JARAC

Ljubav

Mnogi emocionalni problemi su rešeni, asada je ostalo da samo još više sanjate, maštate i planirate na emotivnom planu. Do kraja jeseni dobijate i nove ljubavne šanse. Jedine turbulencije donosi Venera u kvadratu - moguća su nerazumevanja i nesuglasice u porodici ili sa partnerom. Jupiter u vašoj drugoj asrološkoj kući može podstaći priče o potomstvu. Usamljena srca krajem jeseni mogu sresti osobu koja će im osvojiti srce.

Posao

Odlične mogućnpsti očekuju Jarčeve koji traže novi posao, naročito u prvoj polovini jeseni. Mnogi će uložiti novac i nove projekte što će doneti prosperitet i ekonomsku prednost na tržištu. Moguće je da će neki pronaći novi posao u drugom gradu ili se odlučiti za promenu profesije. Planete su vam na polju karijere vrlo naklonjene.

Zdravlje

Imaćete problema sa padom energije, ali utz dobru ishranu i pravu motivaciju moguće je da ostavrite željeno.

VODOLIJA

Ljubav

Najvažniji period za ljubav biće sigurno početak novembra. Aktivna Venera uz podršku Marsa donosi snažne emocije svima onima koji žele da se vrate staroj ljubavi. Novi susreti i zabavne avanture mogu dovesti do nove ljubavi. Jupiter i Saturn vas podstiču da sačuvate smirenost u slučaju nerazumevanja u porodičnim odnosima. Velike odluke na ljubavnom planu očekuju vas tek od zime i početka 2021. godine.

PageBreak

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe
Foto: Shutterstock horoskop-za-jesen-2020-godine-sta-ocekuje-jarca-vodolijui-ribe2

Posao

Jupiter i Saturn pomažud a se lakše suočite sa preprekama na polju karijere i pripremite se za zaista neverovatan početak sledeće godine, Ove dve planete su u vrlo pozitivnom tranzitu sa Suncem, pa imate priliku da pokrenete i ostvarite mnoge projekte. Oni koji tragaju za poslom trebalo bi sve razgovore da obave do decembra meseca. Bićete raspoloženi za timski rad, pa potražite poožć od kolega za sve što vam treba. Jesen će vam doneti bolju novčanu situaciju.

Zdravlje

Imaćete sjajnu fizičku i mentalnu energiju što će vam pomoći u poslu pri sticanju novih veština i sjajnih ideja.

RIBE

Ljubav

Oktobar je zaista nepovoljan mesec za ljubav za rođene u zbaku Riba. Venera je u opoziciji i može doneti krizu u braku ili vezi. Vreme je da razgovarate otvoreno i da istina napokon izađe na videlo. Kažite sve što osećate, jer samo pozitivnom komunikacijom možete izbeći dodatne komplikacije na emotivnom planu. U novembru nas očekuje bolja klima u ljubavi. Tranziti Jupitera i Saturna u ovom periodu doneće vam povoljnu priliku za planove sa osobom koju volite.

Posao

Očekuju vas velike prepreke na poslovnom planu. Vreme je da steknete hrabrost, da ih prevaziđete i ostvarite mogućnosti za napredak tokom zime. Imaćete velike dileme i teške odluke, ali pokušajte sve da rešite do početka zime. Tražite podršku kolega i partnera. Jesen će biti napreta po pitanju posla, ali to je važna priprema za zimu koja nam donosi ekonomski prosperitet.

Zdravlje

Dobra vest je što se lako borite sa nervozom i stresom. Moćićete da pružite sve od sebe i vredno radite, a nećete imati osećaj umora.

Izvor: Lovesensa