Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - magična ljubav postaje najvažnija: evo šta nam donosi predivna retrogradna Venera do 25. juna 2020. godine

Venera je boginja ljubavi, a evo šta nam donosi u retrogradnom hodu (do 25. juna 2020.)!

  Izvor: Foto: Profimedia

Venerinsjaj na nebu je čaroban, a uskoro se ova planeta ljubavi i novca spušta ispod horizonta i kreće retrogradnim hodom, piše Lovesensa.

Ovaj period simbolizuje ponovno rođenje Venere i preporod našeg srca.

Venera je boginja ljubavi, lepote, kreativnosti, umerenosti i novca. Vlada ženskomenergijom i podstiče nas da usporimo i cenimo lepše stvari u životu.

Tokom retrogradne Venere, ako u našim odnosima sa drugima, sopstvom ili novcem, postoje stare rane ili pukotine na duši, one mogu da se dignu na površinu kako bi bile oproštene, očišćene i zaceljene.

Povezane vesti

Kako se Venera kreže retrogradno od 12. do 13. maja do 24. do 25. juna, u znaku Blizanca, zaroniće u podzemlje, podstičući nas da ispitujemo velika pitanja sopstvenog srca.

Zamislite da boginja Venera poslušno deluje u nevidljivim delovima vaše srčane čakre ili energetskog polja srca, umirujući temelj, peglajući nabore i čineći da se šire pozitivne emocije.

Dok Venera deluje na našem srčanom polju, pomaže nam da se povežemo sa istinskim JA i vodi nas da delujemo i osećamo pravu ljubav koju negujemo us vom srcu.

To je razlog zašto pod retrogradnom Venerom nikada nije pametno donositi velike odluke, jer emocije često nadvladaju radost.

Iako možemo primiti nove uvide i mudrosti, uvek je najbolje sačekati dok Venera ne izađe iz retrogradnosti kako bismo imali potpunu priču.

Pod ovom retrogradnom Venerom 2020. godine, možda ćemo se pronaći i obnoviti teme o srcu koje su bile aktivne od marta do jula 2012. godine, jer smo tada poslednji put imali retrospektivu Venere u Blizancima i od oktobara do novembra 2018. godine, jer je ovo bio poslednji put kada smo doživeli retrogradnu Veneru.

Šta je srcu potrebno da se oprosti i očisti od ovih vremenskih okvira?

Ponovno rođenje Venere

3. juna Sunce i Venera se poravnjavaju, što se smatra ponovnim rođenjem Venere. Upravo u ovom trenutku Venera će početi da se pojavljiva kao jutarnja zvezda.

U ovoj fazi retrogradnog putovanja dostižemo novu svest. Ovo je onaj snažni "aha" trenutak gde je čišćenje emocija završeno i Venera može da započne sadnju semena za sledeći ciklus.

Iako ovaj trenutak jasnoće može biti moćan i neverovatan pokretač otvaranja i aktiviranja srca, ove godine je prisutan još jedan sloj na koji moramo obratiti pažnju.

Pet retrogradnih planeta i Venera

Venera ide retrogradno zajedno sa pet drugih planeta - Merkur, Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton. To će dodati teški osećaj refleksije koji ćemo, a možda ćemo se naći i u situaciji da se zaustavimo i krenemo.

Možda se osećamo nesigurno kako da krenemo napred ili zbunjeno u vezi sa najboljim postupcima.

Uporedo sa tim, Venera takođe čini neka usklađivanja sa Neptunom, planetom iluzije, mašte i snova, ali i konfuziju.

Neptun može doneti lepu, poetičnu i romantičnu energiju, pomažući da otvorimo naša srca, ali isto tako može učiniti da se osećamo malo razočarano i može nam otežati postavljanje granica sa drugima.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj