Spremite se za brojne izazove i veliku transformaciju - sledećih nekoliko meseci biće nam veoma interesantno jer će planete Pluton, Venera i Jupiter krenuti retrogradnim hodom, piše Lovesensa.

Tri planete će deliti vremenski period u kome će se sve istovremeno kretati retrogradnim hodom.

Pluton je retrogradan od 25. aprila i njegova retrogradna faza završava se 4. oktobra. Planeta će ostati u znaku Jarca tokom celog ovog procesa.

Pluton budi našu nežnu i umirujuću stranu i tako ćemo uspeti da budemo ljubazni i strpljivi prema svima. Konjunkcija Jupitera i Plutona trenutno će biti najjača. Usmeriće nas da budemo ambiciozniji i usredsređeni na svaki korak koji preduzmemo.

Pre nego što će Pluton završiti svoj retrogradni hod, Venera će započeti svoje putovanje od 13. maja do 25. juna. Jupiter će slediti Veneru 14. maja i biće retrogradan sve do 12. septembra.

Venera će ostati u Blizancima, a Jupiter, poput Plutona, biće u znaku Jarca. Ovo će biti uzbudljivo vreme za nas, jer će tri planete uticati i usmeravati različite energije.

To može izgledati kao previše retrogradnih faza, ali ne brinite. Sve planete rade u skladu, a energije koje evociraju nadopunjuju se međusobno na najbolji način. Moramo da verujemo u to vreme i da verujemo u kosmos koji će nas voditi kroz ova teška vremena.

PageBreak

Horoskop - očekuju nas 3 retrogradne planete: evo koju negativnu stranu donose u vašem životu (do 4. oktobra 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-ocekuju-nas-3-retrogradne-planete-evo-koju-negativnu-stranu-donose-u-vasem-zivotu-do-4-oktobra-20203

Retrogradna Venera je najbolje vreme za razmišljanje o sebi. Pomaže nam da delujemo kroz naše karmičke probleme. Retrogradni Jupiter otkriće područja našeg života koja moramo da poboljšamo. Verujte ovim planetama i otvorite svoje ruke ka njihovim energijama. Vreme je za prihvatanje promena i razmišljanje.

Ako ste zarobljeni u negativnim uglovima vaše podsvesti, ne uzrujavajte se, jer su vam planete naklonjene. Energije koje unose povući će vas u stvarni svet i otvoriti vam oči na važne aspekte vašeg života.

Iako će Pluton biti usamljen u retrogradnom hodu do 13. maja, nemojte misliti da je ovaj aspekt nebitan. Pluton će neprestano pokušavati da nam otkriva stvari kojima treba da posvetimo pažnju.

Retrogradni Pluton ove godine trajaće od 25. aprila (kod 24 stepena Jarca) do 4. oktobra (kod 22 stepena Jarca). Pluton će imati najjači uticaj od Jupiterove konjunkcije, jer će se ovo poravnanje dogoditi od aprila 2020. do novembra 2020. godine.

Budući da konjunkcija Jupitera i Plutona podstiče našu ambicioznustranu, to će nas voditi prema ogromnim promenama, materijalnim i duhovnim. Dobar je trenutak da se fokusiramo na posao, putovanja, finansije i / ili isprobamo svoje preduzetničke veštine.

Negativna strana ovog retrogradnog perioda biće ta što će konjunkcija Jupitera i Plutona biti kvadratna sa Merkurom, što podstiče porast opsesivnih misli zajedno sa pojačanim strahom od mračnih događaja.

Izvor: Lovesensa