Jun mesec biće period pomračenja, aprvi u nizu biće pomračenje punog Meseca 5. juna 2020. godine, piše Lovesensa. Ovo pomračenje podstiče nas da se posvetimo unutrašnjem biću i da probudite vatrenu energiju koja je duboko skrivena u vašoj duši.

Pomračenje Meseca dogodiće se na 14 stepenu Strelca, što je poznato kao mesto Velikog privlačenja. Veruje se da ovo polje na znaku Strelca pomaže da privučemo energiju kosmosa ka sebi, ali još uvek je njegov uticaj obavijen velom misterije.

Do sada ste osetili uticaj raznih lunarnih i solarnihpomračenja, ali ovo pomračenje Meseca biće zaista intezivno i jedinstveno. U skorije vreme nije se dogodilo pomračenje u Strelcu, a ovo će definitivno biti simbol promena i napretka. Poslednje pomračenje u Strelcu doodilo se u 2010. godiini. Zato je važno da razmislite šta ste u prethodnih 10 godina naučili i da li te lekcije možete ubuduće iskoristiti.

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA JUN 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš broj

Pomračenja često otkrivaju nove puteve i traže od nas da u pravom smeru usmerimo svoje misli i aktivnosti. Sada je pravo vreme da neke stvari otpustite ili će se one same od sebe prirodno završiti. Strelac će pomoći da očistimo naše ideje i uverenja kako bismo započeli novo putovanje duše.

Mars će biti prilično aktivan tokom pomračenja Meseca. Budući da je ratnička planeta, ona će zapaliti ratnika i vatrenu energiju u nama. Emocije mogu lako eskalirati, ali moramo ostati prizemni. Ako zaista možemo osluškivati svoje frustracije, možemo steći mnogo mudrosti i razumevanja. Kada pokušamo da razumemo odakle potiču takve emocije, imaćemo bolju kontrolu nad sobom.

Svi pokušavamo da izbegnemo osećaj krivice, ali čak i taj neprijatni osećaj ima nešto da vam poruči. Moramo da se kontrolišemo i slušamo te unutrašnje glasove. Oni su ovde da nas vode. Nemojte pridavati mnogo pažnje negativnim ili štetnim mislima, ali nemojte ih u potpunosti zanemariti.

PageBreak

Horoskop - za 3 dana dogodiće se POMRAČENJE Meseca: duša je otvorena za nove promene (5. jun 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-3-dana-dogodice-se-pomracenje-meseca-dusa-je-otvorena-za-nove-promene-5-jun-20204

Pustite ih da teku - neka pronađu svoj put. Kada dostignete pravi uzrok takvih emocija i misli, uspećete da ih uravnotežite i to će ubrzati putovanje vaše duše.

Tama nas može naučiti koliku zapravo vrednost imaju ljubav i svetlost. Moramo da prigrlimo neprijatne emocije, poput besa, bola i krivice da bismo bolje razumeli sebe. Koliko god da su neprijatne, ove emocije su takođe deo našeg životnog iskustva.

Stalno razmišljanje o tome kako da se oslobodimo ovih misli neće biti od velike koristi. Kada ih prihvatimo i suočimo se sa njima, otkrićemo skrivene dragulje. Jednom kada shvatimo šta pokušavaju da izraze, lako ćemo ih pustiti.

Mars pomaže da pronađete taj vatreni plamen u sebi. Vaša moć i svrha usko su povezani sa onim što vas pokreće. Kaa posmatrate pravo i direktno svoje emocije, naučićete na koje ključne stvari treba da obratite pažnju.

Pored Marsa, aktivna je i čarobna Venera koja povećava fokus na emotivne odnose tokom pomračenja Meseca. Oni koji sumnjaju u svoje odnose, sada imaju priliku da pronađu rešenja i odgovore na mnoga nejasna pitanja.

Lunarno pomračenje je tu kako bi nas oslobodilo konfuzije i očistilo naš um. Dopustite da vam osvetlu i pokaže najbolji put.

Energiaj pomračenja Meseca 5. juna biće u skaldu sa naredna dva pomračenja koja će se dogoditi u istom ovom mesecu. Zato ćemo u junu osetiti energiju ponovnog rođenja kroz razne promene.

Pre nego što započne sezona pomračenja, svi se osećamo preplavljeni svojom zbrkom i sumnjama. Sadašnji svet ne nudi mnogo sigurnosti. Ali sledećeg meseca ćemo steći bolje razumevanje sebe, svoje sudbine, a takođe i bolju povezanost sa našom dušom.

Izvor: Lovesensa