Nedeljni horoskop od 17. do 24. avgusta 2020. godine!

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao U naletu ste dobre energije, ali vas savladavaju nestrpljivost i nervoza. Vaša promenljivost raspoloženja nije prijatna okolini, pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti nose putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Ostanite skoncentrisani, a nestabilno raspoloženje umirite vežbanjem i treningom.

Ljubav Voljena osoba vam ne daje dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste zahtevni, pa vam ovih dana sledi zahlađenje odnosa. Naročito vas brine nešto iz prošlosti. Sećanje na propalu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Ovaj period je, za vas, u znaku završetka zaostalih obaveza. Sve oko toga će biti otežano i podložno previdima i malerima. Dobra strana svega je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke svoje ideje predstavite i dobijete pozitivnu ocenu od strane osoba na čiju podršku niste računali.

Ljubav Zahtevni ste prema sebi, pa voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za neprijatnu raspravu. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da je vaš ljubavni odnos pod znakom pitanja.

Zdravlje Alergije.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Otvaraju vam se šanse da dovršite započete projekte, ali sve je još uvek samo u planovima. Prava realizacija bi bila ako biste konkretno sklopili ugovor, ali na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje jer ne znači da su ti poslovi propali. Ove dane i kratkotrajan predah iskoristite da temeljno pripremite teren za ono što tek predstoji.

Ljubav Preko bliskih prijatelja sledi vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije obećavajuća atmosfera za ove dane.

Zdravlje Bolovi u nogama.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Hoće vas posao, pa vam stiže ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Razmišljate da se upustite u to, a opravdanje nalazite u finansijskoj naknadi koja nije nešto naročito, ali nije ni za zanemarivanje. Prihvatite, jer će vam se ovaj posao veoma isplatiti na duže staze. Osim toga, otvara vam se i šansa da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

Ljubav Prilika da na brzinu dovedete svoj život u red može vas navesti na pogrešne poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna.

Zdravlje Bolovi u leđima.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 24. avgusta 2020. godine: sedmica sudara ljubavnih planeta
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-24-avgusta-2020-godine-sedmica-sudara-ljubavnih-planeta

LAV (23.7 - 22.8)

Posao Vreme je za kvalitetan predah. Moguća je ponuda da se priključite jednoj volonterskoj organizaciji gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podležite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, izazovni aspekti će proći bez posledica.

Ljubav Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice prihvatite predloge voljene osobe i više vremena provedite sa ljudima koje on predloži. Slobodni mogu da upoznaju osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje Nervoza.

DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao Stiže vam povoljna prilika, ali da biste je iskoristili morate da pristanete na kompromis koji je za vas, bar dosad, uvek bio neprihvatljiv. Prolazni zastoj je moguć. Ipak, ako ostanete istrajni, posao koji ovih dana otpočnete ima potencijal da se u budućnosti proširi. Budite spremni na to da će sve potrajati duže od onog koliko očekujete.

Ljubav Vaš partner nema razumevanja kada su u pitanju vaši zahtevi. Iskreni razgovori, zajedničko provedeno vreme i duge šetnje smiriće tenziju koja se gomila. Pružite mu malo podrške i topline. Čak i ako niste raspoloženi, ne zaboravite da vas on iskreno poštuje i voli.

Zdravlje Premor.

VAGA (23.9 - 22.10)

Posao Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti, morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku da se ponovo nametnete u svom radnom okruženju. Ovo je period kada vaš trud može biti nagrađen.

Ljubav Vreme je za kvalitetan predah. Dobijate šansu da odvojite malo vremena za sebe i voljenu osobu. Tempo koji je iza vas bio je prebrz, izgubili ste realnu sliku o tome šta je u ljubavi potrebno vama, a šta partneru. Zajednički provedeno vreme stvara priliku da ljubav krene ispočetka.

Zdravlje Nesanica.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao Završavate nagomilane zaostale obaveze koje su vas ometale i usporavale u radu. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, ovih dana vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja je u znaku pregovora kojima vam se otvara mogućnost novog posla ili napredovanja.

Ljubav Slobodno vreme provodite opterećeni poslovnim problemima. Nedovoljna blizina partnera može osvežiti ljubavni odnos koji je izgubio na intenzitetu, jer ste neko vreme prečesto bili zajedno. Nakon male razdvojenosti slede talasi romantike kojih ste se toliko uželeli.

Zdravlje Kontrolišite pritisak.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 24. avgusta 2020. godine: sedmica sudara ljubavnih planeta
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-24-avgusta-2020-godine-sedmica-sudara-ljubavnih-planeta5

STRELAC (23.11 - 21.12)

Posao Stižu promene koje remete uobičajenu rutinu u vašoj svakodnevici. Krajem nedelje bićete u prilici da jednom starom saradniku pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo optimizma u vaše raspoloženje. Osim toga, ovih dana očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuku obaveštenja o nekoj kazni na koju niste računali.

Ljubav Prilično ste nehajni i statični. Zbog toga vam može promaći prilika da se voljenoj osobi dovoljno približite i čak i sebi otkrijete emocije koji su vam ranije bile nepoznate. Dozvolite drugoj strani da započne razgovor, bićete iznenađeni kako vam je malo potrebno za potpunu bliskost.

Zdravlje Glavobolja.

JARAC (22.12 - 20.1)

Posao Razmišljate kako da budete efikasniji i da nekom novom organizacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje sredine. Profesionalno ste zadovoljni, pa vam ovih dana sledi i zvanična potvrda za to. Narednih dana vas verovatno neće zaobići neprijatne vesti zbog kojih vi ne treba da se brinete.

Ljubav Vaše potrebe ovih dana zahtevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantna inicijativa. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo. To ne možete da znate dok ne probate.

Zdravlje Kostobolja.

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao Prekida se uobičajen tempo na koji ste navikli. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu - nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Ljubav Sami ste sebi dovoljni, pa vas mračno raspoloženje voljene osobe ne remeti. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje. Suočite se sa problemom. Romantika gubi na snazi, pa ako na vreme ne preduzmete nešto konkretno, do kraja ovog perioda možete upasti u ozbiljnu krizu ili raskinuti vezu.

Zdravlje Problemi sa zubima.

RIBE (20.2 - 20.3)

Posao Ova nedelja vam donosi veliko razrešenje, naročito ako imate neke nedefinisane odnose koje niste raščistili. Nakon preraspodele zaduženja stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije ništa obećavala. Obuzdajte nervozu, jer kada se bude nešto važno odlučivalo neophodno je da mirno promislite i potražite savet drugih saradnika.

Ljubav Morate dodatno da se potrudite ako želite da sačuvate stabilnost u vezi, makar greške preuzeli na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom ako ne iskontrolišete svoje nestrpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

Zdravlje Stomačni problemi.

Izvor: Novosti