Mogući su problemi sa grlom, alergijama i disajnim putevima.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas je priprema nekog novog posla u tajnosti kako bi preduhitrili konkurenciju i krenuli prvi u nečem novom. Bilo bi odlično da radite nešto što je vezano za konsalting jer vam to donosi lep priliv finansija. Venera će biti negativno aspektovana od Neptuna pa može doći do nesporazuma sa poslovnim saradnicima, ličnog nastupa i nerazumevanje klijenata.

Da ne dođe do toga ne iznosite u javnost dok ih sami ne pokrenete praktično. Vaš vladar Merkur ulazi 11. maja u vaš znak što vam vraća vaše sposobnosti. U drugoj polovini meseca zbog retrogradnosti Venere, Jupitera i Saturna mnoge stvari se pokreću usporeno što može pomeriti neke vaše planove i datume. Od 13. maja Mars će vas angažovati na više strana pa možete biti iscrpljeni oko organizacije da sve stignete.

Nezaposleni Blizanci mogu radite nešto od kuće ili neki posao preko interneta povremeno. U prvom delu meseca vama je dosta skladan odnos sa partnerom dok u drugoj polovini meseca, ako ste imali problema, možete ih razrešiti kako emotivno tako i većim prilivom finansija. Slobodni Blizanci mogu preko interneta upoznati srodnu dušu. Pojedini Blizanci mogu obnoviti vezu iz prošlosti. Čuvajte se povreda, izbegavajte slatkiše.

RAK

Dragi Rakovi, ako ste planirali da pokrenete neki novi projekat uz pomoć partnera, možete dobiti ponudu od još jedne osobe. Kako će Venera biti u kvadratu sa Neptunom onda dobro pazite na sve što vam se nudi da ne bi bili izmanipulisani i prevareni od iste. Merkur će biti pozitivno aspektovan sa Suncem pa vam jedna osoba na položaju može pomoći za novi projekat i biti uz vas.

Mnogi Rakovi će iskoristiti dobre aspekte da postignu dogovor sa partnerima i za bolju finansijsku zaradu. U drugoj polovini meseca Saturn može doneti neke zastoje dok vas Merkur može uvesti u neke poslove od kuće ili u zdravstvu, moguće je da pomažete nemoćnim osobama. Ulazak Marsa u Ribe može vam doneti u drugoj polovimi meseca neke nestabilnosti na poslu dok vam retrogradnost planeta može dati da nailazite na razne nelagodnosti kao što su manipulacija i prevare.

Nezaposleni bi mogli potražiti posao u zdravstvu ili nekom knjigovostvu, administraciji. Kako početkom meseca Saturn krene retrogradno vi možete osetiti sumornost, zasićenje i dosadu sa partnerom. Kada Merkur napravi trigon sa Saturnom onda možete lepo i sigurno napraviti dogovor sa partnerom. U drugoj polovini meseca vi možete ostvariti vaš zajednički cilj i samim tim popraviti vaš odnos.

Slobodni Rakovi imaju par lepih poznanstava iz kojih će sami odabrati osobu za sebe dok pojedini mogu da obnove svoje staro poznanstvo. Pokrenite fizičku aktivnost i ojačajte imunitet u drugoj polovini meseca.

LAV

Dragi Lavovi, vi na samom početku meseca pokrećete nešto skroz novo što još nikad niste radili. Vi sve radite do ideala pa bi i ovaj projekat mogao biti takav sa dobrom zaradom. Potrebno je da, ako imate saradnike, obratite pažnju da vas ne prevare ili izmanipulišu jer je Venera u kvadratu sa Neptunom pa možete doživeti izdaju i od prijatelja. Dobro pazite na finansije i platne promete.

U drugoj polovini meseca imate dosta povoljnije aspekte pa preuzimate neke nove poslove i da pokrenete veću odgovornost. Moguća je veća zarada novca ako se bavite bilo kakvim uslugama. Kako Saturn kreće retrogradno, onda i neki poslovi na duže staze su usporeni ili čak stoje. Mnogi poslovi sada mogu da uvećaju vaš priliv finansija.

Nestabilne promene kod pojedinih Lavova može doneti ulazak Marsa u Ribe od 13. maja. Kada Mars napravi sekstil sa Uranom 25. i 26. maja vi možete imati uspešne poslovne mogućnosti. Nezaposleni Lavovi mogu imati uspeha u trgovini, nekim poslovima od kuće. Usled retrogradnog kretanja Saturna vi možete imati zahlađenje sa partnerom gde mogu isplivati vaša neslaganja pa je najbolje da budete iskreni u komunikaciji.

Druga polovina meseca je dosta bolja za druženje sa prijateljima i vašim partnerom. Slobodni Lavovi mogu preko interneta upoznati osobu i taman kreću da se zaljubljuju, a osoba će se povući ili čak nestati. Poslednjih dana maja ipak možete stupiti u bolji odnos sa drugom osobom od koje ne treba očekivati previše. Moguć je kontakt sa osobom iz prošlosti. Održavajte imunitet vežbama i radite vežbe za kičmu.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj