Nedeljni ljubavni horoskop od 11. do 17. avgusta 2020. godine!

OVAN

Povoljne ljubavne prilke mnogim Ovnovima ove nedelje mogu doneti neko interesantno poznanstvo ili emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće mnogo opušteniji u ljubavnim odnosima, a napetost će se smnajiti. Većina će osećati intezivnije emocije i strast.

BIK

Bikovi će se ove nedelje naći u emotivnom periodu u kome će partner želeti da dominira i postavlja svoje uslove. Ipak, strasti u vezi biće veoma naglašene i u tom smislu veza može procvetati. Slobodni će imati veće šanse da sretnu osobu koja će ih privući.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti posvećeni porodičnom planu, a ljubavni odnos biće pozitivan, jer će voljena osoba imati mnogo novih ideja. Slobodni pripadnici znaka češće će se družiti i izlaziti, a više emotivne sreće mogu imati oni koji budu na nekom putovanju.

RAK

Rakovi će ove nedelje početi da osećaju više strasti u svojoj vezi, naročtio ako su je tek započetli, a oni u dužim vezama mogli bi da se potrude i ožive svoj ljubavni odnos. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili upuste u uzbudjlivu vezu.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati potrebu da privuku pažnju okoline, pa će nekome sigurno upasti u oči, a sklonost avanturama biće nalgašena, kao i strasti koje mogu biti naročito uzburkane. Zauzeti će želeti da unesu više uzbuđenja u svoju ljubavnu vezu.

DEVICA

Devicama ove nedelje odgovara nešto mirnija situacija na emotivnom planu, a odnos sa partnerom biće prilčno usklađeni. Slobodni pripadnici znaka bi mogli imati više novih kontakata, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop do 17. avgusta 2020. godine: Rakove očekuje više strasti, a Devicu mirna i harmonična ljubav
Foto: Shutterstock kako-da-privucete-obilje-ljubavi-u-svoj-zivot-mala-tajna-za-zivot-pun-radosti-i-istinske-ljubavi2

VAGA

Vage ove nedelje mogu biti opuštenije na emotivnom planu, a činiće im se da je partner ponovo onaj stari. Strasti u vezi biće naglašene, pa bi najbolje bilo da im se i prepuste. Slobodne pirpadnike znaka u ovom periodu će privlačiti harizmatične osobe.

ŠKORPIJA

Škorpije će ove nedelje osećati veoma intenzivne emocije i strast, pa oni koji nisu u vezi mogu biti skloni avanturama samo da dožive više uzbuđenja. Zauzeti pripadnici znaka će osećati naglašenu strast prema partneru, pa će se i ljubavni odnosi poboljšati.

STRELAC

Strelčevima će ove nedelje biti potrebno više uzbuđenja na emtoivnom planu, pa će zauzeti učiniti sve da osveže ljubavni odnosu sa partnerom. Slobodni će biti skloni raznim ljubavnim kombinacijama, a neke može mučiti skrivena strast prema nekoj osobi.

JARAC

Jarčevi će ove nedelje osećati mnogo više samopouzdanja i mogu preuzeti inicijativu u vezi. Neki će poželeti da unesu više strasti u svoju vezu. Slobodni mogu imati više novih kontakata preko prijatelja, a neke moge privući neka nova i zanimljiva osoba.

VODOLIJA

Vodolijama ove nedelje može smetati partnerova razmetljivost i potreba da bude glavni, ali ljubavni odnos može biti mnogo pozitivniji nego pre. Slobodni pripadnici znaka mogu imati neko značajno poznanstvo, neki se mogu zaljubiti ili započeti novu vezu.

RIBE

Ribe će ove nedelje poželeti više uzbuđenja na emotivnom planu, strasti mogu biti pojačane, pa će u vezi biti i više ljubavne inicijative sa njihove strane. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati zanimljive kontakte na putovanjima, ali i preko posla.

Izvor: Conoplja news