Svako proleće je šansa za razvoj, novi ciklusživota i povod za slavlje. Ovog proleće sitaucija je malo drugačija, piše Lovesensa.

Svedoci smo globalne krize i ceo svet se nalazi u jednoj velikoj izazovnoj situaciji, a vladavinaBika nekim znakovima Zodijaka doneće olakšanje, dok neke očekuje otežan period.

Sunce je ušlo u Bika 19. aprila i u ovom znaku će boraviti sve do 20. maja.

Kosmos nas tokom vladavine Bika testira i šalje nam četiri retrogradneplanete - Jupiter, Venera, Saturn i Pluton.

Takođe, asteroidPalas koji je nazvan po grčkoj boginji Atini , takođe kreće retrogradnim putem u maju.

Venera je vladarka Bika, pa će u svojoj retrogradnoj fazi imati pojačan uticaj tokom vladavine ovog znaka.

Svetliju notu ovog perioda uspostavio je mladMesec koji je doneo dozu stabilnosti, zadovoljstva i višeg sistema vrednosti.

Evo koja 3 znaka Zodijaka očekuje težak i rizičan period tokom vladavine Bika:

ŠKORPIJA - izlazite iz zone komfora

Drage Škorpije, Bik je vaš polarno suprotni znaka, štpo znači da će vas izazvati da se suočite sa podvesnim delovima svog bića. Očekuju vas i naročite turbulencije na polju emotivnih odnosa, Sunce i Uran donose mračne varnice i uzrokuju sukobe.

Vaš planetarni vladar Pluton takođe će biti retrogradan u ovom periodu i utiče na vašu treću kuću komunikacija, misaonog procesa i neposredne razmene. Pluton vas suočava sa vašim moćima i snagom kako bi vas izbavio iz zone komfora. Na početku takva transformacija biće vrlo otežana, ali nakon oluje stižu predivni darovi.

PageBreak

Horoskop - evo koja 3 znaka očekuje težak period u vladavini Bika (do 20. maja)
Foto: Shutterstock horoskop-evo-koja-3-znaka-ocekuje-tezak-period-u-vladavini-bika-do-20-maja

STRELAC - očekuje vas veliko nerazumevanje

Fokus je na polju odnosa. Šta očekujete od svog partnera? Šta želite od trenutnih odnosa? Retrogradna Venera poljuljaće vaše emotivne odnose i promeniti dinamiku njihovog razvoja. Ali zapamtite - dobijate ono što dajete.

Sunce u Biku prolazi kroz vašu šestu kuću zdravlja i razumevanja. Moguće je da vaši stavovi i ideje neće odmah naići na razumevanje bliskih ljudi. Sačekajte sa donošenjem drastičnih odluka.

RIBE - pasivna agresija

Retrogradna Venera uzdrmaće vašu četvrtu kuću porodice i emocionalnih temelja. Mogući su porodični sukobi i nelagodnost u domu, ali najveći promašaj je da probleme gurate pod tepih. Razgovarajte sa članovima porodice o svemu što vas muči i pokušajte da pronađete kompromis.

Prisustvo Urana donosi revolucionalno ponašanje, sukobljene stavove ineusklađene emocije. Retrogradni ciklus je tu kako bi nas upozorio, promenio i usmerio na pravi put. Zato težite dobrim promenama i usavršavajte svoje biće na emotivnom i duhovnom planu. Mars uskoro ulazi u vaš znak Zodijaka, zato je važno da pametno iskoristite svoju energiju.

Izvor: Lovesensa