Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop od juna do septembra 2020. godine: evo kakve nam izazove sudbine donose 3 retrograne planete

Saturn, Jupiter i Venera ulaze u retrogradni hod - evo šta nam to donosi na ljubavnom i životnom planu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pred nama je veoma turbulentanperiod - tri veoma važne planete će od juna do septembra u različitim periodima ulaziti u svoj retrogradni hod. Dešavanja sa kojima ćemo se susretati zavisiće od aspekata koje će Saturn, Jupiter i Venera obrazovati.

Kako će to uticati na nas u naredna tri meseca, saznajte u nastavku!

Kada je retrogradni hod pomenutih planeta u pitanju, i njihov uticaj na energetska polja sa kojima ćemo biti u dodiru u narednom periodu, veoma je važan redosled kojim planete u njega ulaze. Prva među tri planete jeste Venera koja je 13. maja krenula retrogradno, i ostaće u retrogradnom hodu do 25. juna. Iako će retrogradna Venera uticati na sve sfere života, u prvom planu će se odraziti na dešavanja na ljubavnom planu. U tom pogledu će akcenat biti na važnim prekretnicama u vezama i brakovima, i preispitivanju svega onog što nas opterećuje još iz prošlosti. Potrebno je da se okrenemo sebi i introspekciji, i da analiziramo sve ono što našu vezu i odnos sa partnerom dodatno opterećuje. Ipak, tokom retrogradnog hoda Venere, ne treba da donosimo radikalne odluke i pravimo oštre rezove.

Povezane vesti

Osim ovog aspekta retrogradne Venere o kom smo već pisali, u periodu tokom maja i juna, će biti naglašen još jedan njen aspekat, a to je sklonost ka preljubi i zabranjenim ljubavima. Ovo će biti posebno izraženo kod ženskih partnera. Treba da budete veoma oprezni kako ne biste ugrozili vezu ili brak sa svojim partnerom. Međutim, postoji i drugačiji potencijal - da afera preraste u pravu veliku ljubav koja će otvoriti jednu novu fazu u vašem životu. Osim toga, s obzirom na to da retrogradno uvek znači i ponavljanje, moguće je da ti novi ljubavni odnosi budu zapravo ponovljeni ljubavni odnosi iz prošlosti.

Dan nakon što je Venera ušla u svoj retrogradni hod, retrogradan je postao i Jupiter, s tim da će njegovo "kretanje unazad" trajati sve do 13. septembra ove godine. Sa Jupiterom stvari stoje specifično - on je jedina planeta koja kada menja svoj direktan hod ne pravi nagle turbulencije i ne vraća "stvari unazad". Primarno, ova planeta označava veliki dobit i sreću, i to se ne menja značajno ni tokom retrogradnog perioda. Ovog puta će se ova astrološka pojava na dešavanja u našem životu potencijalno odraziti na nekoliko načina. Prvo, mogući su finansijski dobiti, pa se savetuje da ukoliko ste planirali neka ulaganja, to i učinite, i to u periodu nakon polovine sedmog meseca. Osim toga, retrogadni Jupiter bi mogao da otvori neke puteve po pitanju vašeg posla i karijere koji bi se ticali odnosa sa inostranstvom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj