Jun mesec nam donosi čak nekoliko planetarnih promena pozicija. Merkur kreće retrogradnim hodom od 12. juna, Venera menja smer u direktan od 23. juna, Neptun istog dana kreće retrogradno, a imamo i Solarnu eklipsu 21. juna, sa početka leta! Celog meseca će nam se Mars družiti sa Neptunom u Ribama, pa ce se itekako loviti u mutnom!

Zašto je ovo mesec velikog čišćenja i novog početka? Sam start juna dočekujemo sa punimMesecom u znaku Strelca, 6. juna. To će doneti kulminaciju nezadovoljstva i svega onog što se guralo pod tepih od decembra 2019. godine! Eksplozija je nikad bliža! Pun Mesec je u kvadratu sa Marsom iz Riba, pa je tu borba istine i laži dominantna!

Prstom se Sunce zaklonilo nije i nikada neće, te će ovom prilikom na globalu eskalirati afere i nasilje, a na ličnom planu popucati mnogo kvazi odnosa! Dispozitor je retrogradni Jupiter iz Jarca, u konjunkciji sa takođe retrogradnim Plutonom, pa eto nama čistki koje nisu pravljene pola godine, a kod nekih i celih 12 godina! Prisetimo se 2008. godine. Šta smo od tada počeli, radili… Sada slede epilozi, rezultati.

Merkur kreće retrogradno, sa fiksne zvezde Sirijus, od 12. juna, a USA koje se prirodno vezuju za ovu zvezdu u tim danima donose značajne odluke, koje će utemeljiti dalje političke događaje širom sveta! Jedno je sigurno! Opsta dekadencija koja se godinama u nazad odvija, mora biti stopirana i ka tome će se globalno ići. Preciznije, Merkur u Raku signalizira povratak već zaboravljenim porodičnim vrednostima. Borba neće biti laka, ali ni izgubljena! Posmatrajmo!

PageBreak

Šta nam NEBO donosi do kraja juna 2020: horoskop predviđa retrogradne planete i eksploziju osećanja
Foto: Shutterstock sta-nam-nebo-donosi-do-kraja-juna-2020-horoskop-predvida-retrogradne-planete-i-eksploziju-osecanja2

Eklipsa koja se dešava 21. juna će svoje efekte pokazati u narednih 6 meseci, a ona takođe govori o značaju povratka tradiciji i svemu što je vekovima unazad slovilo za “normalno”.

Period iza 12. juna iskoristite za završetke poslova, a nove isplanirajte za početak jula! Serija poruka i poziva bivših ljubavi će biti aktuelna od 12. do 23. juna, pa ko šta čeka, u tom periodu bi mogao i da dočeka! (već prema natalnim predispozicijama)

Venera kreće direktno 23. juna! Sta smo obnavljali, obnavljali smo, pa ce se videti učinak! Kvadrat Venere i Marsa iz Riba ukazuje na jaku strast ali i nejasnoće i obmane. Gospoda će pokazivati jak interes, jer Mars egzaltira Veneru, dok ce dame predstavljene Venerom u Blizancima imati izbor između više opcija… Šta će birati? Pa ovog puta one sa kojima se emocionalno i energetski duže vremena prepoznaju, sa kojima je razgovor i intelektualna konekcija jača od primarnih instinkata.

Istovremeno, kada Venera krene direktno, njena viša oktava, Neptun kreće retrogradno! Šta nam donosi? Poplavu emocija i neka vremena koja nismo doživeli još od 2018. godine! Avgust će predstavljati kulminaciju svega i konačno emotivno stabilizovanje. A do tada? Pa… uživajmo, birajmo i iznad svega upoznajmo se, putujmo, živimo!

Prilagođeno sa: Astro portal