Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop od 10. maja do 28. septembra 2020. godine: retrogradni Saturn u Vodoliji donosi nam velike lekcije

Spremite se za retrogradnu fazu Saturna - od 10 maja. do 28. septembra očekuju nas brojne prepreke i lekcije!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Od 10. maja Saturn započinje svoj retrogradnihod koji će trajati sve do 28 septembra, piše Lovesensa.

Ova Saturnova retrogradna linija je zaista posebna jer će prvi put Saturn biti retrogradan otkako je ušao u Vodoliju, od 21. marta 2020. godine.

Tokom ove retrogradne faze, Saturn će se kretati kroz rane stepene Vodolije, ali će 1. jula ponovo pasti u Jarca, gde će ostati do kraja retrogradne faze.

Saturn se neće vratiti u Vodoliju do 17. decembra, ali jednom kada stigne, ostaće sledećih 2,5 godine, postajući glavni zvezdani igrač za mnoge kosmičke teme.

Povezane vesti

Saturn se upustio u Jarca još u decembru 2017. godine. Za to vreme bili smo jako pogođeni Saturnovim lekcijama. To je zato što Saturn voli da bude u znaku Jarca i u ovom znaku izražava svoje najlepše kvalitete.

Biti u Jarcu isto je kao i vratite se kući ili simbolizuje rođenje nove vrste Saturna. Kao i sva nova rođenja, priroda i kvalitet planete postaju jači i usklađeniji sa onim gde idemo, umesto tamo gde smo bili.

Saturn se retrogradno vraća u Jarca i to je završni korak na tom putu. Poslednji put će se vratiti udobnostima svog doma kako bi osigurao da je pronađena mudrost koju treba da sakupi.

To se ogleda u našem životu. Bilo koji posao koji radimo od kraja 2017. godine za nas će biti istaknut, a Univerzum će se potruditi da steknemo svu mudrost i pouke koje su nam potrebne.

Tokom ove Saturnove retrogradnefaze, postoji ravnoteža između primanja darova, ali i vezivanja labavih krajeva.

U ovom periodu možemo dobiti nagradu za sav svoj trud, ali možda ćemo biti povučeni i preispitivaćemo prošlost i nekih negativnih stvari počinjemo da se oslobađamo zauvek.

Saturn se neće vratiti u Jarca još 28 godina, pa zaista želi da osigura da je ceo svoj psoao dobro obavio.

Da biste shvatili kroz koje lekcije prolazite, razmislite o glavnim temama koje su u vašem životu bile prisutne od kraja 2017. godine.

Gde ste trebali da pojačate i preuzmete odgovornost? Gde su va planete navodil da postavite granice ili da ih srušite?

Koja područja vašeg života su donela teškoće u ljubavi?

Odgovori na ova pitanja pokazaće vam Saturnovput i šta vam on može odneti, a koje npove lekcije i darove donosi u narednom periodu.

Saturnova retrogradna faza koja počinje 10. maja može probuditi sećanja na naše detinjstvo i naš odnos sa ocem ili muškarcima u našem životu. Može nas čak dovesti u novu vezu sa snažnom muškom energijom.

U kreiranju reda, rutine i planova bićemo vođeni muškim pristupom. To znači da ćemo preduzimati brze akcije i li da ćemo popraviti mnoge stvari u svom životu kako bi postale jače i trajnije.

Saturn nas podstiče da se osvrnemo unazad i pogledamo šta smo u svom životu uradili u prethodnih 6 meseci.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj