Vazdušni znaci Zodijaka su misteriozni sanjari kojima su često misli u oblacima, ali itekako znaju kako da pronađu balans u životu i kada je pravi trenutak da pokažus voje talente.

Oni su harizmatični i društveni, a svaka vizija predstavlja put na kojm ne odustaju lako dok ne ostavre željeno.

Sloboda i pravda su uvek vodeći na listi prioriteta vazdušnih znakova, a evo po čemu su još posebni Blizanci, Vage i Vodolije:

Vodolija

Poseban pogled na svet i humanitarnost

Vodolija razmišlja veoma široko i duboko je povezana sa planetom. Želid a se bori za opte dobro i bolji svet, a njena životna misija jeste da spaja ljude. Voli inovacije i novim idejama osvaja vrove. Njihova najveća moć je pozitivna energija koju šire čak i u najkritičnijim situacijama.

Blizanci

Smisao za humor i inteligenciju

Blizanci uvek iamju jasan plan u glavi kako da ostvare svoje ciljeve, a pošto su jedan od najkreativniojih znakova Zodijaka, njihova strategija je sasvim jedinstvena i zbog toga su predodređeni za uspeh. Ponekad je Blizance teško razumeti zbog njihove duple ličnosti - sa jedne strane su vrlo organizovani, temeljni i ozbiljni, a sa druge strane predstavljaju zdrav humor i talentovanu osobu koja privlači pažnju na svakom mestu.

Vaga

Diplomatična i šarmantna

Vaga će vas brzo očarati svojim šarmom,a li i savršenom moći komunikacije. Ona dobro sluša, deli savete i ne meša se u tuđe odluke i želje,a baš to je čini jednom od boljih prijatelja u Zodijaku. Njena misija je harmonija, a spremna je da se uvek bori za svoju i tuđu pravdu.

Izvor: Lovesensa