Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI HOROSKOP: saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje do kraja 2020. godine

Velika astro prognoza - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje do kraja 2020. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop do kraja 2020. godine!

Peroiod do kraja godine će astrološki i energetski bitivrlo intenzivan. Dešavaće nam se nepredvišene situacije, samo kako bismo shvatili što nam je zaista važno i bitno. Merkur je u retrogradnoj fazi do 12.7. u Raku i opet od 14.10. do 3.11. u Vagi. Sve što je skriveno ispod tepiha moglo bi izaći na svetlo dana. Tranzit Marsa znakom Ovna, koji će trajati do 6.1. 2021. donosi vreme akcije i brzine. Znakovi koji će najviše biti zahvaćeni promenama su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi.

Merkur je u retrogradnoj fazi do 12. jula u Raku i od 14. oktobra do 3. novembra u Vagi. U tim razdobljima računajte na poteškoće u komunikaciji. To su i vrlo važni dani za posmatranje onoga što se odvija u vašem životu. Sve što je skriveno ispod tepiha moglo bi izaći na svetlo dana. A povratak u neka bivša iskustva, u nešto što ste mislili da ste ostavili iza sebe daće vam korisne informacije o tome ima li tu nešto još korisno i pametno za vas.

Važno je spomenuti i dugotrajni tranzit Marsa znakom Ovna koji će trajati do 6. januara 2021. To je vreme odlučnosti, akcije, brzine i inicijative.

Povezane vesti

Ovan

Ljubav i odnosi:

Kako će se razvijati vaša ljubavna priča najviše će zavisiti o tome u kakvoj ste situaciji. Ako ste u lošem braku ili vezi koja vas ne zadovoljava, lako je moguće da se kriza produbi i podstakne vas da u drugoj polovini godine da donesete odluke koje će biti ključne za vašu budućnost. Nestabilni i nezdravi odnosi teško će preživeti ovu godinu, ali to će biti samo vaša ulaznica u bolji život, tako da nemojte predugo tugovati ako iza sebe ostavite vezu koja vas je energetski potrošila jer vas čeka nešto bolje. U zdravim vezama biće važno pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Odvajajte vreme za porodicu i svoje najbliže. Biće i prilika za flert, naročito tokom leta, a i jesen će biti vrlo burna, strastvena jer ćete biti osvajački raspoloženi. Ako ste sami pazite da u svoj život ne primite nekoga ko vas ne zaslužuje.

Bik

Ljubav i odnosi:

Pred vama je period renoviranja ljubavnog života i vaših odnosa. Uran je u vašem znaku i s njim pomerate granice, doživljavate nova iskustva. Sve je neobično, pomalo i neočekivano, pa može doći do naglih razdvajanja, ali i spajanja. Jupiter u Jarcu obećava više srećnihh prilika. Samci bi sreću mogli pronaći u drugom gradu ili s osobom koja puno putuje ili je pak stranac. Biće više optimizma i za one koji su u braku i vezi. Moći ćete jasnije da vidite prednosti svog odnosa, a nedostaci neće toliko dolaziti do izražaja. Nekima bi period mogao doneti drugi brak, odnosno poznanstvo i vezu s osobom koja bi mogla sa se završi ozbiljnom vezom ili brakom. No Uran u vašem znaku traži slobodu i oslobođenje, zato će neka razdvajanja biti neizbežna, bez obzira radi li se o ljubavi, prijateljstvu ili porodici. Odluku ćete doneti naglo, a upravo bi vam to razdvajanje moglo doneti u život i neke nove prilike za ostvarenje ljubavnog zadovoljstva. Tražite li flert, uzbuđenje, krenite u potragu za takvim iskustvom u julu.

Posao i novac:

Okolnosti u vašem poslovnom životu će se poboljšavati i bolje ćete iskoristiti prilike koje vam dolaze u susret. Tražite li neku promenu, bolji posao ili razmišljate o odlasku u inostranstvo– ovo je vaša godina. Dobri su aspekti za učenje, obrazovanje, profesionalno usavršavanje. Upravo bi vam ulaganje u znanje ili prekvalifikacija mogli otvoriti neka nova vrata u budućnosti. Važno je da ne stojite u mestu i ne čekate da se nešto promeni samo od sebe. Pokrenite stvari, krenite u potragu za boljim statusom, boljim poslom, većim primanjima. Ako radite posao koji vas zadovoljava, možete napredovati, odnosno primiti neke zasluge ili priznanja za dobro obavljen posao. Za razliku od godine na izmaku, predstojeća bi mogla doneti i povoljnije prilike na finansijskom planu. Biće u mnogo perspektivnijem i stabilnijem materijalnom stanju.

Zašto je jul najvažniji mesec u 2020. godini: Šta će nam doneti najmoćnije energetske vibracije!

Blizanci

Ljubav:

Vaš ljubavni život mogao bi proći kroz fazu transformacije. Ono što je dosad bilo, moglo bi da se promeni. Kao da dolazite do tačke u kojoj nema povratka i shvatate da je nužno doneti odluku. Novac i odnos s partnerom biće jako isprepleten, na način da ćete tu morati postići neki dogovor. Ovo je i period u kojem biste mogli prekinuti odnos ili se upustiti u tajnu vezu. Samce će češće nego inače ‘obletati’ zauzeti udvarači, a na šarm jedne takve osobe mogli biste pasti od leta. Pred vama je vrlo intenzivan ljubavni period i ako ste svesni manjkavosti svog odnosa, vreme je da se prihvatite posla i zajedničkim snagama oporavite svoj brak ili vezu. Ako u tome ne uspete, lako je moguće da se pojavi treća osoba koja će dodatno uzdrmati temelje vašeg odnosa. Zato je jako važno da shvatite šta i koga želite i da svoju energiju ulažete u ono što doživljavate kao vrednost. Beg od stvarnosti vas neće daleko dovesti. Avgust obećava mnogo uživanja i strasti. Očekuje vas vruće, možda i nezaboravno ljeto.

Posao i novac:

Novac i imovina biće neke od važnijih tema. Ali nije samo reč o novcu koji zarađujete, već i o resursima drugih ljudi, dakle o nasledstvu, imovini, novcu partnera i članova porodice. Čini se kao da nešto tražite ili očekujete od drugih – neku podršku, pomoć. Mnogi bi u tome mogli i uspeti, naročito ako se u dogovoru sa članovima porodice upuste u neke veće finansijske transakcije ili kupoprodaje. Ako tražite dodatni posao ili novi izvor prihoda, dobro pazite na prilike koje će vam stizati tokom jula i avgusta.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj