Kako se polako približavamo junu, počnite da se pripremete za talas neverovanih energije, piše Lovesensa.

Jun će za mnoge biti naporan mesec, jer nas očekuju brojne neobične kosmičkepromene i aktivnosti!

Iako se mnogi od nas teško prilagođavaju naglim promenama, imajte na umu da će ove energije imati pozitivan i koristan uticaj na sve nas.

Evo šta nam sve nebo i kosmos donose u junu 2020. godine!

Venerin ciklus - 3. jun

Venera je trenutno u retrogradnom hodu i uzima ulogu najsvetlije večernje zvezde. Uskoro će se Venera transformisati u jutarnju zvezdu i započeće novi ciklus. Kako Venera počne da se rađa, tako ćete se i vi menjati. Ovo je idealno vreme za oproštaje, isceljenje i ljubav. Stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim JA.

Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna

Novo lunarno pomračenje donosi snažnu energiju i poamže nam da srušimo granice i uči nas na koji način da se razvijamo. Mnogi nerešeni problemi u ovom periodu mogu isplivati na površinu. Iako nas očekuju određene neprijatnosti, ovo je period vrednog suočavanja sa svojim problemima. Prestanite da ih skrivate pod tepihim, suočite se sa njima i krenite napred.

Retrogradni Merkur od 17. juna

Kada Merkur započne svoju retrogradnu fazu u nežnom znaku Raka, počežemo više da se fokusiramo na stanje svoje duše i na lična osećanja. Biže vam važno da vodite unutrašnji dijalog sa sobom. Potrudite se više da razumete sebe, svoje postupke i želje. Meditirajte i dajte sebi vremena da se opustite i iscelite rane. Kada počnete više a volite sebe, imaćete više ljubavi i razumevanja za druge ljude.

PageBreak

Horoskop - šta nam KOSMOS donosi u junu 2020. godine: evo kada će nam planete dati šansu za ljubavi i obilje
Foto: Shutterstock horoskop-sta-nam-kosmos-donosi-u-junu-2020-godine-evo-kada-ce-nam-planete-dati-sansu-za-ljubavi-i-obilje

Pomračenje Sunca u Raku - 21. juna

20. juna dogodiće se letnja dugodnevnica,a 21. juna dolazi do pomračenja Sunca u znaku Raka. Oslobođena energija biće toliko snažna da ćemo je doživeti kao ponovno rođenje. Usredsredite se na svoje biže. Ojačajte svoje temelje i korene. Otvorite oči i srce za nove mogućnosti i divne promene.

Retrogradni Neptun od 22. juna

Sanjvii Neptun aktiviraće našu unutrašnju duhovnost i kreativnost. Energija Neptuna je suptilna, pa će je mnogi osetiti na podsvesnom nivou svog bića. Neptun će se igrati sa vašim snovima i učiniće da težimo ka slobodi. Iskoristite ovu kreativnu energiju za nove životne poduhvate.

Venera u direktnom hodu od 25. juna

Kada Venera krene direktno u znaku Blizanaca od 25. juna, polako ćemo pojačati svest. Iskoriste ovo vreme za rešavanje problema u emotivnim odnosima. Moguće je da ćete unaprediti odnos sa partnerom, porodicom prijateljima ili čak sa samim sobom.

Mars u znaku ovna od 27. juna

U ovom periodu aktivira se naš ratnički senzibilitet. Mars u Ovnu ostaje sve do kraja 2020. godine i najvažnije je da tada ciljamo visoko i radimo na našim dugoročnim ciljevima. Moguća su velika ostvarenja.

Retrogradni Jupiter i Pluton od 29. juna

Ovaj planetarni aspekt imaće veliki uticaj na polje finansija. Iskoristite ovu energiju za rešenje finansijskih problema. Ne donosite impulsivne odluke kada je u pitanju ulaganje i trošenje novca.

Izvor: Lovesensa