Pun Mesec koji se zove još i Super Mesec je 7. maja u Škorpiji što donosi ogromnu pozitivnu energiju u živote Škorpijama, Rakovima, Ribama i zemljanim znacima, piše astrolog Željka Knežević. Venera je u Blizancima gde kreće retrogradno 13. maja što nije dobro za ulazak u brak ili ozbiljnu vezu, zato dobro razmislite! Takođe, retrogradna Venera u Blizancima mnogim znacima može doneti krah u braku ili vezi gde od ranije nije bilo dobro. Mesečevi čvorovi ulaze u Blizanca i Strelca gde su bili poslednji put od oktobra 2001. godine do aprila 2003. godine.

EVO KAKVU SREĆU I NOVE POČETKE MOGU POJEDINAČNI ZNACI IMATI I NA KOM ŽIVOTNOM POLJU?

OVAN

Vi shvatate da životna filozofija vrednovanja, obrazovanja, učenja sada treba da se pokrenu. Mnogo hrabrosti i praktičnih veština sada primenjujete u svakodnevnom životu i otud dolazi materijalno blagostanje. Potrebno je da sačuvate harmoniju u svom ljubavnom životu.

BIK

Vi pokrećete resurse što može biti nasledstvo ili novac od vašeg partnera. Oslobađate se strahova i menjate svoja uverenja što je vama zaista teško. Sve se svodi u narednom periodu na materijalna i emotivna dešavanja gde vam vaša vladavina daje najbolje što može na svim životnim poljima.

BLIZANCI

Vi pokrećete velika čišćenja u partnerskim odnosima. Menja se sistem uverenja kada su partneri u pitanju. Velike promene ličnosti i duhovni rast. Ogromni seksualni apetiti gde vas niko ne može sputati da zadovoljite svoje potrebe. Poslovno se ovog meseca ne trudite jer vam čak 4 planete, koje idu retrogradno, nisu naklonjene.

RAK

Vi se pokrećete u polju posla, zdravlja i svakodnevnog života. Ne vredi da se odupirete promenama jer će vas disbalans prosto razboleti. Pojedini Rakovi su skupili hrabrost da napuste posao koji ih ne zadovoljava. Ostvarujete nedostižne ciljeve dok vas intuicija vodi do finansijske zarade.

LAV

Vi pokrećete veliko čišćenje u ljubavnom životu, a i sa decom pa se vaša kreativnost i uživanje mogu naći u praznom hodu. Više ništa ne možete rešavati na isti način, sve se menja. Velika reorganizacija u životu baš se u ovom mesecu pokreće. Budite spremni jer su pred vama neobične ideje od kojih dolazi priliv novca što ne isključuje iznenadni dobitak.

DEVICA

Vi u ovom mesecu pokrećete sređivanje svega što je vezano za porodicu, dom i bolnu prošlost. Moguć je komplikovan odnos sa majkom, neka trauma ili dominacija. Mnoge Device dobijaju ono što odavno žele i snovi se ostvaruju . Imate podršku planeta pa postajete sve moćniji u ovom mesecu.

VAGA

Vi pokrećete velike promene u komunikaciji, među rođacima, komšijama i u okruženju. Prava je prilika da napravite znatne promene u komunikaciji. Zvezde su vam naklonjene kada su finansije u pitanju pa nema potrebe da brinete. Veći priliv novca je siguran u ovom mesecu.

PageBreak

Svaki horoskopski znak očekuje jedna radost u MAJU: Bika ima sreće u novcu, a Vodoliji se otvara mogužnost za ljubav
Foto: Shutterstock svaki-horoskopksi-znak-ocekuje-jedna-radost-u-maju-bika-ima-srece-u-novcu-a-vodoliji-se-otvara-moguznost-za-ljubav2

ŠKORPIJA

Vi pokrećete odnos prema sopstvenim vrednostima, finansijama i uopšte vrednostima. Mogućnost za rast na duhovnom planu je istaknut. Uklanjate mnoge blokade koje vas koče već neko vreme. Porodica nije u prvom planu već vas zanima lični i društveni život. Venera vam daje seksualni magnetizam.

STRELAC

Vi pokrećete demontiranje stare ličnosti pa se samim tim menjaju vaša uverenja, pravac života, misija, izgled itd. Svi poslovni uspesi su pred vama kroz partnerstva i uz pomoć pravih ljudi koji vam pomažu da dođete do lepog priliva finansija.

JARAC

Vi pokrećete, bolje reći, završavate sa nečim ili nekim što više nema svrhu i što vam nije potrebno. Sve to može se odnositi na inhibicije, zavisnost, zatvor koji smo sami sebi stvorili. Ako ste slobodni, sudbinska ljubav je ispred vas. Finansijski problemi će biti rešeni u ovom mesecu uz podršku kredita ili nasledstva.

VODOLIJA

Vi pokrećete dugoročne planove uz pomoć grupe, tima. Oslobađate se stvari koje više nemaju nikakvu funkciju u vašem životu. Otvara se mogućnost za ljubav i decu. Velika iskušenja vas vrebaju pa bi bilo dobro da ne ulazite u brze a velike novčane zarade čemu je zaista teško odoleti.

RIBE

Vi gradite karijeru i dalje, vide se pomaci ali preti i narušavanje iste. Nema potrebe da vas pogađa šta drugi misle o vama. Velika mogućnost uz planetarnu podršku vam ide na finansijskom polju. Veća svota novca vam dolazi iz više izvora tako da će ovo biti jedan mesec izobilja.

Astrolog: Željka Knežević