Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za pozitivan polet i nove šanse: astro prognoza za pun Mesec u Škorpiji (od 7. maja)

Kraj jednog mračnog perioda, a početak jedne svetle budućnosti - iskoristite energiju punog Meseca na najbolji način!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sedmog maja nas očekuje PunMesec i to Super Mesec (ima veću prividnu veličinu svog lunarnog diska prilikom pogleda sa Zemlje), i ono što je značajno jeste da će to biti poslednji Super Mesec u 2020. godini, što je energetaki veoma važno i signalizira važan uticaj na sve horoskopske znakove. Ono što je takođe značajno jeste to da treba da znamo kako da na najbolji mogući način iskoristimo njegovu energiju.

Šta nam donosi Pun Mesec u Škorpiji 7. maja, saznajte u nastavku!

Pomenuli smo da je Super Mesec 7. maja poslednja astrološka pojava ovog tipa tokom 2020. godine. Osim toga, istog dana se očekuje meteorski pljusak koji će na nebu prouzrokovati veliki broj zvezda padalica. Znamo da zvezde padalice simbolišu sreću i dobru energiju. U kombinaciji sa Punim Mesecom ovaj period možemo smatrati značajnim u smislu da nam donosi kraj jednog ciklusa, i nagoveštava novi početak, a taj novi početak sa sobom nosi nadu. To je ono što nam je sada svima potrebno.

Povezane vesti

Energija PunogMeseca u Škorpiji može biti putokaz za svakog od nas, nakon teškog perioda, šta je ono prema čemu u narednom periodu treba da se orjentišmo. Svi ćemo osetiti neku vrstu olakšanja, a takođe ćemo biti nadahnuti i optimizmom koji će nam pomoći da na najbolji mogući način iskoristimo pozitivne aspekte po nas same. Ono što je važno jeste da ne dozvolimo da taj pozitivanpolet prođe sam od sebe, već da ga upotrebimo kako bismo aktivirali svoju stvaralačku kreativnost.

Takođe, sada je trenutak da se ne osvrćemo previše u prošlost, jer je jedan važan ciklus završen - našu pažnju i energiju treba da ustremimo na otpočinjanje novog ciklusa, koji može da nam donese dosta uspeha i radosti. Ono što je važno da izbegnemo jeste da nas koči sve ono iz prethodnog ciklusa što može da nam predstavlja bolnu tačku. To može da bude kamen spoticanja za sve ono što treba da nam donese radost u narednom periodu, tokom meseci koji tek slede. Moramo staviti tačku na sve što ostavljamo za sobom, kako nas ne bi kasnije dočekalo kao bumerang.

Povezane vesti

Možda ćemo zbog svega toga biti osetljiviji nego inače, što je sasvim očekivano, ali ako prevaziđemo te prve trenutke slabosti, onda ćemo prestati da budemo taoci naše vlastite prošlosti. Jednostavno, pred nama su nove mogućnosti, na nama je da ih osvojimo.

Mi vam želimo da pozitivnu energiju ovog Punog Meseca iskoristite na najbolji mogući način!

Izvor: Mogu ja to sama

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj